NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

حاشیه‌‌های بزرگداشت مراسم 16 آذر با حضور رئیس جمهور

 از حذف تشکل‌های دانشجویی در مراسم تا رئیس‌جمهوری که سرهنگ نیست!

مراسم بزرگداشت 16 آذر صبح امروز با حضور رئیس جمهور، وزیر علوم و وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حاشیه هایی همراه بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، مراسم بزرگداشت 16 آذر صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و جمع کثیری از دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

 دانشگاه علوم پزشکی میزبان دانشجویان مختلف از دانشگاه‌های سراسر کشور بود.

 میزبانان که از دانشجویان بودند در مسیر راه با نصب پلاکاردهای کوچک "امید، عقلانیت و پیشرفت" به وفور دیده می‌شدند.

 با ورود به سالن پخش سرود "ای ایران ای مرز پرگهر" در فضا شنیده می‌شد اما به محض قطع شدن، تعدادی از دانشجویان حاضر در ردیف وسط که به انتهای سالن بیشتر نزدیک بودند یک صدا شعر "یار دبستانی من با من و همراه منی ......" را سر دادند.

 *روابط به ضوابط فروخته شد

 با پرس و جو از میان خبرنگاران فهمیدیم برخلاف مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها که ملاک دعوت بر اساس نخبگی و برتری بود اما ظاهرا امروز تا حدودی بر اساس روابط بود چراکه برخی دانشجویان ارتباطات دوستانه از طریق انجمن‌های مختلف را ملاک دریافت کارت ورود به سالن عنوان کردند.

 پس از آن نوحه سرایی از کویتی‌پور در سالنی که مملو از جمعیت بود شنیده شد.

 همچنین امروز دانشجویان میهمان، شاهد دف زنی و مدیحه سرایی زنده در مورد امام هشتم(ع) هم شدند و سری هم تا مشهدالرضا زدند.

 با ورود روحانی به همراهی محمد فرهادی وزیر علوم و هاشمی وزیر بهداشت، دانشجویان یک صدا شعار "سلام بر روحانی و درود بر موسوی" را سر دادند.

 همچنین با قرار گرفتن روحانی در صندلی دانشجویان شعار می‌دادند "روحانی زنده باد موسوی پاینده باد".

 *آیا دانشجویانی که شعار می‌دادند، از دانشگاه آزاد اسلامی بودند؟

 از گوشه و کنار شندیم که برخی می‌گفتند دانشجویانی که دائما به سر دادن شعار اکتفا می‌کنند از دانشگاه آزاد بودند که ظاهرا جهت ورود و دریافت کارت هم به مشکلاتی برخورده بودند.

 طبق برنامه ریزی انجام شده قرار بود که ده نفر از دانشجویان اظهارات خود را بیان کنند لذا بر همین اساس پس از آغاز مراسم دانشجویان یک به یک برای اظهارات خود در جایگاه قرار گرفتند.

 *انصراف نماینده تشکل‌های اصولگرا از ارائه بیانات خود در حضور رئیس جمهور

 مجری برنامه در ابتدای صحبت‌های خود ضمن دعوت از نمایندگان تشکل‌های سیاسی اظهار داشت: البته که نماینده تشکل اصلاح طلب معرفی گردیده و برای حضور صحبت خواهد کرد اما نماینده تشکل‌های اصولگرا معرفی نماینده خود را منوط به حضور چهار نفر دیگر کرد که این از عهده زمان بندی این مراسم خارج بود و لذا به همین دلیل نماینده اصولگرا کسی را معرفی نکرد و از ارائه صحبت تشکل‌های اصولگرا محروم هستیم.

 قبل از آن حاجی مقدم رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: مراتب سپاسگزاری جامعه پزشکی را از برادر عزیزم هاشمی اعلام می‌کنم و دولت تدبیر و امید باور دارد انسان سالم محور توسعه سالم است لذا موفقیت محمد فرهادی را در جمع نظر اتحاد ملی شما و نمایندگان برای سپردن سکان وزارت علوم تبریک عرض می‌کنم.

 *اعتراض نسبت به قطع، بودجه های خودجوش و هر زمان جوش

 سینا توکلی عضو کانونهای فرهنگی هنری اولین دانشجویی بود که برای صحبت و بیان اظهارات خود در حضور رئیس جمهور در جایگاه قرار گرفت.

