افراطیون مدعی اصلاحات که در آشوبگری سال 88 نقش فعالی ایفا کردند، سیاست نعل وارونه را برای انتخابات اسفندماه مجلس پیشه کرده اند.
در برخی جلسات محفلی مربوط به این طیف تصمیم بر آن شده که ضمن شروع پنهان یارگیری های انتخاباتی و تشکیل ستاد و عملیات تخریبی علیه انسجام اصولگرایان، روشی متناقض در حوزه رسانه ای در پیش گرفته شود. به این معنا که قرار شده برخی عناصر افراطی به عنوان تاکتیک فریب، با لحنی طلبکارانه اعلام کنند تا شرایط سیاسی تغییر نکند و شرایط اعلام شده از سوی خاتمی محقق نشود، اصلاح طلبان به عرصه انتخابات بازنخواهند گشت. تصمیم گیران این سیاست دوسره امیدوارند بدین ترتیب برای قهر و ناز خود(!) خریداری پیدا کنند و ابزار چانه زنی را فراهم نمایند و در عین حال، اذهان عمومی را از تحرکات فتنه گران برای انتخابات غافل کنند.
در اجرای همین سیاست نعل وارونه، روز گذشته علی شکوری راد (یکی از عناصر مشارکتی مرتبط با لندن) به خبرگزاری ایلنا گفت: با اطلاعاتی که بنده از نشست ها و رایزنی های اصلاح طلبان دارم، این گروه در صورت تداوم وضعیت فعلی برنامه ای برای حضور در انتخابات ندارد.
وی افزود: تحقق شروط آقای خاتمی، زمینه را برای مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات فراهم می کند.
وی ادامه داد: یقیناً اگر شروط مطرح شده از سوی آقای خاتمی پذیرفته شود، فضای سیاسی تا حدودی برای شرکت اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس هموار خواهد شد.
مشابه همین سخنان را یکی از اعضای عضو اقلیت مجلس دو هفته پیش در مصاحبه با «ایسنا» عنوان کرد. به گزارش ایسنا، «این عضو اقلیت مجلس حضور اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس را منوط به اطمینان آنها نسبت به نحوه برگزاری و نظارت به انتخابات دانست و گفت قبل از هرچیز اصلاح طلبان یا به صورت فعال در انتخابات حضور پیدا می کنند یا اینکه لیستی ارائه نکرده و سکوت خواهند کرد.
همزمان، سایت آفتاب وابسته به حزب اعتدال و توسعه (یکی از گروه های عضو جبهه اصلاحات) در خبری کوتاه نوشت: «یکی از وزرای سابق دولت هاشمی رفسنجانی اقدام به تاسیس تشکلی از وزرا و استانداران دولت سازندگی و دولت توسعه سیاسی جهت ورود به انتخابات مجلس کرده است. وی با روسای این دو دولت، دیدارها و مذاکراتی داشته است. این خبر دور از انتظار نبود. برگزاری جلسات ماهانه میان وزرا و استانداران سابق دولتهای هاشمی و خاتمی امری مسبوق به سابقه است و این جلسات به صورت منظم برگزار می شود که حضور در انتخابات مجلس نهم هم می تواند یکی از محورهای این جلسات باشد».
از سوی دیگر سایت «جهان» پریروز در گزارشی خاطر نشان کرد: با نزدیک شدن به انتخابات مجلس، جریان نزدیک به هاشمی رفسنجانی نیز وارد میدان شدند. این جریان که با محوریت حزب کارگزاران به آماده سازی ستادهای خود پرداخته، با رئیس دولت سازندگی نیز جلساتی را برگزار کرده است.
به گزارش جهان، مسئولین دوران سازندگی اخیراً دیداری را با آقای هاشمی رفسنجانی داشته و برای انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی برنامه ریزی کرده اند.
این افراد که از استانداران تا اعضای هیئت دولت وقت در آن دیده می شوند با دریافت چراغ سبز هاشمی اقدام به فعال کردن ستادهای انتخاباتی حزب کارگزاران برای انتخابات آینده کرده اند، اما بنا بر این شده که این تحرکات با چراغ خاموش صورت گیرد».
شایان ذکر است طیفی از اصلاح طلبان به ریاست خاتمی، دست یازیدن به فتنه و آشوب خیابانی سال 88 به امید یکسره کردن کار حاکمیت را خبط بزرگ طیف متبوع خود ارزیابی می کنند و معتقدند که جبهه اصلاحات با این ریسک بزرگ، هم به اعتماد مردم و هم به اعتماد حاکمیت ضربه جبران ناپذیری زده که به سادگی قابل جبران نیست. اخراجی های حاکمیت و مردم در عین حال معتقدند نباید باب انتقاد از افراطی گری های موسوی و کروبی و حزب مشارکت و سازمان مجاهدین را باز کرد چرا که در این صورت، انتقاد از تحرکات ساختارشکنانه باعث ریزش بقایای حامیان میدانی در اردوگاه اپوزیسیون خواهد شد.
روز گذشته حبیب الله عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در واکنش به اظهارات فریبکارانه کسانی چون خاتمی تاکید کرد: اگر خاتمی و دوستانش در طرح موضوع آشتی صادق هستند، چرا شرارت در انتخابات را به همراه پیاده نظام آمریکا شروع کردند و هنوز هم به همان شرارت های سیاسی ادامه می دهند. هیچ علامتی مبنی بر رها کردن خط فتنه و آشوب در این گروه های سیاسی دیده نمی شود.