NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

فیلم و اثر سینمایی خوب در هر ژانری می تواند اثرگذاری مطلوبی در فضای جامعه و بین مردم داشته باشد؛ یکی از موضوعاتی که در آثار سینمایی ایران کم تر به آن پرداخته شده است و شامل آثار بسیار کمی می شود آثاری با موضوعات سیاسی است.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، تعداد فیلم ها سینمایی با موضوع سیاسی در کشورمان بسیار کم و محدود است. این واقع ادله زیادی دارد که منجر به این می شود که کارگردان و تهیه کننده ریسک انجام چنین پروژه هایی را نپذیرند.
اما بعد از وقایع پس از انتخابات سال 88 انگیزه ی ساختن فیلم های سیاسی تقریبا شکل گرفته است که شروع آن را می توان فیلم "پایان نامه" دانست.
ابوالقاسم طالبی کارگردان مطرح کشورمان چند وقتی است که مشغول ساخت فیلم "قلاده های طلا" است. فیلمی که به مسائل پس از انتخابات ریاست جمهوری می پردازد و لقب سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را یدک می کشد.
خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، روز دوشنبه با حضور در محل فیلم برداری گزارشی ارسال کرده است که در ذیل می آید:
*مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین به عنوان محلی برای ادامه فیلم برداری انتخاب شده است و چندین نقطه از داخل شهر که امکان فیلم برداری در آن نقاط نیست در اینجا بازسازی شده است. میدان ونک، جلوی دانشگاه تهران و ساختمان بسیج گردان عاشورا که در جریان فتنه مورد هجوم قرار گرفت از جمله دکورهایی است که ساخته شده است.
*قرار است این روزها صحنه های مربوط به اعتراضات در میدان ونک فیلم برداری شود. به همین خاطر هنروران زیادی در محل فیلم برداری حاضرند که تیپ و ظاهر آن ها تداعی کننده معترضانی است که با حضور در خیابان ها موجب فتنه 88 شدند. تقریبا همه ی هنروران نمادهای سبز را همراه خود دارند.
*ساعت 9:30 است و گروه فیلم برداری آماده هستند ولی  هنوز آقای کارگردان نرسیده است. از دیگر نکات جالب وجود تعدادی سطل آشغال است که معلوم نیست تا ساعتی دیگر چه بلایی بر سرشان خواهد آمد. بالاخره طالبی هم می رسند و شروع می کنند به برانداز کردن دکور که مشکلی وجود نداشته باشد. البته ناگفته نماند که کارگردان تاخیر نداشت بلکه ما زود آن جا رفته بودیم. بعد از سلام واحوال پرسی کردن با آقای طالبی و همین طور رد پیشنهاد مصاحبه از طرف ایشان، آقای طالبی ما را متوجه ساختمانی که پشت دکور ساخته شده می کند و پیشنهاد می دهد که آن نقطه را هم ببینیم.
*ساختمانی که به منظور نشان دادن حمله فتنه گران به ساخنمان بسیج ایجاد شده است. فضا به گونه ای بازسازی شده که با واقعیت تفاوتی ندارد و به ریز ترین نکات در فیزیک ساختمان و اطراف آن هم پرداخته شده است. نبش کوچه صفا ساختمان نسبتا قدیمی که با شیشه های شکسته و دیوارهایی که شعارها در دور تا دور آنها نوشته شده است. از عوامل در مورد فیل برداری این صحنه ها می پرسیم که می گویند بهترین صحنه های فیلمبرداری شده سکانس های مربوط به همین ساختمان است.
*در بین راه که مجبوری دکور ها را دور بزنی از ساختمان به محوطه اصلی برسی چند خودرو سوخته دیده می شود  که گمان می کنی چون اینجا محوطه ای مربوط به وسایل نقلیه است متعلق به همین مکان  است اما متوجه می شویم که دو ون، یک پیکان، یک تویوتا نیروی انتظامی و سه موتورسوخته ای که در این قسمت دیده ایم همه مربوط به فیلم برداری "قلاده های طلا"ست.
*هنگام برگشت از دکور مربوط جلوی درب دانشگاه رد می شویم با نرده های فلزی که نشان از خط اتوبوس های تندرو دارد ناخواسته چپ و راست خودم را نگاه می کنم که ماشین نیاید.
*کم کم همه چیز آماده می شود که این پلان ضبط شود. هنروران وارد میدان می شوند و قسمت های مختلف آن را پر می کنند. چند ماشینی هم برای عبور و مرور در دور میدان آماده هستند. کاری سخت است هماهنگ کردن این جمعیت.
*«تقلب تقلب، ابطال انتخابات» شعاری است که هنروران آن را با هماهنگی دستیار کارگردان تمرین می کنند. همه چیز آماده است،  بازیگران اصلی که در این سکانس امین حیایی است و بازیگران  مکمل سر صحنه حاضرند. بعد از چند بار تمرین کردن کارگردان صحبت نهایی را می کند و اجازه ضبط  را می دهد. جمعیت شعار می دهند و بازیگران مکمل با همراه داشتن چوب هایی در دستانشان جمعیت را همراهی می کنند. بعد از چند بار گرفتن این صحنه بالاخره با موافقت طالبی ضبط این پلان به پایان می رسد. گروه باید بعد از استراحتی کوتاه خود را برای پلان بعدی آماده کند.
*تاکنون سکانس های داخلی و خارجی مربوط به جلوی دانشگاه شریف و هفت تیر فیلم برداری شده و صحنه های ضبط خیابان مطهری باقی مانده است. گروه تا ده روز دیگر در تهران است و سپس برای ادامه فیلم برداری عازم انگلیس می شود. فیلم برای جشنواره خواهد رسید اما این که در جشنواره شرکت کند یا نه هنوز مشخص نیست.
*از جمله بازیگرانی که در این فیلم نقش‌آفرینی می‌کنند می‌توان به امین حیایی، پردیس افکاری، محمدرضا شریفی‌نیا، حمیدرضا پگاه، علی‌رام نورایی، نیلوفر خوش‌خلق، محمود عزیزی، مریم سلطانی، آزیتا ترکاشوند، حسین سحرخیز، اکبر سنگی، مهدی صبایی، کیانوش گرامی، بهادر زمانی، داریوش اسدزاده و... اشاره کرد.
*در این فیلم سیدحسین هادیان‌فر مدیریت تولید و عباس شوقی به عنوان دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز همکاری دارند. محمد خزاعی (تهیه‌کننده آثاری چون: پشت پرده مه، احضارشدگان، جعبه موسیقی و دبیر جشنواره‌های بین‌المللی فیلم مقاومت و کیش) تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا» است.

 


[ پنج شنبه 90/5/20 ] [ 11:51 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 5665
بازدید دیروز: 45846
کل بازدیدها: 5157802