 وی اظهار داشت: خرسندیم که پس از 20 سال منتخب ملت در جمع دانشجویان هستیم و از دکتر فرهادی در جایگاه سمت وزارت علوم تقدیر و سپاسگزاری می‌کنم.

 وی همچنین ضمن انتقاد از ارائه بودجه به بحث کانون‌های فرهنگی هنری خطاب به رئیس جمهور گفت: چرا فعالان فرهنگی در دانشگاه‌ها برای ساده ترین مراسم فرهنگی با قول بودجه مواجه می‌شوند و چرا دانشگاه‌های علوم پزشکی ردیف بودجه جداگانه برای بخش فرهنگی ندارند.

 توکلی همچنین یادآور شد: فرهنگ و هنر جایگاه حقیقی ندارد چرا که به محض برگزاری مراسم بودجه سالن و امکانات برای بودجه خودجوش و هر زمان جوش قطع می‌شود.

 این نماینده تشکل های کانون های فرهنگی هنری اضافه کرد: آقای رئیس جمهور مشکلات در حوزه کانون های دانشجویی کم نیست اما 16 آذر روز نالیدن نیست و روز به پا خاستن است.

 وی همچنین خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور یادتان می‌آید کی بی بهانه به هم قول دادیم و حالا صورت اصیل جامعه با اسید می‌سوزد دانشجویان می‌توانند در فعالیت های فرهنگی خشونت را برکنار و گل محبت بکارند.

 *خطاب به رئیس دولت: جهاد بزرگی است برای رضای خدا دست به اصلاح بزنی!

 توکلی همچنین خطاب به رئیس جمهور گفت: چرا کشور ما مدام کویر می‌زاید؟ کدام فرکانس روی مغزمان پارازیت می اندازد؟ همه ما نوشدارو به دست به انتظار مرگ سهراب نشسته ایم.

 توکلی سخن خود را با این جمله به اتمام رساند که جهاد بزرگی است برای رضای خدا دست به اصلاح بزنی.

 پس از آن پوران شریفی عضو کانون های خیریه دومین دانشجویی بود که برای صحبت در جمع حاضرین مقابل جایگاه قرار گرفت.

 وی اظهار داشت: سازمان جوانان هلال احمر در بیش از 900 دانشگاه دارای کانون‌های دانشگاهی و هلال احمر بوده اند که هیچ چشم داشتی هم ندارند.

 *استقبال دانشجوی سنی‌ از دیار کردها نسبت به طرح جهان عاری از خشونت

 شریفی ضمن اعلام این مهم که دانشجویان باید آمادگی مقابله با بلایا را داشته باشند، اضافه کرد: ما جزو ده کشور بلاخیز هستیم که آمادگی آموزش جوانان را داریم و نیاز به بسترسازی داریم و امید است با تدبیر حضرت عالی این مهم تحقق پیدا کند.

 وی همچنین با بیان اینکه امروز گروه‌های تکفیری دست به کشتار می‌زنند، ادامه داد: من دانشجوی اهل سنت از دیار کردها هستم لذا با تصویب طرح جهان عاری از خشونت از سوی شما یقین دارم که می‌توانیم سرمشقی علیه افراطی گری باشیم.

 شریفی همچنین یادآور شد: ما به عنوان فرزندان شما آمادگی داریم با سیاست های دولت تدبیر و امید و تمهیدات رهبری و استراتژی بیست بیست هلال احمر امکان حضور نمایندگان ما در مجامع بین المللی فراهم شود.

 *هر دانشجو فقط 4 دقیقه اما .... چرا یک نفر 7 دقیقه؟!

 پس از آن مجری برنامه خطاب به حاضرین گفت: منتظر حضور نماینده بسیج بودیم اما به دلیل کوتاه شدن زمان ایشان فرصت را برای ارائه صحبت‌های خود مناسب ندیدند اما ما دوست داشتیم حداقل از این چهار دقیقه استفاده کنیم.

 البته این درحالیست که در صحبت 4 دقیقه بود اما رکوردها زمان کمتری را نشان بود و جالب تر اینکه نمیدانیم چرا صحبت‌های عضو تشکل‌های گفتمان اصلاح‌طلبی به 7 دقیقه رسید.

