NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

کروبی و موسوی ظلم و گناهی بس بزرگ مرتکب شدند

اینکه دو کاندیدای معترض با اینکه بالعیان دیدند که در جنجالهای پس از انتخابات، اصل نظام اسلامی به خطر افتاده و در عین حال در راه خود بی محابا همچنان پیش رفتند، ظلم و گناهی بود بس بزرگ

به گزارش سرویس آزاداندیشی بی باک، حجت الاسلام محمد مطهری یکی دیگر از فرزندان استاد شهید مرتضی مطهری اگرچه شهرتی به اندازه برادر بزرگ تر ندارد، اما ملبس به لباسی است که نشان پدر را دارد. او راه سیاست را کمتر رفته و بیشتر تلاش خود را صرف آموختن دانش حوزوی و دانشگاهی کرده و در این مسیر به درجه دکترای فلسفه دین از کشور کانادا نائل آمده است و هم اکنون در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تحت مدیریت علامه مصباح یزدی به کارهای علمی و پژوهشی مشغول می باشد.
 
وی روز گذشته پس ازمدت‌ها سکوت در نوشتاری که منتشر کرده ضمن انتقاد از برخی سخنان برادرش ( به ویژه درباره رئیس قوه قضائیه) به دفاع از مواضع اخیر وی پرداخته است.
 
فرزند شهید آیت‌الله مطهری در توضیح انگیزه خود از نوشتن این مطلب آورده است: طبیعی است که اینجانب درباره برادرم آقای علی مطهری که مواضعش در چند سال اخیر خبرساز بوده است مکررا مورد سؤال واقع شوم. بهتر دیدم نکاتی را درباره ایشان و چند مسأله مرتبط به طور مکتوب ارائه دهم.

هدف علی، حفظ انقلاب و نظام است

محمد مطهری نوشته است: انسان موجود پیچیده ای است که گاهی عمق نیت خودش را نیز ممکن است درست تشخیص ندهد. با این حال، من که برادر خود را کاملا از نزدیک می‌شناسم تردیدی ندارم که هدف اصلی او از آنچه می‌گوید - صرف نظر از درستی یا نادرستی آن- حفظ انقلاب و نظام است. من شخصا ملاحظاتی درباره نوع مواضع اخوی محترم دارم که در ادامه اشاراتی خواهم داشت اما باید به کسانی که از راه تمسخر و توهین و پسر نوح خواندن و... وارد می‌شوند این اطمینان را بدهم که این روش‌ها اگر او را استوارتر نکند تأثیری در مواضع او ندارد و بیشتر برای او طرفدار جذب می‌کند.

مردانه پای حرفش می‌ایستد

وی افزود: وقتی علی آقا به امری اعتقاد پیدا می‌کند دیگر از فضای غالب نمی‌ترسد و مردانه پایش می‌ایستد. مثلا در جریان غائله سخنرانی نوه حضرت امام، یک تنه شدیدا به آن اعتراض کرد و البته شدیدا هم به او حمله شد. در آن فضای سنگین، برخی روزنامه ها اخلال کنندگان سخنرانی را قاطعانه «جمعیت میلیونی مردم» معرفی می‌کردند! پس از دو سال و نیم که عده ای به خیال خود، بصیرت مورد نظر رهبر انقلاب را در جریان اعتراض به سخنرانی رئیس محترم مجلس، در قالب «بصیرت لنگه کفشی» آنهم در جوار ضریح کریمه اهل بیت به نمایش گذاشتند، کاشف به عمل آمد که اساسا رهبر معزز انقلاب نیز شدیدا با این دو حرکت که تحت لوای حمایت از رهبری صورت گرفت مخالف بودند.

بلای نگاه یک طرفه به فتنه 88
فرزند شهید مطهری در ادامه نوشته خود آورده است: همچنانکه قبلا گفته ام تا گروه اندک هتاکان طرفدار نظام کنترل نشوند و اخلاق دفاع از نظام اسلامی نیاموزند بسیاری از خواص به سخن نمی‌آیند، خواصی که در موضعی عادلانه، در نهایت، بالاترین حمایت‌ها را از رهبری و نظام خواهند کرد.
فتنه 88 به معنای خطری جدی برای نظام به لطف الهی دفع شد و خاتمه یافت اما متأسفانه «نگاه یک طرفه به فتنه 88» خود بلایی دیگر است که همچنان با آن دست به گریبانیم. اینکه دو کاندیدای معترض با اینکه بالعیان دیدند که در جنجالهای پس از انتخابات، اصل نظام اسلامی به خطر افتاده و در عین حال در راه خود بی محابا همچنان پیش رفتند، ظلم و گناهی بود بس بزرگ، اما اجازه دهیم صداهای گوناگون درباره ابعاد مختلف ماجرا شنیده شود که در نهایت به نفع نظام و کشور است. البته اگر بناست مخاطبان رسانه ملی در حد فعلی باقی بمانند و همچنان بی بی سی و صدای آمریکا تغذیه فکری بخشی از جامعه را در دست داشته باشند راه دقیقا همان است که اکنون می‌رویم.

