NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

اینکه رابطه هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد شکر آب بوده و هست؛ کمتر کسی منکر می شود و اینکه آقای هاشمی را آنتی احمد نژاد و احمدی نژاد را آنتی هاشمی بخوانیم؛ هیچ بیهوده قضاوت نکرده ایم که عدم حضور رئیس جمهور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت خود بالاترین دلیل بر این موضوع است.
 هاشمی رفسنجانی سیاستمدار پیر ایرانی که برخی او را پشت پرده اغلب حملات به دولت نهم و دهم می دانند؛ پس از مصاحبه جنجالی اش با روزنامه شرق، این بار هم در مصاحبه با یک روزنامه اصلاح طلب حملات خود به دولت دکتر احمدی نژاد ادامه داد.
وی در مصاحبه با خبرنگاران "اعتماد" به گفت وگو درباره مجمع تشخیص مصلحت نظام و تغییرات احتمالی آن در دوره ششم نشست.
هاشمی در این مصاحبه عملکرد 23ساله مجمع تشخیص را کم ایراد و "کاملا موفق" توصیف و تاکید کرده است: ترکیب مجمع در دور ششم تغییر زیادی نمی کند.
جناحی کار نمی کنیم
وی افزوده است: اگر این مجموعه بررسی شود و آن را به یک کتابچه تبدیل کنیم که در دسترس باشد، خیلی کم می توان به آن اعتراض کرد. چون مصوبات مجمع قانون روزمره نیست، اصولی کلی است که باید بر اداره کشور حاکم باشد. به نظرم در این بعد موفق بوده ایم. در داوری هم کاملاموفق هستیم. برای اینکه وقتی مجمع داوری کرد و رای داد، این داوری در جایی نباید تایید شود، به مجلس می فرستیم و مجلس همان را ضمیمه قانون می کند.
رئیس مجمع تشخیص همچنین با بیان اینکه "ما فراجناحی هستیم"، گفته است: "موضع گیری های سیاسی ما هم خیلی عمومی و کلی است و جناحی کار نمی کنیم."
تخلفات دولت و تذکر رهبر انقلاب
هاشمی رفسنجانی بدون هیچ اشاره ای به عملکردهای مثبت دولت نهم و دهم با توجه به عملکرد کمیسیون نظارت مجمع تشخیص، بخشی از تخلفات دولت را هم اینگونه بیان کرده است: فرض کنید درباره یارانه ها، واگذاری ها، خصوصی سازی ها و اینکه بنا بود وابسته به نفت نباشیم یا به تدریج وابستگی کم شود و اینکه کارها نباید دست دولت باشد و واگذار شود، اینها سیاست های مهمی است یا اینکه براساس سند چشم انداز باید سالی فلان مقدار کشور پیشرفت کند که نشده است. همه اینها تخلف هایی است که دولت کرده است.
    وی نقل کرده است که "در جلسه یی که من و سران سه قوه خدمت ایشان(رهبر انقلاب) بودیم، با اوقات تلخی فرمودند که من از اصلاح سیاست های اصل 44 انتظار یک انقلاب اقتصادی داشتم. ولی چند سال گذشته و چیزی نمی بینم."
هاشمی مخاطب این نقل قول را "مجلس یا دولت" دانسته و ادعا کرده است: درجه اول مطرح شد که سهام عدالت را که دولت در اصل 44 گنجاند مثل یک بمب بود که در اجرای آن گذاشت. ما برای درآمدهای واگذاری، مصرف تعیین کرده بودیم. چهار مصرف در سیاست ها تعیین شده است، یکی این بود که برای مردم نیازمند ایجاد شغل و زندگی آنها اصلاح شود و به آنها سرمایه داده شود، اما آنها سهام عدالت را گنجاندند که چیزی دستگیر مردم نمی شود و معمولاهم واحدهای بزرگی که 40 یا 50 درصدش را سهام عدالت داده اند، سرمایه گذار آن را نمی خرد جز اینکه همین نهادهای شبه دولتی این کار را بکنند. اینها تخلف بود. علاوه بر موارد صدر اصل 44 یا اینکه در سیاست های اصل 44 آورده بودیم که ظرف پنج سال دولت تمام کارهای تصدیگری که خودش به عهده گرفته که در صدر اصل 44 نیست، باید همه را واگذار کند. نه تنها این کار نشده، بلکه تعهدات هم زیادتر شده است.
    ترکیب آینده مجمع
هاشمی رفسنجانی که ابهاماتی درباره حضورش در دوره بعدی مجمع تشخیص وجود دارد، درباره ترکیب دوره ششم مجمع عنوان کرده است: (رهبر انقلاب) حدود یکی، دو ماه پیش به من فرمودند که درباره ترکیب اعضا پیشنهادی دارید؟ معمولاهر دوره از من سوال می کنند که اگر پیشنهادی برای اشخاص و موارد دیگر دارم بگویم. من گفتم هنوز درباره این موضوع فکری نکرده ام. در ملاقات اخیری که خدمت شان داشتم، گفتند که شما جواب ندادید؟ گفتم دبیرخانه پیشنهادهایی را تهیه کرده که من قبول دارم. 14 مورد به ایشان پیشنهاد شده است.
    وی توضیحی بیشتری درباره پیشنهادهای دبیرخانه مجمع نداد و اسم چهره خاصی را اعلام نکرد.
به گفته هاشمی، رهبر معظم انقلاب فرموده اند: تخصص هایی که نداریم اضافه شوند. البته این تخصص ها در کمیسیون ها هست. شاید در صحن مجمع نباشد. درباره ترکیب هم جواب دادم که خیلی ضرورتی به تغییر نمی بینم، البته به جز دو، سه نفر مثل آقای توسلی که فوت کردند و برخی هم نمی آیند. این گونه جاهای خالی هست. من کسی را پیشنهاد ندادم. قاعدتا برای این دو، سه نفری که نیستند، کسانی را باید در نظر بگیرند. این مجموعه تغییر زیادی نمی کند. ممکن است سه، چهار نفر کم و زیاد شوند. دفعه قبل هم پنج نفر اضافه شدند و چند نفر هم کم شدند.
    حقوق و مزایای اعضای مجمع    
رئیس مجمع تشخیص درباره حقوق اعضای این مجمع هم اظهار داشته است: البته در قانون هست که اعضای مجمع می توانند مثل اعضای مجلس حقوق داشته باشند. یعنی همه قوانین ما شبیه مجلس است ولی نوعا آقایانی که هستند حقوق نمی خواهند یا اینکه در ارگان های دیگر مشغول به کارند و از دو جا حقوق نمی خواهند، اکثرشان این گونه هستند. بعضی ها هم نیازی ندارند حقوق بگیرند. برخی هم که نیاز دارند می گیرند. قوانین ما درست منطبق با مجلس است.


[ سه شنبه 90/12/23 ] [ 7:22 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 384
بازدید دیروز: 588
کل بازدیدها: 4450459