 در ادامه شهرام شیرمحمدی به عنوان نماینده انجمن علمی دانشگاه‌های تهران ضمن عرض ادب به اعضای شش هزار نفری به انجمن علمی ادبی خطاب به رئیس جمهور گفت: انجمن علمی می‌تواند نقش مهمی در توسعه علمی کشور و مرجعیت شخص علمی در این زمینه داشته باشد.

 وی همچنین افزود: ایجاد ساز و کار مناسب برای مشارکت انجمن‌های علمی در تصمیم سازی‌ها و مدیریت کشور یکی از بندهای مرتبط حمایت از انجمن‌های علمی است.

 *اشاره به گلایه ای در قالب یک تدبیر و دو امید

 شیرمحمدی همچنین ضمن ابراز گلایه‌مندی از حذف بودجه انجمن‌های علمی اضافه کرد: این میان امیدی هم هست؟ و همچنین صحبت خود را با این جمله که اشاره به یک تدبیر و دو امید داشتم به پایان رساند.

 حسین ادیانی عضو نشریات فعال دانشجویی از دیگر دانشجویانی بود که برای بیان اظهارات خود در جایگاه حاضر شد.

 *تقدیر از تدبیر هاشمی، مدیریت میرزاده، خدمت فرجی دانا و پایمردی روحانی

 وی ضمن سلام به مردی از اهل قلم و فرهنگ گفت: این اولین بار است که فرصت صحبت با رئیس جمهور به نمایندگان دانشگاه آزاد داده شده است لذا از تدابیر آیت الله هاشمی، مدیریت قابل تحسین میرزاده، سعه صدر طا‌ها هاشمی، خدمات قابل تقدیر فرجی دانا و تلاش و پایمردی حضرت عالی سپاسگزارم که در این میان صحبت‌های وی با تشویق مکرر دانشجویان همراه بود.

 *فرهادی راه فرجی دانا را در حق طلبی ادامه بده

 وی همچنین ضمن تبریک به فرهادی ابراز امیدواری کرد که فرهادی نیز راه فرجی دانا را در حق طلبی ادامه دهد.

 ادیانی همچنین اضافه کرد: برخی دانشگاه و دانشجو را تهدید می‌دانند، دانشگاه مسئله نیست بلکه راه حل است و باید منتقد باشد و اظهارنظر کند.

 وی خطاب به رئیس جمهور گفت: دولت شما برخواسته از متن مطالبات یک نسل بود، نسلی که در هشت سال گذشته از سیاست و فرهنگ خسته و ناراضی بوده و امید به تغییرات داشت هر چند که دولت شعور خوبی داشته اما راه به سربالایی رسیده و علی رغم همه تلاش‌ها باقیمانده سیستم فرهنگی سابق که دانشگاه را تهدید می‌دانستند، کنترل را در دست دارند و هنوز تا تحقق وعده شما هر چند به فراموش نشدن وعده‌ها اعتماد داریم فاصله است.

 *ممیزی پیش از چاپ و خود سانسوری برازنده دولت اهل قلم نیست

 عضو نشریات فعال دانشجویی تصریح کرد: ممیزی‌های پیش از چاپ در نشریات، عادت به خودسانسوری و فرآیند اخذ مجوز نشریات دانشجویی، یارانه نشریات دانشجویی و خط قرمزهای بیرون دانشگاه برازنده دولت اهل قلم نیست.

 وی همچنین اضافه کرد: در شرایطی که دولت سخت مشغول سیاست خارجی است عده‌ای به دنبال فاصله انداختن دولت و جوانان هستند و تلاش خود را در این زمینه به کار می‌برند.

 *نشان بده که دانشگاه به اندازه اقتصاد و سیاست خارجی اهمیت دارد

 وی خطاب به رئیس جمهور گفت: خدا نیاورد روزی که امید جوانان ناامید شود و مدیرانی که در جهت وعده‌های شما حل نمی‌کنند چه اصولگرا و چه اصلاح طلب از کار برکنار خواهند شد و نشان دهید که جامعه دانشگاهی به اندازه اقتصاد و سیاست خارجی اهمیت دارد.

 عضو شورای صنفی یعنی وحید کریمی دانشجویی دیگری بود که برای صحبت حاضر شد وی اظهار داشت: بی‌انگیزگی دانشجویان، کارکشتگی شما را می‌طلبد کما اینکه هنوز هم روند مدرک گرایی، نخبه کشی و پرونده بورسیه‌های غیرقانونی مشاهده می‌شود.

