NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

یکی از مشکلات «جنبش سبز» این بود که حد و مرزی نداشت، یعنی همه معترضان اجازه داشتند واردش شوند و خود را یکی از اعضای این جنبش معرفی کنند. رسانه های این جنبش هم از این تنوع و پراکندگی آرا حمایت کامل می کردند و به تریبون این افراد و گروهها تبدیل شده بودند. متن حاضر تلاش می کند با نشان دادن تبلور نمادهای گروههای مختلف، نفوذ جریانهای مختلف و حتی متعارض را در بدنه جنبش به طور مستند نشان دهد.
*وابستگی به فراماسونری؟*
شاید مشهورترین نمادهای منتشر شده توسط سایت جرس، (یا همان جنبش راه سبز، اطاق فکر جنبش سبز مستقر در لندن)، نماد چشم جهان بین است که از نمادهای مشهور فراماسونرها می باشد و آمدن آن در پوستری که به مناسبت ماه محرم منتشر شده است اصلاً تصادفی به نظر نمی رسد.

 

 

 

 
  چشم جهان بین، از نمادهای فراماسونری : 

 
 


دولت «سبز ملی»، یا «هم شرقی هم غربی»؟
به یاد داریم که یکی از شعارهای 13 آبان سال گذشته این بود که «سفارت روسیه، لانه جاسوسیه». چنین شعاری از جانب هواداران جنبش سبز از این جهت بود که به زعم آنها، دولت آقای احمدی نژاد در کنار مبارزه با ابرقدرت غرب، روابط خوبی با روسیه برقرار کرده بوده است. البته با توجه به موضع گیری های شدید اللحن آقای احمدی نژاد در برابر روسیه در ماههای اخیر، این شعار این روزها بی معنا به نظر می رسد. اما با توجه به اینکه جنبش سبز همواره به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم، دولت را به وابستگی به شرق متهم می کند، بد نیست نگاهی داشته باشیم به استفاده از نمادهای کمونیستی - سوسیالیستی در رسانه های جنبش سبز. به عنوان مثال، این تصویر سایت جرس به مناسبت 16 آذر 1388، کاملاً گویاست:

 

 

 


 

ملاحظه می کنید که از نماد مشت گره کرده چپ استفاده شده است، که نماد جنبش های چپ گرا، مارکسیستی و کمونیستی است. به عنوان مثال تصاویر زیر را ببینید:

 

 

 

 

 

نماد بین المللی سوسیالیسم


 

نماد حزب سوسیالیست مالزی : 

 

نماد جنبش کمونیستی کارگران در امریکا در دهه شصت : 

نماد ساختمان حزب کمونیست اتریش:  

همچنین، رنگ قرمز که نماد کمونیسم است (البته به شکل خون) در بالای این تصویر و همین طور در جوهر خودنویس به کار رفته است.

البته ماجرا وقتی جالب می شود که در پوسترهای دیگر جنبش سبز، از نمادهای امپریالیستی - آمریکایی استفاده می شود. این پوستر را ملاحظه کنید که هم در سایت «کلمه» و هم در سایت «جرس» استفاده شده است

این تصویر، از عکس مشهوری به نام «برافراشتن پرچم در ایوو جیما» اقتباس شده است که نماد کشورگشایی های امریکاست. استفاده از این عکس در حالی که به جای پرچم امریکا از «مداد» استفاده شده است و سربازان امریکایی سبز پوشیده اند، چه معنایی می تواند داشته باشد؟

عکس اصلی :

مجسمه ای که از روی این عکس ساخته شده است : 

البته پوستر دیگری در سایت جرس منتشر شده است که می تواند این ارتباط را رمزگشایی کند. پوستری که در آن «مداد» تقریباً با صراحت به عنوان نماد مبارزه بدون خشونت (یا به عبارت بهتر، انقلاب مخملی امریکایی) معرفی شده است.

 

بدین ترتیب، وقتی «تنوع آراء و عقاید» (هر چه باشد!) به رسمیت شناخته شود نباید تعجب کردکه فراماسونرها، کمونیست های بی دین، مهره های امریکا و عوامل انقلاب مخملی، و حتی فرقه هایی نظیر علی اللهی ها:

 

مجال ظهور، و اگر می توانستند، مجال سهم خواهی پیدا کنند (منبع تصویر: سایت جرس). تنها سؤالی که باقی می ماند آن است که سران این جنبش چگونه هنوز هم خود را پیرو خط امام و رهرو راه شهدا معرفی می کنند!؟

منبع تصویر: سایت جرس

 

منبع تصویر: سایت جرس

 باتشکر از وبلاگ   سوسنی http://sedayar.parsiblog.com/1923568.htm 

 


[ یکشنبه 89/10/26 ] [ 1:4 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 23818
بازدید دیروز: 45846
کل بازدیدها: 5175955