NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
همانطور که می دانیم بزرگترین مرکزفیلم سازی جهان هالیوود است. براساس برخی گزارش‌ها، هالیوود سالانه 700 حلقه فیلم سینمایی تولید می‌کند.این بدان معناست که اگرهرسینمایی دردنیا بخواهد روزانه دو حلقه فیلم جدید به نمایش بگذارد، هالیوود به تنهایی می‌تواند آن را تغذیه کند!
صراط: اوج تولید این آثار درحوزه عرفان‌ها و ادیان الهی از دهه شصت به بعد و با توجه به گرایش مردم به معنویت و دین، خلاء ناشی از آن در میان مردم و جذابیت این موضوع به عنوان بحثی تازه در حوزه سینما برای مخاطب، بخش عظیمی از فعالیت‌های هالیوود برای ساختن فیلم‌های معنوی و دینی متمرکز شده است. در این قسمت از بازیگران صهیونیسم و یهودی تبار هالیوود هم استفاده زیادی به عمل آمد.

آرماگدون:فیلمی 151 دقیقه‌ای به کارگردانی مایکل بی - با بازی بروس ویلیس است.در این فیلم آمریکا ناجی جهان است و تحریف های بسیاری در مورد آخر الزمان به تصویر کشیده شده است.


درهمین راستا با تبلیغات و تلاش فیلم سازان مطرح هالیوود و سیاست جدید آنها برای ادامه اهداف خود در مناطق مختلف جهان از جمله قاره آسیا منجر به پیدایش سینما ماوراء یا سینمای معنوی و دینی درهمین راستا بود.البته هالیوود درساختن فیلم‌های معنوی نیز تلاش بسیاری داشته است تا بتواند علاوه بر جنبه‌های مورد نظر خود برای جلب مخاطبین بیشتر به این قسمت از راهکار هایی مانند رابطه معنویت را با مواردی مختلف مانند سیاست ، قدرت، روابط جنسی و خشونت گره بزند! در ادامه این فعالیت ها معنویتی سکولار را به جای معنویت حقیقی ادیان الهی و دینی ارائه دهد.جهانی معنوی که در آن جادوگران و ساحران به عنوان ناجیان حقیقی مردمان شناخته می شوند.به همین دلیل است که می‌بینیم دردنیای جدید، جادوگران و ساحران نه تنها نکوهش نمی‌شود که تقدیس نیز می‌گردند! همچنین شرایطی برای آنها محیا می‌شود که این دو گروه را موجه جلوه دهند، تنها راه همین آثار عرفانی و معنوی در هالیوود است.

ادامه مطلب...

[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:22 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]

حواشی مستند من روحانی هستم از نگاه بنگاه خبری انگلیس ./. مستند من روحانی هستم اثری از گروه چند رسانه ای شفق می باشد که بررسی 5 دهه زندگی سیاسی حسن روحانی می پردازد...


 download link

[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:15 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
در خصوص تعداد مخالفان و نیز نحوه رای اعتماد روایت های دیگری نیز عنوان شده اما حسن روحانی نیز یکی از نمایندگانی بود که بعد از جمله معروف امام(ره) درباره لزوم انتخاب مجدد موسوی به دلیل شرایط کشور، با او مخالفت کرد
"خیبرآنلاین" - حملات متعدد توپخانه رسانه ای دولت تدبیر و امید علیه فیلم مستند "من روحانی هستم" در روزهای اخیر علاوه بر اهداف اصلی پنهان مانده پشت آن، عملا خاطرات هاشمی رفسنجانی را زیر سوال برده است.

به گزارش صراط، نوک پیکان حملات رسانه های همسو با دولت به مستند مذکور، موضوع نقش حسن روحانی در ماجرای مک فارلین و نیز ماجرای موسوم به 99 نفر است که هر دو موضوع به ویژه ماجرای مک فارلین در خاطرات هاشمی رفسنجانی به صراحت تایید شده است.

