انتقاد چند دانشجوی قمی به دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سخنرانی وی در مسجد امام زین العابدین(ع) قم در شب 22 بهمن، در روزهای اخیر بازتاب رسانه ای گسترده ای را به همراه داشته است.
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، اگرچه رسانه های همسو با دکتر لاریجانی این دانشجویان را اخلاگر و اغتشاشگر نامیده اند امّا این دانشجویان اعتقاد دارند واقعیت چیز دیگری است و آنها نه تنها اخلاگر و اغتشاشگر نبوده و نیستند بلکه بخاطر مواضع مشکوک جناب آقای لاریجانی در قبال فتنه گران داخلی و خارجی و همچنین برخی عملکردهای وی در قبال دولتمردان محبوب ملت ایران، همان کاری را انجام دادنده اند که ملت در پاسخ برخی خواص در 9 دی انجام داد.این دانشجویان ادعای برخی سایتهای خبری و آقایان را که ادعا کرده اند این افراد طبق برنامه ریزی و بصورت تشکیلاتی قصد بهم ریختن مجلس را داشتند، کاملا تکذیب می کنند و می گویند: ما صرفا از آقای لاریجانی سئوال داشتیم و آن جوانی ( آقای قدیری ) که ابتدا سئوال پرسید را به هیچ وجه تا آن لحظه نمی شناختیم و ندیده بودیم و تنها علت تشنج و جنجال در آن مجلس عدم سعه صدر طرفدارن لاریجانی و نیروهای ایشان بود.
گفتنی است بنابر گزارش برخی سایتهای خبری وقتی دکتر علی لاریجانی در حال سخنرانی بود و مسائلی در خصوص لزوم ولایت مداری مسئولین مطرح کرد چند دانشجو با اعتراض به وی سوالاتی در خصوص عملکرد گذشته رئیس مجلس در فتنه 88 مطرح کردند که آنها توسط برخی طرفداران و نیروهای لاریجانی مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و بازداشت شدند.
از آنجا که بسیاری از رسانه ها این مساله را یکطرفه به قاضی رفته اند و آنان را اخلاگر نامیده اند بر آن شدیم تا با برخی از این دانشجویان ارتباطی برقرار کنیم و سخنان آنها را نیز بشنویم. در همین راستا احمد قدیری، یکی از دانشجویان معترضی که توسط طرفداران لاریجانی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و برخی رسانه ها او را آقازاده ی یکی از باندهای قدرت(!) معرفی کرده بودند و چند دانشجوی قمی دیگر که آنها نیز شاهد ماجرا بودند و قصد سئوال از ایشان را داشتند، طی ارسال یادداشتهای جداگانه ای به سایت بی باک شرح ماجرای آن مراسم را از زبان خود اینچنین حکایت کرده اند :
شرح ماجرا از زبان احمد قدیری یا همان آقازاده باندهای قدرت(!)
22 بهمن، روز پیروزی انقلاب و آخرین روز از دهه ی مبارک فجر بود. نسل اول انقلاب خود را فدای مبارزه ی با کفر و طاغوت کرد و ما نسل سومی ها فداییان مبارزه ی با فتنه و نفاق هستیم. همچنان که پیامبر اعظم (ص)به امیر المومنین (ع) فرمودند من برای تنزیل می جنگم و تو برای تأویل خواهی جنگید.
من و ما توفیق حضور در 8 سال دفاع مقدس را نداشتیم اما امتحان خود را در 8 ماه دفاع مقدس پس داده ایم یا امید است که چنین کرده باشیم.
به جز اندک جراحاتی که در ایام فتنه بر داشتم، دیروز نیز در محفل سخنرانی آقای لاریجانی _بخوانید میتینگ زود رس انتخاباتی_ که من آن را "محفل قلع و قمع دانشجویان" می نامم، به دلیل پرسش از نماینده ی شهری که به دلیل اشتغالات تحصیلی در آن مستقرم، متحمل زخم هایی بر سر و صورت شدم که سند افتخاری است برای هر دانشجوی بسیجی.
