NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
وزیر کشور دولت اصلاحات می گوید معلوم نیست خاتمی از شرایطی که برای حضور در انتخابات گذاشته عدول نکند اما جریان اصولگرایی به استثنای کسانی چون علی مطهری موافق حضور اصلاح طلبان در انتخابات نیست.
موسوی لاری در گفت وگو با اعتماد درباره این نظر که «برخی معتقدند ممکن است خاتمی از شروط خود عدول کند» اظهار داشت: به هر حال زیر آسمان سیاست نمی توان چیز قطعی گفت اما حرف هایی که آقای خاتمی گفته اصلا شرط نیست، او تفسیر خود را از انتخابات سالم و آزاد و رقابتی اعلام کرده و گفته برداشت من این است.
وی در عین حال با تاکید بر مخالفت قاطبه اصولگرایان با حضور انتخاباتی کسانی چون خاتمی ( به خاطر دخالت در فتنه 88) اظهار داشت: جریان اصولگرایی به هیچ نحو علاقه مند به حضور اصلاح طلبان در انتخابات نیستند. اینکه افرادی مثل آقای باهنر یا علی مطهری گاهی اوقات سخنانی می گویند، ملاک نیست. آقای مطهری فرد منحصر به فردی و یک شخص است و نماینده جناح اصولگرا نیست. آقای باهنر هم عنصر سیاسی است و می گوید چرا ما هزینه عدم حضور اصلاح طلبان را بدهیم. اما در وضعیت موجود جریان اصولگرایی با این حضور مخالف است. فکر نمی کنم راه حضور برای ما باز باشد.
یادآور می شود که برخی اعضای تشکل متبوع موسوی لاری (مجمع روحانیون) نقش پررنگ و خیانت باری در دامن زدن به فتنه و آشوب 8 ماهه سال 88 داشتند و برخلاف تظاهر به همراهی با جمهوری اسلامی، حماله الحطب آتش فتنه شدند. بنابراین حداقل انتظار از آن طیف از اعضای مجمع که خود را در ادعای همراهی با نظام و انقلاب صادق می دانند این است که از فتنه گران اعلام بیزاری و برائت کنند؛ در غیر این صورت بازی با کلماتی چون اصلاح طلبی و لزوم اصلاحات و... در کنار حرکت دوشادوش با فتنه انگیزان، طیف یاد شده را از موضع اتهام خارج نخواهد کرد.
برخی شواهد و اخبار حکایت از آن دارند که سیاست ناز و کرشمه حضور در انتخابات، صرفا یک ژست از پیش طراحی شده است تا - به زعم طراحان- اسباب خطای محاسبه در اردوگاه اصولگرایان و نرم شدن موضع آنان در مقابل فتنه انگیزان شود. همزمان تحرکات گسترده ای از سوی اصلاح طلبان برای جمع آوری نامزدهای سوخت نرفته در آشوب سال 88 در جریان است.
طیف معتدل تر اصلاح طلبان به انتخابات به عنوان یک فرصت حضور در رقابت های سیاسی و غالب در چارچوب نظام می نگرند اما طیف افراطی که همچنان به ساختارشکنی و اغتشاش می اندیشد، به این نتیجه رسیده که با تحریم علنی انتخابات و کنار کشیدن از آن نمی توان به تشنج و ساختارشکنی دامن زد بلکه مقدمه این امر، حضور به هر بهانه در فضای انتخابات است. همین امر باعث سردرگمی گفتار و رفتار افراطیون شده است.

 


[ شنبه 90/7/30 ] [ 9:37 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 24208
بازدید دیروز: 1639
کل بازدیدها: 5003162