اما ماجرای 99 نفر، مجالی برای مقایسه مواضع روحانی در خصوص میرحسین موسوی در گذر زمان به شمار می رود. روحانی در سال 64 در صف 99 نفری قرار گرفت که به موسوی رای عدم اعتماد دادند. امام(ره) انتخاب موسوی را در شرایط آن روزهای کشور به صلاح دانسته بودند. این در شرایطی است که  24 سال بعد، پس از ماجرای فتنه 88، روحانی در صف حامیان موسوی قرار گرفت. ادامه مطلب...
[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:11 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
نشست خبری وزرای امور خارجه ایران و اتریش که در آن محمدجواد ظریف با گرفتن میکروفون مانع شنیدن سخنانش شد


[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:7 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]

"خیبرآنلاین" -سایبورگ (Cyborg) به معنای مجهز کردن یک موجود زنده به اجزای ارگانیک و مکانیکی است؛ محققان تاکنون نمونه‌های مختلفی از حشرات و حیوانات نیمه‌رباتیک از جمله سوسک و موش سایبورگ را طراحی کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، در جدیدترین مطالعه، محققان برای نخستین‌بار موفق به قرار دادن نانورایانه‌هایی درون بدن سوسک زنده شده‌اند که این روش DNA origami نامیده می‌شود.
این رایانه در اصل رشته‌هایی از دی‌ان‌ای است که با یکدیگر و با محیط اطراف – داخل بدن سوسک زنده – ارتباط برقرار می‌کند.


از این روش می‌توان در آینده برای انتقال هدفمند دارو به بخش‌های مختلف بدن استفاده کرد.
نانوربات‌ها بصورت فلورسنت طراحی شده‌اند که امکان تعیین محل دقیق، شیوه ارتباط و بررسی عملکرد درون بدن سوسک را فراهم می‌کند.
محققان بدنبال هوشمندسازی نانورایانه برای افزایش عملکرد این ربات درون بدن پستانداران تا پنج سال آینده هستند.
نتایج این مطالعه در مجله Nature Nanotechnology منتشر شده است.


[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:5 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
جواب این سؤال را می‌توان با کمی دقت در تیزبینی و ذکاوت سیاسی لاریجانی یافت، اما شاید بی‌راه نباشد که اشاره کنیم این اولین باری نبود که علی لاریجانی نسبت به خاطرات هاشمی معترض می‌شد
"خیبرآنلاین" - پس از جنجال‌های سال گذشته بر سر صحت و سقم خاطرات روزنوشت هاشمی رفسنجانی از دهه 60، بار دیگر و همراه با زیر سؤال برده شدن فیلم مستند «من روحانی هستم» توسط حامیان افراطی رئیس دولت یازدهم، مجدداً صحت بخشی از این خاطرات زیر سؤال رفت. در تندترین این موضع‌گیری‌ها روز گذشته علی لاریجانی در حمایتی تمام قد از حسن روحانی، بخشی از این فیلم را درحالی تاریخ‌سازی دروغ خواند که عیناً از کتاب خاطرات هاشمی رفسنجانی نقل شده است! جالب اینکه حامیان دولت هم همین بخش را دروغ می‌دانند و این یعنی که آنان نیز خاطرات حامی بزرگ دولت را راست نمی‌دانند! ادامه مطلب...
[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:4 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
این روزها و در همه جای دنیا توجه هرچه بیشتر به روش‌های صرفه‌جویانه بیشتر از هر چیزی نام یک «شهروند متمدن» را به ما نزدیک می‌کند. در روزگاری که حتی از ساییده‌شدن کفش‌ها در مسیرهای پررفت‌وآمد برق تولید می‌شود، شاید دیگر خیلی ابتدایی باشد که وسیله‌ای برقی با رتب? مصرف انرژی G در خانه‌هایمان پیدا شود یا وقتی از زباله‌ها انرژی می‌گیرند، دیگر خیلی پیش‌پا‌افتاده می‌نماید اگر به‌جای عایق‌بندی خانه‌ها به فکر ازدیاد وسایل گرمایشی باشیم.
این روزها و در همه جای دنیا توجه هرچه بیشتر به روش‌های صرفه‌جویانه بیشتر از هر چیزی نام یک «شهروند متمدن» را به ما نزدیک می‌کند. در روزگاری که حتی از ساییده‌شدن کفش‌ها در مسیرهای پررفت‌وآمد برق تولید می‌شود، شاید دیگر خیلی ابتدایی باشد که وسیله‌ای برقی با رتب? مصرف انرژی G در خانه‌هایمان پیدا شود یا وقتی از زباله‌ها انرژی می‌گیرند، دیگر خیلی پیش‌پا‌افتاده می‌نماید اگر به‌جای عایق‌بندی خانه‌ها به فکر ازدیاد وسایل گرمایشی باشیم.

 حالا بشر به‌جایی رسیده است که جز صرفه‌جویی به‌وسیل? تعریف استانداردسازی یا جایگزینی انرژی‌های طبیعی، راهی پیشِ روی خود نمی‌بیند. انگار انرژی‌های پایان‌‌پذیر واقعاً به غایت معنایی نام‌شان نزدیک می‌شوند.

