NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

 اصلاح‌طلبان که انتخابات نهم مجلس را معادل بازی مرگ و زندگی می‌دانند، اینک دست به دامن مهره‌های پشت پرده خود شده‌اند تا بدین طریق با تاثیرگذاری بر فضای سیاسی کشور به هدف اصلی خود که همانا بازیابی این جناح در فضای سیاسی کشور است، دست یابند.

سید محمد موسوی خوئینی‌ها در جریان فتنه سال‌های 78 و 88 که از سوی جناح دوم خرداد هدایت می‌شد نقشی اساسی، اما پشت پرده داشت. خوئینی‌ها را به عنوان مرد خاکستری یا در سایه اصلاح‌طلبان می‌شناسند؛ به این جهت که اکثر طراحی‌ها و برنامه های اصلا‌ح‌طلبان از سوی وی انجام می گرفته است.

دست پنهان خوئینی‌ها در برافروختن فتنه سال 78

 موسوی خوئینی‌ها در دهه 70 روزنامه «سلام» را روی پیشخوان روزنامه فروشی ها فرستاد؛ با نگاهی به نحوه شکل گیری فتنه سال 78  در کوی دانشگاه تهران، نقش این روزنامه و بخصوص موسوی خوئینی ها را می توان در آغاز این ماجرا مشاهده کرد؛ در واقع فتنه این سال از ماجرای توقیف روزنامه «سلام» و لشکرکشی اصلاح طلبان برای اعتراض به توقیف این روزنامه آغاز شد.

اولین تجمع در اعتراض به توقیف روزنامه «سلام» ساعت 21 در برابر خوابگاه دانشجویان دانشگاه تهران شکل گرفت. برپاکنندگان این تجمع دو فرد غیر دانشجو یعنی منوچهر محمدی و اکبر محمدی بودند که پس از دستگیری، درباره چگونگی دریافت کمک مالی و ارتباط با عناصر خارجی و طراحی تجمعات اعتراض آمیز اعترافات قابل تأملی داشتند.

 این دو نفر با ورود به خوابگاه دانشجویان، جلسه ای را با تنی چند از اعضای دفتر تحکیم برگزار می کنند و سپس با فراخوان تعدادی از دانشجویان در محوطه خوابگاه دست به تظاهرات می زنند و همین موضوع زمینه بروز دیگر مسائل را در فتنه 18 تیر 1378 فراهم می کند.

فعالیت پشت پرده موسوی خوئینی‌ها در فتنه 88

 خوئینی‌ها در جریان فتنه 88 نیز با در دست داشتن سکان مجمع روحانیون مبارز بر شکل گیری آرام این حادثه و سپس دمیدن بر آتش فتنه از هیچ کوششی مضایقه نکرد.

 او یکی از مشوق‌های اصلی حضور خاتمی در انتخابات دهم ریاست جمهوری بود که این مسئله با ورود میرحسین موسوی منتفی شد؛ وی در اظهارنظری در این خصوص خطاب به رئیس دولت اصلاحات می گوید: تجربه نشان داده است که مردم می خواهند به کسی رأی بدهند که نمادی از تقابل با حکومت در او وجود داشته باشد. من شنیدم که حسن آقا به آقای خاتمی گفته است که شما نزد رهبری برو و بگو من وارد صحنه انتخابات شده ام و دیگر از او صلاح و مصلحت نکن و فقط به او اعلام کن که آمده ای اگر چنانچه ایشان قاطع گفتند نیا، نیا و به مردم اعلام کن، اما اگر با دلیل و برهان خواست بگوید که نیا، بیا و محکم بایست.

در چندین مورد از سخنرانی‌های موسوی خوئینی ها، ماهیت ضد نظام و ضد ولایت فقیه بودن در سخنان وی آشکار است. خوئینی ها در چندین اظهارنظر مغرضانه و گستاخانه با حمله به جایگاه ویژه ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی خواستار تغییر در این جایگاه شد. او در یکی از این اظهارنظرها در آبان ماه سال 1387 بیان داشت که «الان ریاست جمهوری دو تا چهار سال است، می شود رهبری را دو تا پنج سال کرد و بعد از آن هم کنار برود.»