جالب است این همه تحریف و دروغ در چند سایت (از جمله سایت احمد توکلی، همسنگر دیروز، امروز و فردای علی لاریجانی) که به برکت بازداشت بنده صورت گرفت تا آدم های رسانه ای رئیس مجلس بتوانند در این فرصت، در عرصه ی اطلاع رسانی یکه تازی کنند؛ همه ذیل یک تیتر و با این مضمون خود نمایی می کند: "اخلال در جلسه ی سخنرانی لاریجانی".
ابتدا متن خبر یکی از سایت ها را ببینید، بعد آن نوبت به ما می رسد:
«جام جم آنلاین: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که به مناسبت 22 بهمن و تجلیل از چهره های مبارز قم و سخنرانی در جمع اعضای جبهه پیروان خط امام و رهبری در قم حاضر شده بود، سه نفر به سخنان وی اعتراض کرده و باعث قطع این سخنان شدند و بلافاصله مراسم را ترک کردند.
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین ، این سه نفر در 3 مقطع زمانی در حین سخنرانی لاریجانی با بلند شدن از سرجای خود سخنان وی را رد کرده و نسبت به علی لاریجانی و برخی از اقدامات مجلس شورای اسلامی اعتراض کردند و باعث قطع سخنان رئیس مجلس شدند بطوریکه برای دقایقی نظم جلسه به ریخت.
براساس این گزارش ، اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی در این باره توضیحاتی داده است که به شرح زیر است:
علی لاریجانی پنجشنبه شب در جمع پیروان خط امام و مقام معظم رهبری در قم با اشاره به تلاش عده ای از افراد برای تاریک نشان دادن صحنه ولایت مداری اظهار داشت: افراد صادق همواره پای ولایت ایستاده اند. کشور ما بدون ولایت مشکلات زیادی دارد. بعضی از افراد به تندی سخن می گویند، عده ای که در گذشته بر علیه امام خامنه ای سخن می گفتند، امروز چیز دیگری می گویند. کسانی در این مسیر با غبار آلود کردن شرایط در مسیر رهبری حرکت نکرده اند و در جاده کج به راه خود ادامه دادند.
لاریجانی ضمن بحث از وعده خداوند در باره حکومت صالحان در روی زمین، انقلاب اسلامی را مصداق این آیه قرانی «و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم الائمه و نجعلهم الوارثین» دانست و به بحث در این باره ادامه داد. در این زمان جوانی برخاسته و با اعتراض به لاریجانی شروع به صحبت کرد و نظم جلسه را برهم زد.
در این هنگام جمعیت با شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه، سعی در مقابله با این فرد داشتند ، اما لاریجانی از مردم خواست آرام باشند و گفت: «این افتخار جمهوری اسلامی است که اگر کسی اعتراض به مسوولی دارد بتواند در حضور خودش بیان کند ، حتی اگر آن فرد یکی از مقامات عالی نظام باشد و این یکی از دستاوردهای انقلاب است». فرد معترض که تلاش کرد با شعار دادن دیگران را جذب کند، همزمان با اعتراض مردم ساکت شد.
لاریجانی از وی خواست بنشیند و پاسخ سوال خود را بشنود. اما او گفت که من حاضر نیستم در این جلسه حضور داشته باشم و از سایت ها جواب شما را خواهم خواند.»
و اما حقیقت امر...
سخنان جناب لاریجانی در تفسیر آیه ی مذکور در خبر به این جا رسید که: "بله باید با فتنه گران مرزبندی کرد". که با عصبانیت از این خود را به "اتوبان علی چپ" زدن، برخاستم و پرسیدم: "شما که قائل به مرزبندی هستید چرا تا قبل از قیام مردمی 9 دی و ترس از خشم مردم، سخنی از فتنه و فتنه گر نکردید؟" و بعد از آن سوالات و اعتراضات دیگری که از دل و جان برخاست و بر زبان جاری شد. از فتنه ی وقف دانشگاه آزاد و رأی و تبریک به کذب تکذیب شده ی جناب رئیس پرسیدم. پیرمردی در این میان در تأیید گفته هایم و در حالی که رو به سوی علی لاریجانی داشت شعار مرگ بر منافق سر داد و در این گیر و داد ماموران امنیتی جناب لاریجانی من را از جلوی مسجد تا دم در هل دادند و در حالی که آقای لاریجانی با لبخندی ملیح و انتقام جویانه نظاره گر اوضاع بود، مشت و لگد آنان را نوش جان کردم.