ساختمان‌هایی که انرژی تولید می‌کنند!
بحث استاندارد یکی از موضوع‌هایی است که در‌مورد ساختمان و طراحی بنا با معیارهای بهینه‌سازی مصرف انرژی ارتباط دارد؛ ساختمان‌هایی که با مصالح و ابزارهایی نو به‌جای مصرف انرژی در تلاش برای حفظ یا حتی تولید انرژی هستند. در این نوع بناها که اصطلاحاً به ساختمان‌های انرژی معروف‌اند، علاوه‌بر حفظ انرژی، به شیوه‌های به‌کارگیری انرژی‌های پایان‌ناپذیر نیز توجه می‌شود و از تلفیق مناسب روش‌های دریافت انرژی، بهره‌گیری مناسب از روشنایی، گرمایش، سرمایش و عایق‌بندی و همچنین شیوه‌های طراحی و فناوری‌های مختلف در کنار یکدیگر برای کاهش نیازهای سرمایشی و گرمایشی استفاده می‌کنند.

اکنون در بیشتر نقاط جهان، به ساخت و طراحی این ساختمان‌ها نگاهی ویژه می‌شود. در مونیخ آلمان دفتر ساختمان‌سازی «نو آفیس» یکی از پیشگامان طراحی و ساخت بناهای پایدار در جهان است. استفاده از مواد اولی? سازگار با محیط‌زیست و به‌کارگیری انرژی تجدیدپذیر در گرمایش و سرمایش و تهویه و روشنایی سبب شده تا در این ساختمان‌ها انرژی زیادی ذخیره شود. دیوارهای ضخیم، پنجره‌های کوچک سه‌جداره، استفاده از تیوب‌های بتنی برای بهره‌گیری از انرژی گرمایی زمین و صفحه‌های خورشیدی از‌جمله ویژگی‌های ساختمان‌های نو آفیس است.

شرکت آلمانی «زیمنس» نیز اقدام به ساخت ساختمان‌های انرژی کرده است که به اعتقاد مهندسان معمار، پیشرفته‌ترین و سازگارترین ساختمان برای محیط‌زیست در جهان است. ادامه مطلب...

[ یکشنبه 93/2/7 ] [ 10:15 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]

یکی از رایج ترین پدیده های مدرنیته گسترش مدگرایی و استفاده از مانکن ها برای نمایش اندامی ایده آل می ­باشد. مد یکی از صورت ها و جلوه های مدرنیته است که به شیوه های گوناگون خودنمایی می ­کند. نحوه لباس پوشیدن، غذا خوردن، صحبت کردن و همه جنبه های زندگی امروزه تحت تاثیر مدرنیته و به تبع آن مدهای رایج هستند.

اوضاع خراب مانکن ها

 سرمایه داران و انحصارگران بازارهای بزرگ تجاری جهان برای تصاحب بازارهای مصرف تلاش کردند تا مدها و به عبارتی پوشاک تولیدی خود را برتن مانکن هایی که اندامی ایده آل دارند بپوشانند. این پیکره‌های پلاستیکی، گچی، چوبی و یا فلزی از دهه ها پیش لباس‌های رایج در هر دوره را بر بدن بی جان خود در ویترین مغازه‌ها به نمایش می‌گذارند و با چشمانی بی روح به عابران و بازدید کنندگان خیره می شدند. و به این ترتیب در سراسر دنیا به بخش ضروری عرضه و فروش لباس  بدل شده بودند.

121

این مجسمه ها فقط وسیله عرضه و نمایش لباس نیستند. مانکن ها خیلی بیشتر از آنچه که معمولا تصور می کنیم، بیانگر نگاه جامعه و صنعت پوشاک و مد به ظاهر و پیکر زنان هستند. خریداران نیز که این اندام های ایده ال را مشاهده کرده اند در تلاش هستند تا خود را به این اندام نزدیک تر کنند. ادامه مطلب...

[ یکشنبه 93/2/7 ] [ 10:13 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]

تریبونی به نام اصلاح‌طلبان به کام مشارکت/فتنه جدید مشارکت چیست؟

بررسی حزب مشارکت از ابتدا تا انتها/تریبونی به نام اصلاح‌طلبان به کام مشارکت/فتنه جدید مشارکت چیست؟

تاریخ درس عبرت خوبی برای کشور ما بوده و هست؛ به گونه ای که اثبات کرده است هر زمان که حزب مشارکت فعالیت های جدیدی را آغاز کرده است، فتنه ای جدید در جامعه رقم می خورد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، در سال 76 و پس از پیروزی خاتمی در انتخابات، حزب مشارکت به مثابه یک حزب دولتی شکل گرفت که در واقع پایگاه حاکمان پیروز انتخابات و یا حزب حاکم تلقی می‌شدند.