 *دلواپسان! رئیس جمهور که سرهنگ نیست

 وی اضافه کرد: اگرچه از دولت احمدی‌نژاد جز بی‌مهری چیزی ندیدیم اما از شما جز تدبیر و امید ندیدیم و از وزیر سابق متشکریم که جو پادگانی را از دانشگاه گرفت.

 وی ادامه داد: به دلواپسان می‌گوییم رئیس جمهور سرهنگ نیست.

 *سرانه ورزش هر دانشجو کمتر از یک متر مربع شد!!!

 روح الله طلبی، قهرمان المپیک جهان در رشته تکواندو پس از آن خطابه خود را قرائت کرد.

 وی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: ما حرف را در میدان انجام می‌دهیم تا تریبون.

 وی ضمن تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب نسبت به تهذیب، تحصیل و ورزش ادامه داد: دانشجو موتور حرکت جامعه و شادابی و سرزندگی آن جو مطبوعی را ایجاد می‌کند که جزء باورش هیچ چیز می‌سر نیست.

 وی خطاب به رئیس جمهور گفت: می‌دانید که سرانه ورزش کمتر از یک مترمربع برای هر دانشجو است؟ به خصوص در بخش بانوان که احتیاج به سالن‌های سرپوشیده دارد.

 صحبت دانشجویان در حالی ادامه پیدا می‌کرد که با تشویق مکرر دانشجویان حاضر در سالن همراه بود.

  پس از آن مجری برنامه با دعوت از بشیر معتمد، نماینده سازمان دانشجویان دانشگاه‌ها تریبون را به وی سپرد.

 وی ابتدای صحبت‌های خود را اینگونه آغاز کرد که امروز یادآور کسانی است که در چنین روزی حقیقت را فدای مصلحت نکردند.

 بشیر معتمد دانشجو را دارای دو چهره دانست یکی رو به گذشته و دیگری رو به آینده.

 *فضای انگ زنی و بی اعتمادی به جهاد دانشگاهی هم رسید

 همچنین وی گفت: یکی از موارد مهم ایجاد شده در این چند سال، ایجاد فضای انگ زنی و بی‌اعتمادی است که به جهاد دانشگاهی هم سرایت پیدا کرده و تنگ نظری برخی افراد موجب گرفتن فرصت حضور افراد خالص را سلب کرد.

 وی خطاب به رئیس جمهور گفت: شما در سطوح عالی از افراد باتجربه استفاده کردید و توقع می‌رفت در سطوح دیگر از جوانان بهره گرفته شود که متاسفانه انجام نشد.

 وی همچنین خطاب به روحانی گفت: دوره خطابه‌های یک طرفه گذشته و دانشجو نیازمند ارتباط دو سویه است.

  پس از آن عضو کانون قرآن و عترت در جایگاه حاضر شد.

 وی با اعلام اینکه شاهد محصور ماندن قرآن در میان دانشجویان هستیم، ادامه داد: جناب رئیس جمهور می‌خواهم از اخلاق بگویم که گمشده است، اخلاق تنها در چند واحد درسی خلاصه شده است اما دانشجویی امروز نیازمند تدبیر و بازسازی سبک اخلاق مدار است که این مستلزم مدیران دلسوز است.

 وی در پایان از بودجه ردیف دانشجویی و قرآنی انتقاد کرد و گفت: اشتراک ردیف بودجه دانشجویی و قرآنی موجب نادیده گرفتن اولویت‌های قرآنی می‌شود.

 حسین رهبری عضو تشکل‌های اصلاح طلبی دیگر سخنران حاضر در دانشگاه علوم پزشکی بود که حاشیه‌های بسیار قابل توجهی همراه داشت.

 *عدم انصرافی که به حرمت شهدا عنوان شد

 وی در ابتدای سخنان خود گفت: ما هم تصمیم گرفتیم انصراف بدهیم به حرمت امروز و شهدا، انصراف ندادیم.

