NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

رئیس جمهور تا کی می‌خواهد به مردم توهین کند؟!مایه شرم ساری دولت یازدهم است که پاسخ مردم غیوری که حماسه سیاسی آفریده و پای صندوق های رای حاضر شده اند را با تعابیری همچون حامیان افراط و خوشنت طلبی توصیف می کنند. گویا رئیس جمهور منتخب فراموش کرده اند که تا چند روز دیگر موعد 100 روزه ایشان به پایان می رسد و هنوز در حال سخنرانی در قالب میتینگ های انتخاباتی است.به گزارش جهان، محمود احمدی نژاد زمانی که در سال 88 با تفکیک میان 40 میلیون شرکت کننده در انتخابات و عده ای که در خیابان سطل زباله آتش می زنند؛ آن عده آشوب گر ا خس و خاشاک نامید و همین واژه کافی بود که بسیاری از رسانه های داخلی منتقد دولت و حتی بسیاری از رسانه های ضدانقلاب با فضا سازی تبلیغاتی خود وانمود کنند که وی حامیان 13 میلیونی میرحسین موسوی را خس و خاشاک نامیده است. 

اما این روزها از شاهد آن هستیم که رئیس جمهور منتخب مردم ایران که به واسطه تنها 250 هزار رای رئیس جمهور قانونی همه ملت ایران شده است در توهین های مکرر خود، افرادی را که به وی رای نداده اند حامی افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تک رأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر معرفی میکند!
هرچند که پس از انتخاب ایشان این ادبیات در کلام وی و دیگر مردان دولت یازدهم مشاهده شده بود ولی هیچگاه به این صراحت نیمی از مردم ایران را حامی افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تک رأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر لقب نگرفته بودند.
دکتر حسن روحانی صبح امروز با حضور در جلسه رای اعتماد وزیر ورزش و جوانان در بخشی از سخنان خود گفت: «مردم در 24 خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تک رأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر رأی ندادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رأی دادند.»
حال سوال اینجاست که آقای روحانی در 24 خرداد با چه کسانی رقابت کردند و مردم حق رای به کدام یک از افراد را داشتند؟ در میان شش نامزدی که تا روز پایان در صحنه باقی ماندند، حسن روحانی اندکی بیش از 50 درصد آرا را کسب کرد و همه 5 نامزد دیگر نیز رایی نزدیک به 49 درصد را داشتند. یعنی 49 درصد مردم ایران در 24 خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تک رأیی، عدم مشورت و عدم تدبیر رای داده اند؟
یعنی تنها حسن روحانی نماد اعتدال و مبارزه با خشونت و تک رایی است و همه 5 نامزد دیگر که همانند روحانی از طریق شورای نگهبان تایید صلاحیت شده اند، چهره هایی افراطی و خشونت طلبی بوده اند؟! آیا این توهین به 18 میلیون ایرانی محسوب نمی شود؟ 
متاسفانه این رویکرد غیراخلاقی در چند وقت اخیر نیز مکررا شنیده شده است. و شاهد آن هستیم که همه نامزد های شکست خورده انتخابات با تعابیری نظیر طالبانیسم و افراط گرایی از سوی حامیان دولت خطاب میشوند.
مایه شرم ساری دولت یازدهم است که پاسخ مردم غیوری که حماسه سیاسی آفریده و پای صندوق های رای حاضر شده اند را با تعابیری همچون حامیان افراط و خوشنت طلبی توصیف می کنند. گویا رئیس جمهور منتخب فراموش کرده اند که تا چند روز دیگر موعد 100 روزه ایشان به پایان می رسد و هنوز در حال سخنرانی در قالب میتینگ های انتخاباتی است.
اما صبح امروز یکی از نمایندگان نیز به سخنان رئیس جمهور اعتراض کرد. قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با ناپسند خواندن سخنان ابتدایی رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس خطاب به حسن روحانی، گفت: آقای روحانی! شما گفتید وزرایی که از مجلس رأی اعتماد نگرفتند چون 40 درصد رأی مجلس را دارند می‌توان از آنها در پست‌های دیگر استفاده کرد، حال سؤال این است که شما بیش از 50 درصد آرای انتخابات ریاست جمهوری را کسب کرده‌اید و مابقی کاندیداها 49 درصد آراء را به دست آورده‌اند، در این صورت شما نباید به جای استفاده از نیروهای چپ، فتنه 88 و فتنه 78 از طرفداران آن 49 درصد هم استفاده می‌کردید؟

[ یکشنبه 92/8/19 ] [ 8:3 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 7971
بازدید دیروز: 1506
کل بازدیدها: 5114260