NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

نگاهی به تفاوت های رفتاری دو رییس دفتر رییس جمهور در برخورد با فساد اقتصادی به روشنی تغییرات صورت گرفته در حلقه اول احمدی نژاد در دولت‌های نهم و دهم را نمایان می‌سازد.
در طول هفته گذشته اسناد مختلفی از پیگیری های اسفندیار رحیم مشایی مشاور 18 شغله و رییس دفتر رییس جمهور در زمینه کمک به یکی از بدهکاران بزرگ بانکی منتشر شد که نشان دهنده عزم جریان انحرافی نزدیک به دولت برای ارتجاع در رویه انقلابی دولت در دوره نهم برای برخورد با مفاسد مالی دارد.
طبق این اسناد، مشایی با پیگیری های متعدد و نامه به اعضای مختلف کابینه درصدد حل مشکلات محمد سعید العقیلی برآمده است.
در این میان نگاهی به تفاوت های رفتاری دو رییس دفتر رییس جمهور در برخورد با این موضوع به خودی خود نمایانگر تفاوت های ایجاد شده است.
در تابستان 1385 معاونت وقت اقتصادی وزارت اطلاعات در گزارشی به نهاد ریاست جمهوری به اعلام تخلفات صورت گرفته در جریان فروش سهام بانک پارسیان و خرید صوری آن توسط محمد رستمی صفا و محمد سعید العقیلی پرداخت.
در پی این گزارش و توضیحات کارشناسان مربوطه، با دستور و اعلام رییس جمهور قرار بر جلوگیری از تاراج بیت المال و انجام این معامله شد.
وضعیت خاص آن دوره در نوسانات بورس و نگرانی از تاثیرات منفی لغو این معامله بر شاخص و مدیریت بورس که به تازگی منصوب شده بود و همچنین لزوم برخورد و جلوگیری از نهایی شدن این معامله موجب شد تا دکتر غلامحسین الهام که در آن دوره ریاست دفتر رئیس‌جمهور را برعهده داشت، با سنجش اوضاع و مشاوره های لازم در قالب بازدیدی سرزده به بورس رفت و با مدیر عامل و معاون نظارت بورس در ساختمان قدیم بورس در خیابان حافظ جلسه‌ای تشکیل داد.
صالح آبادی آن روز در مصاحبه با رسانه ها در مورد بازدید ناگهانی سخنگوی دولت از بورس با جملاتی سربسته و مجمل گفت: سخنگوی دولت با بازدید از بورس از نزدیک با کارگزاران، سامانه معاملات و سهامداران آشنا شد و در جریان" آخرین وضعیت بورس" قرار گرفت.
در نهایت در پی بازدید الهام با بررسی های صورت گرفته و استفاده از یک امکان قانونی (ارسال نکردن به موقع فرم تسویه خارج از پایاپای معامله) معامله بانک پارسیان باطل اعلام شد و به این ترتیب با تدبیر منطقی رییس دفتر وقت رییس‌جمهور و مدیر بورس هم جلوی یک فساد گسترده مالی گرفته شده و هم بورس دچار نوسان غیرمنطقی و شوک سیاسی نشد.
مقایسه رفتار رییس دفتر دولت نهم رئیس‌جمهور با رفتارهای رییس دفتر کنونی او در در دولت دهم که نفر اصلی جریان نفوذی در دولت اسلامی است، می‌تواند نشان‌دهنده تغییر رویه و نوعی ارتجاع به ما قبل از دولت نهم در برخی زمینه‌ها باشد.

 


[ شنبه 90/2/31 ] [ 7:55 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 1165
بازدید دیروز: 1809
کل بازدیدها: 4935831