 وی خطاب به رئیس جمهور با بیان اینکه حضورتان را ارج می‌نهیم و تریبون را مغتنم می‌شماریم، اضافه کرد: پیش از خرداد 92 جنبش دانشجویی بود که پیام امید را گستراند و امروز در نظام غوغاسالاری منفعت طلبان که بعد از استیضاح و.... وزارت علوم به دست کسی سپرده شد که ما دانشجویان خواستار پیگیری بورسیه‌های غیرقانونی نورچشمی‌ها هستیم که تاوان بررسی آن را با از دست دادن وزیری دانا دادیم.

 *آقای رئیس جمهور! پرونده کهریزک و حمله به کوی دانشگاه را پیگیری کنید

 وی با بیان اینکه قاطبه دانشجویان خواستار بازگشت اساتیدی است که به جرم دگر اندیشی و حمایت از دانشجویان خانه نشین شده است، خواستار پیگیری پرونده کهریزک و حمله به کوی دانشجو از رئیس جمهور شد.

 رهبری همچنین مهم‌ترین خواسته خود را از دولت تدبیر و امید را بازگشت یاران دبستانی به کار عنوان کرد و گفت: جنبش دانشجویی به تک صدایی آلوده نشده و امید نداریم فضای سالم سیاسی به دانشگاه برگردد کما اینکه اجرایی طرح سلامت نشان داد عدالت یک شعار عوام فریبانه نیست.

 این عضو تشکل گفتمان اصلاح طلبی خطاب به رئیس جمهور گفت: تاکید شما بر تساهل و تسامح و امر به معروف و نهی از منکر مروج فرهنگ است.

 *به امید اینکه هیچ انسانی در بند زندان نباشد

 وی در پایان اضافه کرد: زمستان رفتنی است، قفل‌ها شکستنی است و به امید اینکه هیچ انسانی در بند زندان نباشد.

 *صحبت خاتمی پخش نشد .... آیا دانشگاه ما استقلال دارد؟

 وی همچنین پس از تشویق مکرر دانشجویان که در حال سردادن شعار "درود بر خاتمی و سلام بر روحانی" بودند، گفت: طی شش سال گذشته رئیس جمهور اصلاحات پیامی را داشتند که هر ساله پخش می‌شد اما امروز اعلام کردند بنابرحکمی پخش نمی‌شود لذا خواستم ببینم آیا دانشگاه ما استقلال دارد؟

 پس از اتمام سخنرانی وی فضای سالن مملو از شعار "درود بر خاتمی و سلام بر روحانی" شد و از آن سوی دیگر سالن شعار "مرگ بر خاتمی" طنین انداز می‌شد.

 *نماینده بسیج دانشجویی هم صحبت نکرد

 همچنین عده‌ای دیگر شعار "بسیجی واقعی، همت و باکری" سر می‌دادند که در این میان مجری برنامه امیرآبادی، عضو بسیج دانشجوییدعوت کرد تا برای بیان گفته‌های خود حاضر شود.

 امیرآبادی گفت: ممنونم که بسیج دانشجویی از تشکل اصلاح طلب و اصولگرا جدا کردید ما به احترام شما و جمهوری اسلامی حاضر شدیم اما صحبت‌های را که آماده کرده بودیم برای ارائه در برنامه در فرصت مناسب تری گفته‌های خود را بیان خواهیم کرد.

 *وقتی تشویق و سوت، محور اصلی در سالن شد

 پس از اتمام صحبت تشکل‌ها و دانشجویان کلیپی پخش شد که شعر "چه سفر‌ها کرده‌ایم، چه سفر‌ها کرده‌ایم، ما برای بوسیدن خاک سر قله‌ها، چه خطر‌ها کرده‌ایم، چه خطر‌ها کرده‌ایم"، را به همراه داشت اما تصاویر مختلفی از شخصیت‌های سیاسی و به خصوص افراد موثر در انقلاب پخش می‌شد که نکته قابل توجه تشویق مکرر دانشجویان به هنگام دیدن تصاویر افراد بود، افرادی از قبیل مصدق، بهشتی، طالقانی، حاج قاسم سلیمانی و شهدای هسته‌ای بود.