این چنین اظهارنظرهای گستاخانه و خط دهی های مکرر موسوی خوئینی‌ها کم کم زمینه بروز فتنه88 را ایجاد کرد؛ موسوی خوئینی ها زمانی که ماجرای تقلب در انتخابات - که به گفته سید محمد ابطحی رمز آشوب بود - با تبلیغات رسانه‌ای اصلاح طلبان و شایعه سازی این طیف داغ شده بود، بحث عبور از نظام را مطرح کرد که با این اظهارنظر، فتنه وارد عرصه دیگری شد و در واقع در مسیر هدف اصلی خود قرار گرفت.

 وی در این خصوص بیان داشت که «می بایست از قضیه ابطال انتخابات فراتر برویم و این یک راه جدیدی است و این جمعیت به عنوان بازیکنان این جریان هستند. باید هزینه ها‌ آن قدر بالا برود که حتما انتخابات ابطال شود؛ چون معنی ابطال فراتر از بحث ریاست جمهوری است یعنی حاکمیت را مجبور به عقب نشینی کردیم. از مردم می توان خواست به اشکال مختلف به مخالفت های مدنی بپردازند در قدم اول باید انتخابات ابطال و سپس شورای نگهبان عوض شود.»

خوئینی ها حتی در این راستا به نهادهای مختلف کشور نیز حمله کرد و بیان داشت که شورای نگهبان از حدود وظایف خود منحرف و خارج شده است و گفت: مشکل این است که این آقایان که در این مسندها و نهادها نشسته اند، از مسیر منحرف شده اند، امیدوارم که بر گردند؛ اگر برنگشتند، باید کنار بروند.

تغییر سیاست خوئینی ها؛ حضور برای انتخابات مجلس

 اینک اما موسوی خوئینی ها با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس نهم رویکردی متفاوت را با زمان فتنه در پیش گرفته است تا بدین واسطه بتواند نیروهای اصلاح طلبان را برای راهیابی به مجلس آتی هدایت کند.

او که فعالیت خود را در فضای اینترنتی افزایش داده است، با راه اندازی سایت شخصی خود و فعالیت گسترده در این سایت سعی در ترمیم چهره و وجهه اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات نهم مجلس دارد.

اخیرا نیز برخی از منابع خبری از قول او بیان داشته اند که موسوی خوئینی ها با تاکید بر لزوم برنامه ریزی اصلاح طلبان برای نهمین دوره انتخابات مجلس، از شناسایی و مذاکره با برخی چهره ها برای قرار گرفتن آنها در لیست های انتخاباتی سخن به میان آورده و تاکید کرده است که این افراد دارای سابقه مثبتی بوده و احتمالا توان عبور از فیلتر شورای نگهبان را دارند.

اصلاح طلبان که انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی را معادل بازی مرگ و زندگی می دانند،اینک دست به دامن مهره های پشت پرده خود شده اند تا بدین طریق با تاثیرگذاری بر فضای سیاسی کشور به هدف اصلی خود که همانا بازیابی این جناح در فضای سیاسی کشور است، دست یابند.

موسوی خوئینی ها نیز با این سیاست از برخی از مواضع پیشین خود پایین آمده است و در یادداشتی به‌ عنوان سخنگوی 14 میلیون نفری که به موسوی و کروبی رای داده بودند، نوشت: مخالف شعار جمهوری ایرانی در برابر جمهوری اسلامی هستیم و نیز مخالف شعار علیه رهبری، ولی چرا این شعارها و یا آتش زدن عکس امام و امثال این امور را به پای جریان اصیل اصلاح طلب می گذارند و چرا امکان هر گونه تکذیب و دفاع را از اصلاح طلبان سلب می کنند؟

اینک با فعالیت آشکار خوئینی ها پیش بینی می شود که وی در آینده نزدیک برای در دست گرفتن سکان هدایت طیف اصلاحات، با توجه به وجهه غیرمقبول خاتمی، پا پیش گذاشته است تا در این شرایطی که اصلاح طلبان با چالش رهبری و همچنین وجهه و کارنامه سیاه مواجه شده اند، برای نجات اصلاح طلبان و بازیابی دوباره این طیف تلاش کند.

 


[ دوشنبه 90/6/28 ] [ 10:46 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 59477
بازدید دیروز: 45846
کل بازدیدها: 5211614