NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: هیچ بیماری نباید به خاطر نداشتن پول از بیمارستان اخراج و رها شود زیرا اعتباراتی برای کمک به بیماران بی بضاعت در اختیار وزارت بهداشت است بنابراین وزیر بهداشت دستور اشد مجازات را برای خاطیان در بیمارستانی که ? بیمار را رها کرده‌اند، صادر کرد.سجاد رضوی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: وزارت بهداشت از دیروز که موضوع رهاشدن ? بیمار در کنار اتوبان در رسانه ها منتشر شد از این موضوع با خبر شد و از همان زمان با توجه به اینکه ? دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی با این موضوع درگیر هستند، با دستور وزیر بهداشت روابط عمومی وزارت بهداشت مأمور پیگیری این موضوع و اطلاع رسانی درباره آن شد.
وی ادامه داد: پیگیری این مسئله با واحدهای نظارتی به حوزه معاونت درمان این ? دانشگاه علوم پزشکی سپرده شده است و با توجه به فاصله زمانی بین وقوع این حادثه و انتشار خبر آن پیگیری‌ها در این مورد همچنان ادامه دارد. شخص وزیر بهداشت دستور پیگیری این موضوع را داده است و دستور داده است که خاطیان این موضوع به اشد مجازات محکوم شوند و هر روز نیز این مسئله را پیگیری می‌کند.
وی گفت: البته علاوه بر برخورد شدید وزارت بهداشت با خاطیان این ماجرا، برخورد حقوقی و قضایی با خاطیان آن نیز از سوی دادستانی تهران انجام می‌شود.
مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت اضافه کرد: در زمان حاضر یکی از ? بیماری که در کنار خیابان رها شده بودند به علت اختلال حواس و احتمالاً اعتیاد به بهزیستی تحویل داده شده است . بیمار دیگر به خانه‌اش رفته است و اطلاعات این بیماران در اختیار وزارت بهداشت است.
وی در پاسخ به این پرسش فارس به جز درمان رایگان تصادفی‌ها در اورژانس‌های بیمارستانی اگر بیماری در بیمارستان بستری باشد و پول نداشته باشد چه برخوردی با وی می‌شود گفت: هر اقدامی ممکن است انجام شود اما تنها کاری که نباید انجام شود، بیرون انداختن بیمار و رها کردن اوست. این کار خلاف ضوابط وزارت بهداشت است و تخلف محسوب می‌شود.
رضوی افزود: کاری که بیمارستان فیروزآبادی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام داد کار درستی بود زیرا با هماهنگی مسئولان قضایی و انتظامی بیمار را پذیرش کردند و تحت درمان قرار دادند.
وی گفت: بیمارستان‌های دولتی در هر صورت باید بیماران را پذیرش کنند و درمان بیماران را تا انتها ادامه دهند و اگر بیمار بی بضاعتی پول نداشت وزارت بهداشت امکانات مالی و ردیف‌هایی برای کمک، تخفیف یا حتی پرداخت کل هزینه بیماران در اختیار دارد که از این محل هزینه بیمار تأمین می‌شود.
مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت افزود: البته ردیف‌های در اختیار وزارت بهداشت برای کمک به بیماران بی بضاعت کم است و در حدود ??درصد اعتبار مورد نیاز وزارت بهداشت است و باید افزایش یابد اما این دلیل نمی‌شود که بیماری به علت نداشتن پول از ادامه درمان محروم شود و در خیابان رها شود و در هر صورت بیمارستان باید پاسخگوی بیماران تا انتهای روند درمان باشند.
رضوی ادامه داد:‌ چنین اتفاقی در هر بیماستانی که رخ داده باشد به هیچ وجه قابل قبول نیست و قطعاً با خاطیان آن برخورد جدی خواهد شد.

[ دوشنبه 90/2/5 ] [ 8:8 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 203
بازدید دیروز: 883
کل بازدیدها: 4920111