محمد خاتمی که گویی احساس کرده با فروکش کردن مباحث مربوط به جریان انحرافی نظام به زودی به سراغ برخورد با باقی مانده جریان فتنه 88 خواهد رفت، در اقدامی منفعلانه سعی کرد خود را از جنایات انجام شده در سال 88 مبرا کند.
محمد خاتمی که گویی احساس کرده با فروکش کردن مباحث مربوط به جریان انحرافی نظام به زودی به سراغ برخورد با باقی مانده جریان فتنه 88 خواهد رفت، در اقدامی منفعلانه سعی کرد خود را از جنایات انجام شده در سال 88 مبرا کند. خاتمی که به نوشته سایت کلمه (سایتی که اکنون با مشارکت منافقین و مدعیان فراری اصلاحات در پاریس به روز می شود) با جمعی از مردم گیلان دیدار کرده وگفته است که انتقاد به روند جاری امور ساختارشکنی نیست بلکه وظیفه دینی، ملی و انقلابی است!
خاتمی در این دیدار اشاره ای به این موضوع نکرده است که پول گرفتن از شاه سعودی، تحریک موسوی و کروبی به مقابله جویی علنی با رهبری و دیدار با جرج سوروس را هم آیا جزء «وظایف دینی، انقلابی و ملی» خود می داند؟!
خاتمی که چندی است تلاش می کند نوعی مسیر بازگشت به نظام را - بدون توبه نسبت به فتنه 88 و همدستی با آمریکا و اسرائیل- برای خود باز کند در این دیدار همچنین تاکید کرده است که دور شدن از فضای خشونت به معنای ساختارشکنی نیست و همه باید از آن استقبال کنند.
این اظهارات در حالی مطرح می شود که محمد خاتمی در ایامی که جنایتکاران و تروریست ها در خیابان های تهران در حال قمه کشی و تیراندازی به سوی مردم بودند و دوست عزیزشان آنها را «مردان خداجو»! می نامید مطلقا به فکر نفی خشونت و ایجاد فضای آرام نیفتاد و حالا که فهمیده است نظام مستحکم تر از آن است که در عقبه هایی اینچنین گیر بیفتد، خود را اهل مدارا و اصلاح نشان می دهد.
در پیش گرفتن این تاکتیک های کودکانه از جانب خاتمی بیش از هر چیز محصول دل بستن وی و دیگر فتنه گران به این است که برخی اختلافات سیاسی اخیر باعث خواهد شد نظام بدون جبران خسارات و تحمل مجازات آنها را مجددا به عنوان بازیگرانی جدید در عرصه سیاسی کشور بپذیرد غافل از اینکه تحولات آستانه انتخابات مجلس نهم نشان خواهد داد هر روز که می گذرد سخت گیری نظام در مقابل عناصر فتنه 88 بیشتر خواهد شد و اساسا خیانت امثال خاتمی در فتنه 88 چیزی نیست که مشمول مرور زمان شود.