NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، چرایی حمایت جامعتین از لیست جبهه متحد اصولگرایان، الهام گیری سایر لیست ها در انتخاب افراد، از این لیست و عدم حضور ساکتین فتنه در لیست جبهه متحد را تبیین کرد.
به گزارش جهان،  آیت الله حسینی بوشهری، امام جمعه قم و نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری؛ یکی از اعضای شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان است که به عنوان نماینده آیت الله یزدی (رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) در هیات داوری جبهه متحد حاضر بود. وی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی جبهه متحد اصولگرایان درباره لیست جبهه متحد اظهارنظر کرده و می گوید: «جبهه ها و لیست های فرعی، اسامی که در لیست های شان است نوعا از اسامی هست که در لیست جبهه متحد اصولگرایان به عنوان لیست اصلی مورد حمایت جامعتین قرار دارد. و به نوعی لیست جبهه هایی که در چارچوب اصولگرایی هستند الهام گرفته از این لیست جبهه متحد اصولگرایان است.» بخشی از این گفتگو را در ادامه می خوانید:
ویژگی های آقایان حداد عادل و ابوترابی فرد که باعث شد به عنوان سرلیست در جبهه انتخاب شوند چه بوده است؟
خب این دو شخصیت با مجموع ملاحظاتی که در گروه مشورتی انجام شده و شناختی که جامعه نسبت به اینها داشته و عملکردی که داشته اند را با هم جمع شد و باعث شد که به عنوان سر لیست انتخاب شوند. در مجموع می توان گفت این دو نفر شناخته شده بودند که البته تک تک افرادی که در این لیست انتخاب شده اند افراد شناخته شده ای هستند و قابل قبول؛ لکن تصور این است که نسبت به این دو بزرگوار شناختی بیشتر از دیگران وجود دارد. هر کدام از کاندیداها چه کسانی که در پست نمایندگی هستند و چه در مسئوولیت های دیگری که در کشور داشته اند به عنوان افرادمطرحی که شاخصه های اصولگرایی را در سطح بالایی دارند، هستند.
علت حضور جامعتین در انتخابات فعلی چه بود؟
 روحانیت اساسا در برهه های مختلف تاریخی به خصوص از شروع انقلاب تا بعد از انقلاب و در شرایط فعلی همواره دغدغه اصل دین و دین داری مردم را داشته است و ایضا دغدغه آرمان ها و اهداف انقلاب چرا که انقلاب ما ثمره خون شهداء ماست و نتیجه تلاش های حضرت امام می باشد و انقلاب ما نتیجه آن حرکت های مقام معظم رهبری و بزرگان و صالحان مراجع و شخصیت های بزرگ است. خب ما در این شرایط فعلی شرایط استثنایی داریم، فتنه سال 88 را پشت سر گذاشته ایم آن مسائلی که پیش آمد شرایط خوبی نبود و بسیار تلخ بود. در ارتباط با وجهه بیرونی کشور فضای خوبی را در دنیا منعکس نکرد. برای مردم کشور خودمان هم شرایط مناسبی نبود. متاسفانه کسانی را که انتظار نمی رفت این شرایط را به وجود بیاورند، این تلخی را در فضای ملت به وجود بیاورند در این صحنه ها دیدیم. از آنجایی که نگاه مثبتی، مردم ما به روحانیت دارند روحانیت به عرصه آمد تا ایجاد شور و شوق کنند و چهره هایی را معرفی کند برای مجلس شورای اسلامی که وجهه پاسداری خود را از انقلاب و آرمان ها و هم چنین نگاه شان به کلام رهبری را داشته باشد. روحانیت خواهان این بود که در شرایط فعلی فضای کشور را در فضای متعادل و در طراز فضای اسلامی قرار دهد. یعنی حضور آیت الله یزدی و آیت مهدوی کنی در عرصه و جامعتین به خصوص شخصیت این دو بزرگوار که به عنوان چهره های ممتاز روحانیت ما هستند در کنار دیگر بزرگان وعلماء، علت حضور شان این بوده است که نکند که در میان اصولگرایان اختلافی بوجود بیاید شکافی بوجود بیاید و دچار تفرقه بشوند. خواهان این بودند که اصولگرایان هدف مشترکی را دنبال کنند. نمایندگانی از پای صندوق های رای خارج شوند که سربلندی ایران اسلامی و تبعیت از رهبری و اعتلاء کشور و دست رد بر سینه بیگانگان زدن از ویژگی هایشان باشد. روحانیت با تنظیم این منشور احزاب مختلف را با سلایق مختلف دعوت کرد تا کنار هم بنشینند و آنها هم این دعوت را لبیک گفتند و پذیرفتند. احزاب داوری روحانیت را در عرصه پذیرفتند. و الحمد لله کاری اتفاق افتاد که امیدواریم برای روند مجلس در کشور یک روند موفقی باشد.