جالب است که چندین دوربین فیلمبرداری آنجا بود، اما چرا آدم های آقای رئیس، چنین بی پروا دروغ سر هم می کنند؟ دلیلش روشن است. زیرا فیلم و فیلمبردار و افشا و انکار آن به دست خودشان است. اگر راست می گویند که نمی گویند، فیلم جلسه را در اختیار رسانه ها قرار دهند تا مردم خود قضاوت کنند که "اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس" راست می گوید یا خیر. جالب است که در این میان کوچکترین اشاره ای به سوالات نگارنده نشده. از یک طرف ادعا می کنند اعتراض بنده را یک شبکه ی سازمانی پشتیبانی می کرده و از طرف دیگر آورده اند که جمعیت یک صدا علیه من شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه سر داد!!! امان از حافظه ی دروغ گو! تا زمانی که به بیرون از جلسه رانده نشده بودم کسی چنین شعاری نداد و اگر هم بعد از من جمعیت ولایی چنین گفته باشند چه بسیار پسندیده و دل نشین؛ گمان نمی کردم آن همه از حضار مرا همراهی کرده باشند.
ای کاش ماجرا به همین جا ختم می شد.
بعد از اخراج از مجلس رئیس مجلس، تازه اسیر محافظان جناب لاریجانی شدم. یکی از آنان پرسید: "بگو از چه کسی پول گرفتی؟". پاسخ دادم این حرف شما مرا یاد سخنان ضد انقلاب می اندازد که می گفتند بسیجی ها با تطمیع مالی و به طمع ساندیس با ضد انقلاب درگیرند!
افراد دیگری از نیروهای امنیتی آقای رئیس، مرا این طرف و آن طرف می بردند و از چرایی کارم سوال می کردند. تنها یک جواب دادم: "اگر آزادم رهایم کنید و اگر بازداشتم رسما اعلام کنید". بی درنگ پاسخ داد: "بازداشتی".
چنان که یک متهم امنیتی گرفته باشند مرا سوار یک ماشین شیشه دودی کردند و به اداره ی کل اطلاعات بردند و بالاخره من هم شدم متهم سابقه دار!
در این میان بازجوی شریفی پرسید که آیا با 3 دانشجوی دیگر هم که در اعتراض به برخورد با شما، اعتراض کرده بودند و اکنون باز داشت شده اند، ارتباط داری؟ که فهمیدم افراد دیگری هم بازداشت شده اند و متأسفانه آن سه عزیز را نمی شناختم.
در مجموع 4 دانشجو بازداشت شدند که جرم آخرین نفر تنها بلند کردن دستش برای کسب اجازه از محضر همایونی حضرت جاوید لاریجانی بود! تا اگر جلال و جبروت حضرت رئیس قوه ی مقننه اجازه دادند سوالی را که نمی دانم چه بود بپرسد.
قرار بود برایم پرونده ی قضایی درست کنند اما ظاهرا به خیال خود معامله ای کرده اند: آزادی در مقابل سکوت!
هیهات! به زندان می روم اما سر در مقابل طاغوت و نفاق خم نمی کنم. اگر هم ذره ای امید به مثمر ثمر بودن شکایت علیه رئیس مجلس به دلیل زخم های نشسته بر صورتم داشتم، به رئیس قوه ی قضائیه نامه ای سرگشاده می نوشتم اما افسوس که اعتراض به ساحت اعلی حضرت، کار را دشوارتر و پرونده را سنگین تر می کند.
به راستی چقدر خلف به سلف خود شبیه شده است. هر دو در یک سمت بوده اند و منتقدین را قلع و قمع می کنند؛ تنها مبل استیل کم است!