 مجری برنامه با دعوت از رئیس جمهور برای بیان صحبت‌های خود دو بیتی را از طرف تمام دانشجویان خطاب به رئیس جمهور قرائت کرد:

ما را به در می‌کده راهـــــــی بدهید
وز آفـــــــــــت آسمان پناهــی بدهید
مســتان به زمستان سرِِ گرمی دارند
ما را هم از این نمــــــــد کلاهی بدهید

 پس از آن با برخاستن رئیس جمهور برای رفتن به سمت جایگاه سخنرانی دانشجویان قیام کرده و یکصدا شعار می‌دادند «دو سال و نیم گذشته، موسوی برنگشته» و از آن سوی دیگر سالن یک صدا فریاد «مرگ بر موسوی» شنیده شد.

 رئیس جمهور با قرار گرفتن در جایگاه اظهار داشت: در نهضت اسلامی همه جا دانشگاه جزء پیشتازان حرکت بوده و جزء السابقون السابقون اولئک المقربون بوده است.

 *از دولت انتقاد کنیــــــــــــــــد

 وی افزود: اگر نگذاشتند دانشجو در جایی انتقاد کند لااقل از دولت انتقاد کنند.

 در این میان شعار «دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد» از سوی دانشجویان شنیده شد.

 *صحبت روحانی میان شعار و تشویق گم شد

 هر چند که صحبت‌های رئیس جمهور در میان شعارهای دانشجویان گم می‌شد اما رئیس جمهور خطاب به دانشجویان گفت: دیوار دولت کوتاه است از گوجه فرنگی تا انرژی هسته‌ای هرکس نقد خود را به دولت روا می‌دارد و البته دولت به انتقاد دلسوزانه و شرافتمندانه افتخار می‌کند و ما بدون نقد نمی‌توانیم پیشرفت کنیم.

 روحانی گفت: قدرت و حاکمیت نقد می‌خواهد، حاکمیت، دولت و همه صاحبان قدرت باید به نقد افتخار کنند که بالا‌تر از پیامبر (ص) کسی را نداریم و او در میان اصحاب و یارانش نقد و اظهارنظر را آزاد گذاشته بود.

 پس از آن روحانی با تاکید بر اینکه دولت به سهم خود از نقد استقبال می‌کند، گفت: دانشجو علاوه بر مسئله دانش پژوهی و یادگیری علم و دانش باید احساس مسئولیت کند.

همانطور که روحانی در حال بیان این مطلب بود که مگر می‌شود دانشجویی در دانشگاه درس بخواند و نسبت به وضع آب، محیط زیست، انرژی یا آسیب‌های اجتماعی بی‌تفاوت باشد، صداهای تأیید و بله از میان دانشجویان شنیده می‌شد.

وی پس از آن خطاب به دانشجویان گفت: وزیری را بر می‌گزینیم و با صاحبان نفوذ هم سر و سری خواهم داشت و رای اعتماد می‌گیریم و.... اما بنای دولت اینچنین نیست! در این میان شعار روحانی متشکریم از میانه سالن شنیده می‌شد.

*راه دولت یازدهم مورد تایید اساتید و دانشجویان است

در حالی که دانشجویان به تشویق و سوت و دست اکتفا می‌کردند روحانی صحبت‌های خود را اینگونه ادامه داد که مبنای ما این بود که در همه امور تخصصی با صاحبان امر در مشورت باشم و خوشحالم که در این رفت و آمد‌ها نظرسنجی خوبی در دانشگاه صورت گرفت و این نظرسنجی تایید کرد که راه دولت یازدهم مورد تایید اساتید و دانشجویان است.

*فرهادی ادامه دهنده راه و مسیر عزیزان پیشین خود در دولت یازدهم است

روحانی افزود: وزیر علوم جدید هم ادامه دهنده راه و مسیر عزیزان پیشین خود در دولت یازدهم است.

بازهم فضای سالن طنین انداز شعار «روحانی دوست داریم، روحانی دوست داریم» شد.

این بار صحبت‌های رئیس جمهور در میان تشویق و سوت مکرر دانشجویان به صورت نیمه شنیده می‌شد در حالی که وی می‌گفت‌‌ همان راهی که بنا بود نیلی منفرد طی کند و نگذاشتند بنا بود توفیقی ادامه دهد و نگذاشتند و دکتر فرجی دانا آمد و نگذاشتند.

وی افزود: ادامه راه برای دکتر فرجی دانا ممکن نشد و همانجا راه را نجفی ادامه داد وه‌مان راه را قرار بود نیلی احمد آبادی ادامه دهد و‌‌ همان راه را دانش آشتیانی ادامه دهد و امروز دکتر فرهادی‌‌ همان راه را ادامه می‌دهد.

