رجانیوز نوشت:
جنس غائله هفته گذشته 25 بهمن که با بیاعتنایی کامل مردم تهران به تحریکهای ضدانقلاب ناکام ماند، با فتنه 88 متفاوت بوده و این حرکت را نمیتوان در ادامه ماجرای سال گذشته و پتانسیل جریان فتنه دانست که سال گذشته در 9 دی و 22 بهمن پرونده آن بسته شده بود.
حجم فراخوان برای حضور خیابانی در روز 25 بهمن از روز قدس سال 88 به بعد بیسابقه بود، بهطوری که گروهکهای مختلف از جمله منافقین، ریگی، رضا ربع پهلوی و... نیز به این فراخوان پیوستند. این فراخوانها در شرایطی بود که شرایط برای دیکتاتور مصر بهعنوان متحد اصلی امریکا و رژیم صهیونیستی بهشدت سخت شده و غرب نیاز داشت برای تغییر نقطه کانونی توجه افکار عمومی و سرشکن کردن آن، جبهههای جدیدی به نفع خود در سایر نقاط بهویژه ایران باز کند.بر این اساس، موسوی و کروبی بهعنوان کارگزار پروژه امریکایی- صهیونیستی به صحنه آمده و برای روز 25 بهمن فراخوان دادند. این در حالی بود که شرایط با سال 88 کاملاً متفاوت بود و اگر در سال گذشته امریکا و اسرائیل تلاش میکردند از فضای موجود و ایجاد ناآرامیهای به نفع خود فرصتسازی و بهرهبرداری کنند، مجبور بودند از شرایط جدید برای دفع تهدید از خود استفاده کنند.
با این حال، بیاعتنایی مردم تهران به این غائله ضدانقلاب (حضور کمتر از 10 هزار نفر در تهران 10 میلیونی) و خروش ایران در واکنش به این تحرک در تشییع جنازه شهید ژاله و بهویژه راهپیمایی پس از نمازجمعه هفته گذشته، نشان داد که پتانسیل ضدانقلاب برای تهییج و ایجاد ناآرامی به مراتب پایین است.
اما پس از این غائله ناکام، ارتباطات موسوی و کروبی بهعنوان کارگزاران اصلی غائله ضدانقلاب محدود شد، چرا که این ارتباطات عموماً ضد امنیتی و منجر به اقدامات آنها علیه امنیت ملی میشد. انتشار دو بیانیه منسوب به این دو نفر پس از روز 25 بهمن نیز در حالی که سایتهای ضدانقلاب خبر حصر خانگی و قطع ارتباطات آنها را بازتاب داده بودند، دم خروس دروغگویی این جریان را بیرون زد و بلافاصله مشخص شد بیانیه موسوی را اردشیر امیرارجمند رابط موسوی با سرویسهای جاسوسی و منافقین و بیانیه کروبی را مجتبی واحدی نوشته است.
در عین حال، قطع ارتباطات موسوی و کروبی و پس از آن دعوت ضدانقلاب برای حضور مجدد خیابانی در روز یکم اسفند، نظریه سرپل بودن این دو نفر را کاملاً تأیید کرد و حتی اصغر رمضانپور سردبیر ارشد بیبیسی روز جمعه تأکید کرد که از این به بعد پیامها مستقیماً از خارج ارسال میشود.
اما در شرایط جدید که جریان ضد انقلاب بهطور کامل طراحی و هدایت غائلهها را در دست گرفته، بهنظر میرسد شرایط ویژه و مصلحتهایی که سال گذشته نظام در برخورد با جریان فتنه بهویژه موسوی و کروبی لحاظ میکرد، دیگر چندان معتبر نیست و برخوردها باید کاملاً در چارچوب مقابله با تحرکهای ضدانقلابی باشد که در طول 32 سال گذشته از انقلاب اسلامی نیز وجود داشته و بهدلیل ادامه دشمنیها و طراحیهای غرب برای مقابله با جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت.
در این زمینه، مردم نیز که با حضور در تجمعهای مختلف در طی دو سال گذشته و بهویژه یک هفته اخیر مطالبه محاکمه سران فتنه را خواستار شده بودند، انتظار دارند با اعلام رسمی بازداشت موسوی و کروبی بهعنوان دو نفر از سران ضدانقلاب در داخل کشور، تا رسیدگی به جزئیات اتهامات، هرگونه ارتباطات آنها که عموماً به اقدام علیه امنیت ملی منجر میشود، کماکان قطع بماند.