- شرح ماجرا از زبان یک دانشجوی قمی
چند دانشجوی قمی بودیم که از نماینده شهرمان در مجلس شواری اسلامی سوالاتی داشتیم در بنرهای سطح شهر خوانده بودیم که سخنران شب 22 بهمن در مسجد امام زین العابدین (ع) جناب آقای دکتر علی لاریجانی است.
شب 22 بهمن نماز مغرب و عشا را در همان مسجد خواندیم، بعد از نماز رفته رفته بر جمعیت مسجد افزوده می شد و کم کم مراسم شکل رسمی تری به خود می گرفت.
در این میان دو نکته جلب توجه می کرد، اولین نکته ترکیب جمعیتی حضار بود که قالب آنها افراد مسن و بومی محل بودند و دومین نکته بنر های بود که برگزار کنندگان مراسم با تعجیل خاصی در ابتدای مراسم در حال نصب آن بودند. بنر های که همراه تصویر مقام عظمای ولایت عکسی از آقای دکتر لاریجانی و جمله ای از ایشان در تائید ولایت فقیه را در خود جای داده بود بنر ها ما را در پرسیدن سوال هایمان جدی تر کرد.
پس از تلاوت قرآن کریم و تقدیر از مبارزان دوران انقلاب اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی وارد مجلس شدند، مجری متملق برنامه، آقای لاریجانی را به جایگاه دعوت کرد، ایشان سخنانش را تازه آغاز کرده بود که جوانی بر خواست و چند سوال پرسید:
1-چرا در جریان فتنه سکوت کرده و مواضع دو پهلو اتخاذ نمودید؟
2-چرا به آقای میر حسین موسوی پیام تبریک فرستادید؟
و چراهای دیگر که آقای دکتر لاریجانی با " اشهدبالله " همه آنها را تکذیب کرد و گفت: «بنده در جریان فتنه در دفاع از ولایت سخن ها گفته ام!بسیاری سکوت کرده اند چرا به آنها نقد نمی شود» که دانشجوی دیگری فریاد برآورد: « آقای لاریجانی شما نماینده ما و مردم قم هستید ما از شما انتظار داریم.»
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به صحبت های خود در باب اینکه برخی سایت ها با نام افشاگری قصد تخریب ایشان را دارند ادامه داد که در این هنگام آن جوان نخست که از توجیهات ارائه شده قانع نشده بود باز برخواست و از عملکرد گذشته آقای دکتر به شدت انتقاد کرد که نتیجه اش آن شد که محافظان دست او را گرفته و به بیرون هدایت کردند! که در هنگام خروج فرد مذکور دگر بار فریاد برآورد که: «جواب شما را در سایت ها خواهم خواند .» در رابطه با سرنوشت او ساعتی بعد شندیم که بیرون از درب مسجد مورد ضرب و شتم برگزار کنندگان جلسه قرار گرفته و جراحاتی نیز برداشته است!!!
لازم به ذکر است که در حین خروج آن جوان دو دانشجو لب به انتقاد گشودند و از انگیزه آقای لاریجانی در عدم اجازه جهت قرات نامه امام خامنه ای (مدظله العالی) در مجمع تشخیص پرسیدند! و نیز نقش رئیس مجلس در تصویب قانون وقف دانشگاه آزاد را مورد پرسش قرار دادند و از چرایی عدم قرات تخلفات هیت رئیسه مجلس توسط کمیسیون اصل 90 نیز هم پرسیدند.
در همین حین فردی از دست اندرکارن جلسه و از نزدیکان آقای بنایی (نماینده محترم شهر قم) فریاد مرگ بر منافق سر داد،که تنها 10 یا 15 نفر او را همراهی کردند. در ادامه آقای لاریجانی مدعی شد در جلسه مجمع وی به همراه دبیر مجمع و اقای دکتر ولایتی نظر مقام معظم رهبری را انعکاس داده اند! و ایشان مطالب گفته شده در این مورد در فضای رسانه ای را نشر اکاذیب دانستند!