*آقای رئیس جمهور شما به ما قول دادید

پس از اتمام این جمله روحانی تشویق دانشجویان در فضای سالن شنیده شد و از آن سوی دیگر سالن شعار «پیام ما روشنه، حصر باید بشکنه» شنیده می‌شد و نکته جالب توجه‌تر عدم اجازه دانشجویی برای ادامه صحبت‌های روحانی بود که خطاب به رئیس جمهور با فریاد گفت:آقای رئیس جمهور شما قول دادید و دوباره تکرار کرد و دوباره تکرار کرد آقای رئیس جمهور شما به ما قول دادید.

*روحانی: راه ما‌‌ همان است که از روز اول به شما وعده دادیم

روحانی در ادامه صحبت‌های خود گفت: راه ما‌‌ همان است که از روز اول به شما وعده دادیم عهد ما با شما شکستنی نیست.

 و باز هم شعار «روحانی، روحانی حمایتت می‌کنیم» شنیده شد.

رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: ما امروز در راهی هستیم که باید به هم کمک کنیم و باید برای حل معضلات داخلی و خارجی دست به دست هم دهیم اگر مسئله‌ای در داخل داریم کسی باید اظهارنظر کند و ما به همت کار‌شناسان، کمک مردم و اعتماد مردم به دولت که بزرگ‌ترین سرمایه دولت همین اعتماد است کار را پیش خواهیم برد.

*وزرا مطالبات امروز دانشجویان را پیگیری کنند

وی همچنین افزود: به وزرا می‌گویم که کل مطالبات و درخواست‌ها و نقدهای که امروز انجام شد را بررسی کنند و هر چه شدنی است را انجام دهیم.

روحانی با بیان اینکه ما در همه زمینه‌ها قدم‌های بلندی را با همت شما برداشتیم، تصریح کرد: در سیاست خارجی هم همچنین و امروز جایگاه ایران در افکار عمومی دنیا با چند سال پیش زمین تا آسمان متفاوت است اما اقلیتی داریم که از این وضع خوشحال نیستند که آن‌ها هم انشاء الله از منافع زودگذر خود بگذرند چرا که سیاست خارجی ما هرقدر موفق باشد به نفع مردم و ثبات کشور است.

*تشویق‌ها تمام نشد و روحانی در میان شعار‌ها رفت

تشویق‌های مکرر دانشجویان تمامی نشد اما رئیس جمهور مجبور به ادامه صحبت‌های خود بود، وی خطاب به دانشجویان گفت: امروز کسانی که سیاست خارجی را بر دوش دارند افرادی انقلابی و چهره‌هایی هستند که سوابق آن‌ها در انقلاب مربوط به روزهای اول انقلاب است اما یک عده تازه به دوران رسیده که به آن‌ها هم احترام می‌گذاریم نمی‌خواهد اینقدر نسبت به آینده ارزش‌های انقلاب و اسلام دل نگران باشند.

وی اظهار داشت: قولی که به مردم در همه زمینه‌ها به مردم داده پایبندیم و هرکجا منافع و مصالح ملی ما در پیش باشد راهی می‌رویم که احقاق حقوق ملت است و نه از انتقاد و نه از تخریب و نه از فریاد و سرو صدا باکی نداریم.

رئیس جمهور در پایان جمله خود را اینگونه تمام کرد: راهی که ما گفته‌ایم ما همانیم و‌‌ همان خواهیم ماند و منتهی برای اینکه ما به پیروزی برسیم نیاز به همفکری و همراهی داریم و باید دست به دست هم بدهیم لذا خواهش می‌کنم از دولت نقد کنید و جایی که فکر می‌کنید راه دولت درست است حمایت کنید.

با اتمام سخنرانی رئیس جمهور شعار «یا حسین، میرحسین» شنیده شد که از آن سوی دیگر طنین «مرگ بر میرحسین» شعار اول را تحت حاشیه قرار می‌داد.

  به هر حال آنچه گذشت رئیس جمهور با شعار «روحانی حمایتت می‌کنیم» فضای دانشگاه علوم پزشکی را در 16 آذرماه 93 ترک کرد.


[ یکشنبه 93/9/16 ] [ 10:18 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 13348
بازدید دیروز: 11455
کل بازدیدها: 5244470