NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با اشاره به دیدار خود با دکتر طنطاوی، شیخ سابق الازهر که سال گذشته از دنیا رفت، گفت: در جلسه‌ای با ایشان داشتم صحبت از امام پیش آمد و او گفت «الخمینی فی قلبی» یعنی دل من خانه خمینی است و دل‌های مردم مصر خانه خمینی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی سه‌شنبه شب در نشست علمی بررسی اندیشه‌های امام خمینی در جهان معاصر که در خبرگزاری رسا برگزار شد با اشاره به نقش امام در عرصه بین‌المللی به ویژه جهان غیراسلام اظهار داشت: دین به دو گونه قابل تصور است تصور نخست که از دین وجود دارد مجموعه‌ای از عبادات اخلاق و حضور نداشتن در عرصه مدیریت و حکومت است و مسیحیت و غرب از اسلام چنین دینی را انتظار دارند.
 وی گفت: شاید بسیاری از مسلمانان همین برداشت را داشته و متدین به کسی می‌گفتند که به نماز و روزه توجه داشته باشد. 
 معاون بین الملل حوزه افزود: مفهموم دوم که از دین اسلام وجود دارد مفهوم تمدنی است و ساختار حکومتی را خود قرآن پیشنهاد داده و ساختار ارکان قوه‌ها را خود اسلام پیشنهاد داده است. 
 وی اضافه کرد: مقصود از نگاه تمدنی بعد سیاسی نیست بلکه تمدن به معنای عام اعم از مسائل فردی و اجتماعی است و این نگاه اسلام زنده و نقش‌آفرین است و امام آنچه که ارائه داد ترسیم نوینی از اسلام بود. 
زمانی بیان داشت: این تبیین جدید نه تنها به جوامع اسلامی ایده تازه بخشید بلکه علمای دیگر ادیان نیز به دنبال این رفتند که از دیانت خود نگاه‌های تمدنی داشته باشند. 
 وی تصریح کرد: با این رویکردی که امام مطرح کرد و انقلاب اسلامی ایران که به پیروزی رسید، برخی از کشیش‌های مسیحی هم اعلام کردند که حیات آنها نیز در گرو انقلاب اسلامی است. 
 معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه با اشاره به سفر خود به کشور روسیه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: پایگاه ماتریالزیم، کمونیسم و الحاد مسکو است و کسانی که آنجا تربیت شده‌اند تربیت نیمه الحادی دارند. 
وی ادامه داد: در این سفر با عین الدین راویل رهبر اهل سنت روسیه دیدار داشتم و وی گفت که اگر از دیدگاه‌های امام خمینی(ره) اطلاع دارم برای وی بازگو کنم و در نهایت قرار بر این شد که این دیدگاه‌ها در مصاحبه با تلویزیون روسیه مطرح شود. 
 زمانی با اشاره به اینکه جامعه روسیه تشنه معارف و دیدگاه‌های امام بودند، بعد از پخش آن مصاحبه 15 برنامه رادیویی برای جامعه روسیه در مورد اندیشه‌های امام تهیه و پخش شد. 
 وی با اشاره به سفر خود به کشور فیلیپین اظهار داشت‌: در سفر تبلیغی به این کشور وضعیت اسلام را جویا شدم و گفتند که یکی از اساتید دانشگاه رهبری جامعه اسلامی را به عهده گرفته است. 
 معاون بین‌الملل حوزه‌ علمیه افزود: وقتی که با او دیدار داشتم وی گفت که یک کتاب موجب گرایش او به اسلام شده است و آن کتاب نامه امام خمینی(ره) به فرزندش سید‌احمد بود و در آن شرایط قدر امام را بیش از پیش احساس کردم. 
 وی خاطرنشان کرد: پرفسور حامد الگار دانشمند آمریکایی هم متاثر از اندیشه‌های امام بزرگوار بوده است و با 10 زبان اسلام را تبلیغ می‌کند. 
 زمانی تاکید کرد: امروز فقط در یک مدرسه علمیه قم 200 طلبه داریم که مسیحی و دارای ادیان دیگر بوده است که در پرتو اندیشه‌های امام، اسلام را پذیرفته‌اند.  
وی با اشاره به شرایط کشور بوسنی هرزوگوین به عنوان تنها کشور اروپایی اسلامی گفت: در این کشور فرهنگ غرب حاکم بود و از سوی دیگر اندیشه شرقی بر آن حاکمیت داشت ولی بوسنی بعد از عرضه اندیشه‌های امام بعد از فروپاشی شوروی نخستین کشور اروپایی بود که اسلامی شد.  
معاون بین‌الملل حوزه گفت: امام جمعه اهل سنت شهر گوراژده بوسنی و هرزگوین که شهدای بسیاری داشته است می‌گفت که به عنوان یک عالم اهل سنت اعلام می‌کند که جامعه آنها تشنه اندیشه‌های امام بزرگوار است. 
وی با اشاره به اینکه در عرصه ارائه اسلام ناب باید تلاش بیشتری صورت گیرد، اضافه کرد: امام سیمایی از اسلام را در جهان عرضه کرده است که هم نیازهای دینی و معنوی را تحقق می‌بخشد و هم نیازهای تمدنی را پاسخ می‌گوید. 
 زمانی با اشاره به چشمه‌های عشق به امام در مصر تصریح کرد: دکتر طنطاوی، شیخ الازهر که سال گذشته از دنیا رفت عالی‌ترین مقام دینی اهل سنت دنیا بود، در جلسه‌ای با ایشان داشتم صحبت از امام پیش آمد و او گفت «الخمینی فی قلبی» یعنی دل من خانه خمینی است و دل‌های مردم مصر خانه خمینی است. 
وی با اشاره به شکل‌گیری جنبش‌های بیداری اسلامی بیان داشت: نهضت‌ها و جنبش‌های اخیر متاثر از امام است و اینها اسنادی برای این مسئله است. 

 


[ چهارشنبه 90/3/11 ] [ 12:50 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 634
بازدید دیروز: 588
کل بازدیدها: 4450709