گفتنی است در حین جلسه دانشجویی که چندین بار به پرسش خود ادامه داده بود قصد داشت سوال جدیدی بپرسد که او را گرفته و به سمت درب خروجی بردند، که در نزدیکی درب خروجی مورد ضرب و شتم قرار گرفت که البته ریاست محترم مجلس به صحنه مشرف بودند، اینکه دیدند و یا خود را به ندیدن زدند نمی دانم!!! این دانشجو دومین دانشجویی بود که مورد ضرب و شتم قرار گرفت. البته به گفته برخی دوستان ضرب و شتم ایشان در خارج از مسجد نیز ادامه داشته است. ضرب و شتم کنندگان از دست اندرکاران جلسه و از نزدیکان آقای(ب) بودند.
آقای لاریجانی در حین پاسخ های پر تناقض خود گفته بود که اجازه پرسش خواهد داد و ما بارها و بارها دست خود را به نشانه پرسش بالا گرفته بودیم که ایشان هیچ گاه اجازه ندادند!!!
وی جملاتی را از امام راحل را در مورد وحدت قوا قرائت کردند و اظهار داشتند که حضرت آقا بر ایشان تکلیف شرعی نموده اند که در مورد عملکرد دولت سخن نگویند. اما ما که نفهمیدیم، امام صوفیانه و اسلام صوفیانه منظورشان که بود؟! ریاست محترم مجلس سخنان خود را تا انتها ادامه داد و ما اجازه سوال نیافتیم که نیافتیم.
- تبار شناسی ما
آقای دکتر لاریجانی در حین مراسم و حجه الاسلام بنایی بعد از مراسم و در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران سعی داشتند منتقدان حاضر در صحنه را به جریانات خاص گره زده و آنها را افراطی، اخلالگر، آشوب طلب جلوه دهند. حرکتی که به دور از تقوای سیاسی بود.
به عنوان دانشجویان مطالبه گر که به نماینده خود نقد داشته و داریم، چرا باید اینگونه توسط توپخانه های رسانه ای ایشان مورد هجمه قرار بگیریم؟!
همه حرف ما این بود: چرا در جریان فتنه به ویژه در گفتگوی ویژه خبری آقای لاریجانی مواضع دو پهلو اتخاذ نموده و در دفاع از جمهوریت نظام و ولایت تسامح کردند؟ ما انتظار داشتیم بصیرت نماینده قم، به اندازه مردم قم باشد، مردمی که در روزهای فتنه در صحنه حاضر و خواب را بر خود حرام کرده بودند، برای دفاع از جمهوریت نظام،برای دفاع از کلیت نظام و برای دفاع از ولایت فقیه. آیا این انتظار زیادی بود؟!
ریاست قوه مقننه در طول مراسم اظهار داشت: «که اگر کسی از ولایت منحرف شد باید با شمشیر او را راست کرد.» حال شمشیر پیشکش، اظهار نظر درباره فتنه گران در تریبون رسمی کشور و دفاع از خواست مردم انتظار زیادی بود که مردم و دلسوزان نظام داشتند؟!
سوال درباره چرایی عدم تحقق این انتظار، آشوب طلبی و اخلالگری است؟!
حرف ما و مردم قم این است که چرا نماینده قم که داعیه ولایت مداری و قانون گرایی دارد در جریان تصویب قانون وقف دانشگاه آزاد، از خود همراهی و همکاری با جریان قانون گریز را به منحصه ظهور می گذارد؟
چرا باید آقای لاریجانی نقد به خود را نقد قوه مقننه بخواند و با قرائت این جمله امام راحل(ره) که فرمودند: «مجلس در راس امور است» ، سعی در تبرئه اشتباهات خود داشته باشند؟! اشتباهات و تخلفاتی که طی گزارش کمیسیون اصل 90 آماده قرائت در مجلس بود که توسط هیت رئیسه مجلس جلوی آن گرفته شد!!!
حرف ما و همه مردم با بصیرت قم این بود که چرا نماینده شان به عنوان رئیس قوه مقننه در مجمع تشخیص مصلحت نظام باید مانع قرائت نامه مقام معظم رهبری شود؟! و روند مجمع را برخلاف نظر معظم له هدایت کنند؟!