قاطعیت لاریجانی نبود، مرتضوی همچنان دادستان بود
وی در بخش‌های دیگری از نوشته اش اگرچه به برخی روشهای قوه قضائیه درباره اطلاع رسانی پیرامون برخی پرونده‌ها مانند زورگیری، اسیدپاشی، تعرض و... انتقاد می‌کند، اما از مدیریت آیت الله آملی لاریجانی به خصوص در حوادث پس از انتخابات 88 دفاع می‌کند.
 
وی در این باره نوشت: درباره انتقاد اخیر علی آقا از رئیس محترم قوه قضاییه در نطق پیش از دستور، قطع نظر از وارد بودن یا نبودن آن، جا داشت مطلبی نظیر این موضوع یادآوری می‌شد: جریان کامل دادگاه برخی متهمین حوادث سال 88 در مردادماه آن سال، قبل از اثبات جرم به صورت غیرقانونی از تلویزیون پخش شد که متاسفانه متهمان را که غالبا از مسئولان پیشین نظام جمهوری اسلامی ایران بودند برای تحقیر در حرکتی ناجوانمردانه با لباس زندان در میان اراذل و اوباش نشانده بودند! این اقدام با سکوت ریاست قبلی قوه قضائیه و سایر مسئولان مواجه شد. این ریاست محترم فعلی قوه قضائیه بود که در روزهای اول شروع به کار، بی توجه به فشارها، قاطعانه در مقابل چنین اقدامی ایستاد. باز اگر این قاطعیت در آیت الله لاریجانی نبود امروز به احتمال بسیار، همچنان در خدمت آقای سعید مرتضوی به عنوان دادستان تهران بودیم. به هر حال اشاره به چنین نکاتی پیش از طرح آن نوع انتقادات، کاملا مفید و بلکه لازم بود گر چه استدلال علی آقا معمولا این است که اینها را مفروض می‌دانم و نیازی به ذکر آن نیست.
 
دلیل توجه رسانه‌های بیگانه به علی مطهری
وی درپاسخ به برخی منتقدان برادرش که توجه رسانه‌های غربی به سخنان وی را دلیل نادرستی مواضع وی می‌دانند پاسخ داد: اینکه آقای علی مطهری مورد توجه رسانه‌های بیگانه است نه به این دلیل است که به قول آن خانم نماینده خوش انصاف، سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه در او نفوذ کرده اند بلکه یک دلیل عمده آن این است که منتقدان دیگر، سختی اظهار نظر را به جان نمی‌خرند و علی مطهری که فرزند یک شخصیت بزرگ است از معدود کسانی است که جرأت اظهار تمام آنچه را که در قلبش می‌گذرد دارد. اگر فضای انتقاد در کشور بازتر باشد صدای علی آقا در میان سایر صداهای منتقد، دیگر چنین مورد توجه نخواهد بود.
 
مطهری ادامه داد: آخر این چه بساطی است که وقتی وزیر محترم اطلاعات می‌گوید کسانی که در حوادث سال 88 جرمی مرتکب «نشده اند» می‌توانند به کشور برگردند مورد حمله افراطیون قرار می‌گیرد که در مسائل تخصصی ورود نکن؟! نمی‌دانم این افراد چه تصوری از «آزادی بیان» در نظام اسلامی دارند که به وزیر اطلاعات هم برای بیان یک موضع بدیهی، انسانی، اخلاقی و اسلامی مجال نمی‌دهند؟ آیا تندروها وقتی این افراد نسل در نسل در خارج بمانند و معلوم نیست چه بر سر دینشان و نگاهشان به نظام اسلامی بیاید پاسخی در محضر الهی دارند؟ آیا این کار ناخواسته نوعی تربیت سرباز علیه انقلاب، نظام و رهبری نیست؟ وزیرمحترم اطلاعات، دیگر این خواست مشروع را شاید برای آنکه نامش در اصحاب فتنه ثبت نشود پیگیری نکرد.

نظام به علی مطهری‌ها نیاز دارد
محمد مطهری در بخش پایانی نوشته خود آورده است: این‌که صدای آقای علی مطهری به عنوان یک منتقد باید خاموش شود خواست مشترک دو گروه متضاد است. گروه اول کسانی هستند که هیچگونه انتقاد در جمهوری اسلامی را برنمی تابند و به دنبال سکوت قبرستانی هستند و گروه دوم افرادی هستند که کارشان تبلیغ علیه نظام است و به در بوق و کرنا کردن سوژه ای نیاز دارند که بگویند تحمل نظام از حداقل هم کمتر است.
 
از نظر من، نفع مواضع علی مطهری و امثال او برای انقلاب و نظام بسیار بیش از مضرات آن بوده است و نظام ما نه به یک علی مطهری که به علی مطهری‌ها نیاز دارد. این صدای انتقاد در عین اینکه در میان بسیاری از حزب اللهی‌ها و ارادتمندان رهبری طرفدار دارد – و البته منتقدان زیادی هم دارد- باید به گونه ای باشد که برای ضد انقلابی که در حقیقت نه برای علی مطهری، نه برای پدرش و نه برای کسی که پدرش را پاره تنش می‌دانست ذره ای احترام قائل نیست، احیانا طمعی ایجاد نکند و این با اتخاذ مواضع تکمیلی میسر است، امری که علی آقا نیازی به آن نمی‌بیند.

[ دوشنبه 92/10/30 ] [ 10:56 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 53366
بازدید دیروز: 45846
کل بازدیدها: 5205503