در مصاحبه ای که با آیت الله مهدوی کنی داشته ایم این سوال از ایشان مطرح شد که برخی معتقد هستند که حضور روحانیت در عرصه احزاب صحیح نیست و باید روحانیت به کار های دینی خویش بپردازد که ایشان جواب دادند ما وارد حزبی نشده ایم بلکه آنها را راهنمایی می کنیم.
دقیقا همینطوری ست من هم در صحبت هایم به همین نکته اشاره کردم روحانیت بنا نبود جزء احزاب شود و واقعا هم نشده است و واقعا نقش آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی و جامعتین نقش پدرانه ای بوده، برای جمع کردن اصولگرایان در یک جا. شاید اگر این اتفاق نمی افتاد و آیت الله یزدی و آیت الله مهدوی کنی این کار را  انجام نمی دادند امروز شرایط لیستهای انتخاباتی و فضای کشور طور دیگری بود. طبعا زمانی که عده ای بپذیرند اقدام بزرگان را سلایق شخصی خودشان را می گذارند کنار و در کنار مجموعه ای قرار می گیرند که آن مجموعه بتواند هدف مشترکی را دنبال کند. لذا فکر می کنم نقش این دو بزرگوار و جامعتین اگر در جایی که مطرح شده است بیشتر نقش پدرانه است.
اما یکی دیگر از سوالات چالشی مان این است که برخی معتقد هستند که جبهه متحد اصولگرایان نتوانسته به وعده های خود مبنی بر مرزبندی با ساکتین فتنه و فساد و انحراف عمل کند  و ساکتین فتنه را در لیست خود جای داده؛ پاسخ شما به این عده چیست؟
نمی خواهم از اشخاصی دفاع کرده باشم. شاید این لیستی که تهیه شده در مقایسه با لیستی که عده ای فکر می کردند و منتسب به جبهه متحد می کردند، لیست مناسب تری ست. این اتهامی که تمام مجموعه را زیر سوال می برند را اتهام مناسبی تلقی نمی کنم. چرا که در رابطه با موضع گیری در مقابله با فتنه افراد دارای درجات متفاوتی بوده اند، همه در یک درجه نبوده اند. بنا نیست اگر کسی در درجه مثلا 80 بوده یا در درجه 70 بوده و یا حتی در درجه 50 بوده است را به عنوان ساکتین فتنه تلقی کنیم. من معتقدم افراد متناسب با شرایط و وضع خودشان اعلام نظر راجع به فتنه کرده اند. ساکت به کسی گفته می شود که سکوت او به گونه ای بوده است که بعد تاییدی نسبت به آن حرکت باشد. لااقل من در بین مجموعه کسانی که این لیست را تهیه کرده اند به نظرشان می رسد که کسی به عنوان ساکت فتنه را نداشته ایم.
چرا جامعه مدرسین نفر سوم کاندیدای مخاطب خود را در قم معرفی نکرد؟
نصاب لازم کسب نشد و کسی را انتخاب نکردیم.

[ پنج شنبه 90/12/11 ] [ 11:7 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 5722
بازدید دیروز: 67529
کل بازدیدها: 5225389