NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

موسوی خوئینی هارا خودم برای مرکز تحقیقات استراتژیک منصوب کرده بودم. اگر مخالف بودم که نمی گذاشتم ایشان بمانند. افراد شاخص دولت خاتمی شخصیت های سیاسی دولت من بودند. در دولت سازندگی، آقای خاتمی وقتی فشارهایی را که رویش می آوردند، تحمل نکرد و رفت، من به ایشان گفتم شما هر یک از مشاغلی را که می خواهید بگویید من به شما می دهم که ایشان کتابخانه ملی را خواست و من کتابخانه ملی را در اختیارش گذاشتم.کیهان:

هاشمی رفسنجانی گفت: خاتمی از دل دولت من بیرون آمد و وزرا و معاونان او اکثرا همان هایی هستند که در دولت قبل (سازندگی) بودند.

وی در مصاحبه با روزنامه زنجیره ای شرق گفته است: آقای خاتمی با وجود برخی اظهارات از دل دولت من بیرون آمد. وزرای خاتمی و معاونان آنان اکثرا همان هایی هستند که در دولت قبل بودند. به علاوه ترکیب سیاسی مسئولان دولت سازندگی کاملا نصف نصف بود، یعنی در مرحله دوم دولت من، تازه 5 نفر به خاطر اصرار مجلس حذف شدند، باز هم در روزنامه «سلام» آن زمان بررسی کرده و نمره دادند که ترکیب سیاسی به اصطلاح چپ و راست پنجاه پنجاه شد.
وی درباره اینکه آیا از روزنامه سلام دلخور است، گفت: مسئول روزنامه سلام ]موسوی خوئینی ها[ را خودم برای مرکز تحقیقات استراتژیک منصوب کرده بودم. اگر مخالف بودم که نمی گذاشتم ایشان بمانند. افراد شاخص دولت خاتمی شخصیت های سیاسی دولت من بودند. در دولت سازندگی، آقای خاتمی وقتی فشارهایی را که رویش می آوردند، تحمل نکرد و رفت، من به ایشان گفتم شما هر یک از مشاغلی را که می خواهید بگویید من به شما می دهم که ایشان کتابخانه ملی را خواست و من کتابخانه ملی را در اختیارش گذاشتم.
این اشاره به دوره ای است که وزارت ارشاد با مدیریت خاتمی دروازه تهاجم و شبیخون فرهنگی در کشور شده بود.
نکته جالب در مصاحبه هاشمی بیان این مطلب است که «بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ]سال 76[ هیچ کس اعتراض نداشت. من با نامزد دیگر یعنی آقای ناطق نوری هم موافق بودم(!) و در جلوگیری از تقلب در انتخابات، وظیفه شرعی و قانونی ام را انجام دادم. در دوره خاتمی ما دیگر به آن عدد 30 میلیون مشارکت نرسیدیم».
طبیعی است که بلواآفرینی در پوشش اعتراض به نتیجه انتخابات، مشخصه جریان سیاسی خاصی است و آن روز چون همان جریان با تردستی روی کار آمده بود، بنابراین نیازی به بلوا هم نبود اما وقتی همین جریان در سال های 84 یا 88 با رویگردانی مردم مواجه شد، دمیدن در بوق تقلب و دامن زدن به آشوب خیابانی هم آغاز شد.
در حالی که تورم تا مرز 49 درصد در دوره سازندگی اوج گرفت، هاشمی در مصاحبه با شرق می گوید: چند مورد از کارهای من ناتمام ماند که هنوز هم هیچ کاری نشده و من برای عدم انجام آنها حسرت می خورم، یکی از آنها در جنبه اجتماعی و رفاهی اقشار پایین و سیستم تامین اجتماعی بود.
هاشمی به شرق گفته است «کارگزاران را من تاسیس نکردم. اسم من در آن است. فرزندان من در آن عضو شدند».
وی درباره وحدت نیز می گوید با رهبری هم نظر است و بهترین مصونیت وحدت ملی است. او در حالی که درباره انتخابات مجلس سکوت کرده، می گوید: باید انتخابات های کاملا قانونی و آزاد انجام شود و مردم احساس کنند رأی شان در جامعه موثر است. اگر دو سه تا انتخابات خوب برگزار شود، فکر می کنم مهم است.
خبرنگار شرق می گوید «برخی طیف ها در انتخابات نیامدند» و هاشمی ادامه می دهد: شما نظر مرا پرسیدید. فکر می کنم همه ما باید هماهنگ کنیم و انتخاباتی کاملا شایسته برگزار شود و مجلس و سپس دولتی همان گونه که مردم بخواهند تشکیل شود. دو سه تا انتخابات، انتخابات مجلس، شورا، ریاست جمهوری پشت سر هم این گونه شود، درون جامعه خیلی به هم نزدیک می شود.
شرق به روال قبلی در این مصاحبه نیز تلاش کرده هاشمی و امیرکبیر را شبیه سازی کند.

 

 

 

 

 


[ سه شنبه 90/11/25 ] [ 8:12 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 4969
بازدید دیروز: 847
کل بازدیدها: 4929221