تبار ما سوال کنندگان،آشوب طلب ،اخلالگر و افراطی نبود، بلکه ما قطره ای از امواج خروشان دریای بصیرت شهر قم بودیم.
قطره ای که نه تنها نسبتی با جریان نشریه همت و آنها که جلوی مجلس شورای اسلامی شعار مرگ دادند ندارد، بلکه از مخلفان جدی آن جریان نیز هست.
البته بد نیست به این موضوع اشاره شود که ما آقای دکتر لاریجانی را یک گام جلو تر از افرادی نظیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام جناب آقای دکتر رضایی میدانیم. فردی که چندی پیش در طول برنامه « دیروز،امروز،فردا» با گذشت چندین ماه از مرگ فتنه و با وجود زیرکی و اصرار مجری برنامه حاضرنشد از لفظ « فتنه » استفاده کند و از وقایع سال گذشته با عنوان «حوادث» یاد کرد. البته این گام رو به جلو فرسنگ ها با بصیرت مردم فاصله دارد.
- انعکاس رسانه ها
ساعاتی بعد از این جلسه سایت متعلق به آقازاده فراری در اقدامی قابل تامل به دفاع جانانه از لاریجانی پرداخت و از دانشجویان منتقد با عنون اخلالگر نام برد، و هیچ گاه به محتوای سوالات اخلالگران(!) و پاسخ دکتر لاریجانی(؟!) نپرداخت. روندی که در دیگر سایت ها از جمله: اصلاحات نیوز، فردا نیوز و همچنین در مصاحبه آقای بنایی به آن اشاره نشد.
در طی روند هجمه رسانه ای یک نکته مشترک بود و آن اینکه: «شب نامه هایی از سوی افراطیون بر علیه آقای لاریجانی جهت تخریب ایشان در سطح شهر قم توضیح می شود.»
به دور از اخلاق اسلامی و تقوا است که توزیع شب نامه ها به منتقدان در جلسه نسبت داده و همه را یک جریان واحد نامید.
هیچ کس نداند، مردم قم که میدانند شب نامهای که این روزها به وفور در قم یافت می شود تراکت تبلیغاتیای است تحت عنوان (جمعی از حامیان ولایت استان قم) برای تبرئه نمایده محترم شهر قم از مظان اتهام، سخنان دکتر لاریجانی در روزهای اخر فتنه را انعکاس می دهد، سخنانی که در روزهای پایانی فتنه و از تریبون های غیر رسمی بیان شده بود.
به امید روزی که اصل هشتم قانون اساسی (امر به معروف و نهی از منکر مردم نسبت به مسئولین و دولت) مکانیزم قانونی و اجرایی یابد.
به یاری خداوند منان
دانشجوی اخلالگر(!) قمی "ج. ح"
بی باک: گفتنی است درج این مطالب صرفا به منظور اطلاع رسانی و شفاف سازی در راستای عدالت و قائل شدن حق اعتراض برای افراد و دانشجویانی می باشد که از تریبون رسانه ای برخوردار نبوده و به همین دلیل نتوانستند برخلاف طرف مقابل سخنانشان را به گوش دیگران برسانند و مورد هجمه رسانه ای وسیعی قرار گرفتند .
از آنجا که هیچ خبرنگار رسمی از طرف سایت خبری "بی باک" در این مجلس حضور نداشته است ( هر چند برخی افراد موثق اطلاعاتی را در اینباره با خبرنگار ما در میان گذاشته اند) ، درج این مطالب به منزله تایید کامل سخنان این دوستان نمی باشد و بی باک آمادگی دارد تا جوابیه و یا توضیحات طرف دیگر این حوادث را نیز عینا و با رعایت اخلاق رسانه ای درج نماید تا مردم بویژه حاضرین در آن مراسم خود قضاوت کنند.
در ضمن درخواست جناب آقای قدیری - مبنی بر اینکه فیلم آن جلسه که توسط گروه خبری آقای لاریجانی ضبط گردیده بصورت کامل در اختیار رسانه قرار گیرد، - پیشنهاد به جا و معقولی است که خود کاشف بسیاری از حقایق خواهد بود.