مبانی فکری و رفتار سیاسی مؤسسین این حزب را می‌توان در تأکید بیش از حد بر «جمهوریت» نظام و بی‌اعتمادی یا مخالفت شدید با «اسلامیت» تصریح شده در قانون اساسی خلاصه کرد، که این مخالفت و بی‌اعتنایی از طریق مخالفت با نهادهایی صورت می‌گرفت که سمبل بُعد اسلامیت نظام جمهوری اسلامی بودند؛ به همین دلیل اقدامات افراد مهم حزب مذکور به شدت از طرف مخالفان سرسخت خارجی جمهوری اسلامی مورد حمایت قرار می‌گرفت.

از سال 76 تا سال 79 و ترور سعید حجاریان مهمترین استراتژی حزب مشارکت استراتژی سیاسی «فشار از پایین» ، «چانه زنی از بالا» بود که در تمام مواضع، رویکردها و جهت‌گیری های این حزب نمایش داده می شد. ادامه مطلب...

[ یکشنبه 93/2/7 ] [ 10:10 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
بازگشت به مدیریت جهادی چندی‌است که به عنوان راهکاری برای عبور از مشکلات پیش رو مطرح شده است. مقام معظم رهبری هم در پیام نوروزی خود مسئولان را به «مدیریت جهادی» در کشور توصیه کردند.
شیــــرازه - سرویس سیاسی: مدیریت جهادی مقوله‌ای است همزاد انقلاب اسلامی که آثار مبارک آن در فرازهایی از دوران دفاع مقدس و خصوصاً نهاد جهاد سازندگی ظهور و بروز پیدا کرده است؛ فرآیندی که از ویژگی‌های برجسته‌ی آن، ادای تکلیف در جهت تشکیل، حفظ و تحکیم پایه‌های حکومتی برآمده از اسلام ناب محمدی (ص)‌ بوده است. به تعبیر بهتر می‌توان گفت، مدیریت جهادی، یادگاری است گران‌سنگ از دوران دفاع و حماسه که در آن، تهیه و تجهیز سرمایه‌های انسانی و مادی و برنامه‌ریزی فعالیت‌ها و انجام اقدامات، همه در فضایی برگرفته از آموزه‌های اصیل دینی صورت می‌گرفته است و مهم‌ترین ویژگی آن، ذوب اراده‌ی انسان در اراده‌ی الهی بوده و صد البته نماد این ممزوج شدن عاشقانه، فرمانبری آگاهانه از ولی امر یا ولی فقیه زمان است. 


برای نمایش پوستر فوق روی تصویر کلیک کنید

این سبک مدیریت، در واقع سبکی برخاسته از تفکر بومی و متناسب با مقتضیات فرهنگی و اجتماعی ماست که شاید در مکاتب دیگر، کمتر یافت شود و اگر مشابهی دیده می‌شود، قطعا در شیوه و روش و مدل کار تفاوت‌های زیادی با هم دارند، در فرهنگ ما، روح حاکم بر این تکنیک‌ها، نسخه‌ی بومی ایرانی-اسلامی است که در مقام مقایسه به عنوان یک نکته مهم باید به آن توجه ویژه‌ای داشت.

اکنون بنا به مقتضیات زمان و شرایط ویژه کشور، بازگشت به مدیریت جهادی چندی‌است که به عنوان راهکاری برای عبور از مشکلات پیش رو مطرح شده است. مقام معظم رهبری هم در پیام نوروزی خود مسئولان را به «مدیریت جهادی» در کشور توصیه کردند. 


قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا وابسته به سپاه فجر فارس در اقدامی شایسته، برای اولین بار در کشور اقدام به تهیه اینفوگرافی مدیریت جهادی در 16 شاخصه کرده است که علاوه بر مدیران ارشد، عموم مردم نیز می‌توانند با بهره‌گیری از این شاخصه‌ها آن را در رفتار کاری و زندگی خود نهادینه کنند.

[ یکشنبه 93/2/7 ] [ 10:8 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 15235
بازدید دیروز: 1639
کل بازدیدها: 4994189