محمد خاتمی به دیدار عبدالله نوری در خانه وی رفته است.
به گزارش جهان به نقل از کیهان رسانه های وابسته به فتنه گران (جرس، گویانیوز و...) عکسی از حضور خاتمی در خانه نوری را منتشر کرده و بی آن که تصریح کنند هر یک از طرفین در این ملاقات چه اظهاراتی داشته اند، عباراتی کلی و مبهم را به «دیدار» نسبت داده و نوشته اند «در این نشست این گونه ذکر شد:...»! خاتمی با وجود ارتباطات پنهان با برخی عناصر تندرو و مرتبط با گروهک های ضدانقلاب، معمولا از انتشار اخبار این ملاقات ها امتناع می کند که این به اخلاق دوگانه وی در این زمینه برمی گردد. با این حال برخی از این ملاقات ها از سوی طرف مقابل تعمدا درز داده می شود تا خاتمی نتواند از مسئولیت همراهی با تندروها شانه خالی کند.
خاتمی پس از مشاهده بن بست فتنه سبز و بی آبرو شدن تدارک کنندگان آن نزد مردم، سعی کرد به فاصله گذاری با این حرکت براندازانه بپردازد و حتی در برخی جلسات از فتنه سبز به این خاطر که باعث بدبینی مردم و نظام به اصلاح طلبان و بسته شدن راه بازگشت به حاکمیت شده، انتقاد کرد. با این حال وی تحت فشار افراطیون تندروتر از خود قرار دارد تا به ادامه بازی در سناریوی نیمه تمام و شکست خورده آنان بپردازد.
بخشی از پروژه های ایجاد آشوب و اغتشاش در دولت اصلاحات، با زمینه چینی برخی ارکان وزارت کشور که زیر نظر عبدالله نوری فعالیت می کردند، به انجام رسید. برخی اطرافیان تندرو عبدالله نوری- که اکنون از کشور گریخته اند- در انتخابات سال 88 تلاش کردند نامبرده را به میدان آورده و از طریق وی به رادیکالیزه تر کردن فضا کمک کنند اما بعدها همین پروژه را از طریق مهدی کروبی به اجرا بگذارند.
براساس خبر منتشره توسط رسانه های ضدانقلاب، در دیدار خاتمی با نوری، از آشوبگری جریان وابسته به اسرائیل و آمریکا در سوریه حمایت و از جمهوری اسلامی خواسته شده از حمایت خود نسبت به حاکمیت دمشق دست بردارد.
روزنامه خرداد وابسته به نوری در روزگار اطلاعات جزو اولین نشریات زنجیره ای بود که به حمایت از رژیم اشغالگر قدس پرداخته و مدعی شده بود ظلم های اشغالگران فلسطین ربطی به ایران ندارد. یک دهه بعد، عناصر تحریک شده از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی، در روز قدس شعار «نه غزه نه لبنان» سر داده و خواستار حذف اسلام از شعار جمهوری اسلامی شدند.
خبر منتشره در جرس و گویانیوز حاکی از آن است که خاتمی و نوری بر انتخابات آزاد و آزادی بازداشت شدگان تاکید کرده اند. این تاکید از آن جهت قابل تامل است که با وجود بازداشت بسیاری از فتنه گران، خاتمی و نوری آزاد هستند و مورد پرسش تردیدآمیز عناصر ضدانقلاب قرار دارند.
یادآور می شود خاتمی طی 2 سال گذشته چند بار به طور مخفیانه با نوری ملاقات کرده که حتی گزارش یک مورد از این ملاقات ها نیز از سوی دفتر وی یا بنیاد باران منتشر نشده است.
براساس خبر منتشره از ملاقات مردادماه سال گذشته، نوری از فضای رکود و دلزدگی سیاسی در میان برخی حامیان جبهه اصلاحات انتقاد کرده و گفته بود برخی از این دوستان که به ملاقات من می آیند از شما و جریان اصلاحات گله مند هستند و می گویند اصلاح طلبان از آنها استفاده ابزاری می کنند و در حوادث و تجمعات خیابانی ما را جلو می اندازند و در گرفتاری ها فکر ما نیستند.
شایان ذکر است عبدالله نوری از مسند وزارت کشور دولت اصلاحات و به واسطه دستیاری چون تاج زاده و برخی عناصر بدسابقه حزب مشارکت و سازمان مجاهدین، یکی از عوامل پمپاژ تشنج و اغتشاش به فضای سیاسی کشور و میدان دادن به گروهک هایی چون نهضت آزادی در سالهای پایانی دهه 70 بود. وی از همان زمان ارتباطات گسترده ای را با گروهک های نهضت آزادی، باند مهدی هاشمی، تندروهای حزب مشارکت و دفتر تحکیم و طیفی از افراطیون کارگزاران برقرار کرده بود و به هنگام محاکمه کرباسچی، ستاد حمایت از وی در وزارت کشور تشکیل داد. وی پس از برکناری از وزارت کشور، روزنامه ضدانقلابی خرداد را راه انداخت و از سردمداران جنگ روانی و القای دروغ- به ویژه در حوادث تیرماه 78- بود. روزنامه وی به واسطه عناصری چون زیدآبادی جزو پیشگامان به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی و تخطئه حمایت از ملت مظلوم فلسطین بود و راه را برای احیای باند مهدی هاشمی و جریان منتظری هموار کرد.