NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
مجوز دولت به پورمحمدی برای مذاکره قضایی با 2 عضو شورای امنیت سازمان ملل، عضو کارگزاران چگونه این مدعیان اقتصادی را هماهنگ می‌کند؟، حمله به سبد کالایی دولت؛ استقبال حقیقت‌پور از کمیته بازگشت ایرانیان خارج از کشور و ... از جمله مهمترین اخبار ویژه روزنامه های شنبه است.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

مفت‌خوری در انتخابات و لغزخوانی بعدی برای روحانی 

عضو فراکسیون افراطیون در مجلس ششم ادعا کرد رئیس‌جمهور هیچ پایگاه اجتماعی ندارد و آرای او متعلق به هاشمی و خاتمی است.
احمد پورنجاتی با بیان اینکه در انتخابات اخیر «نوعی سازمان سیاسی موسمی محاسبه‌گرانه برای حمایت از روحانی شکل گرفت»، در فیس‌بوک ادعا کرد: درست است که روحانی با تابلوی اعتدال و نوعی دولت فراجناحی به میدان رقابت‌ها آمد اما بی‌هیچ تردیدی او به عنوان شخص خودش از هیچ پایگاه اجتماعی و بدنه سیاسی اختصاصی برخوردار نبود.وی همچنین افزوده است: گرانیگاه اصلی پایگاه اجتماعی حسن روحانی را دو جریان اصلاح‌طلبان وفادار به خاتمی و عمل‌گرایان وفادار به هاشمی فراهم کردند.

پورنجاتی همچنین با سرزنش روحانی به خاطر عدم تمکین کامل به مطالبات افراطیون به طعنه و تحقیر می‌نویسد: آیا نوزاد دوره یازدهم ریاست‌جمهوری، صرفا در حد یک زهدان اجاره‌ای، خود را وام‌دار آن گرانیگاه و پایگاه اجتماعی و بدنه سیاسی پیش گفته می‌داند و بس؟!
لاف‌گزاف پورنجاتی و طیفی از افراطیون مشابه در حالی است که طبق نظرسنجی‌های اصلاح‌طلبان در آخرین روزها، حداکثر 7 درصدآرا عمومی متعلق به این جریان و به همین دلیل هم، مشارکتی‌ها و اصلاح‌طلبان، محمدرضا عارف را  وادار به کناره‌گیری توأم با دلخوری از انتخابات کردند.

اظهارات رندانه و از موضع بالای پورنجاتی در حالی است که وی 19 اسفند سال گذشته و در حالی که 4 ماه تا انتخابات باقی مانده بود، اعترافات جالبی را مطرح کرد. او در مصاحبه با روزنامه زنجیره‌ای بهار و به عنوان مشاور خاتمی گفته بود: اصلاح‌طلبان باید با انتخابات سال 92 مانند بچه‌ای که از سر سفره قهر کرده برخورد کنند؛ یعنی بگویند ما که غذا نمی‌خوریم اما این سهمی که برای ما نگه داشته‌اید هم کم است»!پورنجاتی با بیان اینکه ما باید اولین کاری که بکنیم وزن و واقعیت خودمان را درست تشخیص دهیم، تاکید می‌کند: افرادی در جبهه اصلاحات هستند که احساس می‌کنند اگر الان یک سوت بزنند تمام جامعه ایران از سروکول اصلاح‌طلبان بالا می‌رود و توهم خود بزرگ‌بینی دارند. به همین دلیل به آقای خاتمی می‌گویند دیگر اتفاق سال 88 تکرار نمی‌شود. یک عده هم از آن طرف افتاده‌اند و به طور کلی معتقدند هیچ‌ کنشی امکان‌پذیر نیست... جامعه الان با اصلاح‌طلبی هم‌آغوش نیست.

مشاور کم‌حافظه در آن مصاحبه همچنین تصریح کرده بود: «خاتمی نامزد نمی‌شود و نمی‌خواهد مُهر عدم صلاحیت بگیرد. حالا فرض کنید آقای خاتمی تأیید شد و 10-12 میلیون رأی برای آقای خاتمی اعلام و در نهایت یک نفر دیگر به عنوان رئیس‌جمهوری معرفی شد آن وقت لابد ما اصلاح‌طلبان باید کماکان بزنیم بر سر خودمان و بگوییم آرای ما را دزدیدند و جا به جا کردند و شعار بدهیم رأی ما را پس بده. اصلاح‌طلبان از اول انقلاب آماده‌ خوری و دوپینگ کرده‌اند و باید برای یک بار هم که شده دستگاه گوارش را شست‌وشوی کامل بدهند و آماده‌خوری سیاسی از سرشان بیفتد».اما برخلاف فراز اخیر اظهارات پورنجاتی، اصلاح‌طلبان با مجبور کردن عارف به انصراف و ادعای حمایت از روحانی نشان دادند همچنان دستگاه گوارششان میل به آماده‌خوری - مفت‌خوری - دارد و بدتر اینکه هم‌اکنون به جای بدهکاری، طلبکار آقای روحانی هم شده‌اند.

گزارش اطلاعات ارتش اسرائیل از قدرت نقطه‌زنی ارتش حزب‌الله 

یک مقام اطلاعاتی ارشد اسرائیل اعلام کرد دشمنان ما به توان نقطه‌زنی شهرهای مهم اسرائیل رسیده‌اند.اظهارات آویو کوخاوی رئیس رکن اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی ضمنا به معنای دروغ بودن اطمینان نسبت به سپر موشکی موسوم به گنبد آهنین و تامین امنیت هوایی این رژیم  است.ژنرال آویو کوخاوی در مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل هشدار داد: دشمنان اسرائیل اکنون بیش از 170 هزار موشک و راکت در منطقه در اختیار دارند که می‌توانند با آن حتی با قدرت نقطه‌زنی به صورت دقیق شهرهای اسرائیل را هدف قرار بدهند. وی گفت بخش مهمی از این راکت‌ها در اختیار حزب‌الله لبنان است.رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل ارتشبد گابی اشکنازی نیز در سخنرانی در همایش امنیت ملی  اسرائیل گفت: گرچه اسرائیل از قدرت نظامی فوق‌العاده‌ای برخوردار است ولی از آنجا که با ارتش‌های منظم سروکار ندارد و درگیر جنگ با ارتش یک کشور دیگر نبوده، ممکن است در احتمال بروز چنین وضعیتی با برخی نارسایی‌ها روبرو شود.

ژنرال گانتس افزود: چند سال پیش حکومت اسلامی ایران به حزب‌الله لبنان آموخت که به یک ارتش نامنظم مبدل شود و برای جنگ‌های نامتقارن آماده گردد ولی اکنون می‌بینیم که این گروه بیش از اکثر کشورهای جهان جنگ‌افزار در اختیار دارد و لذا باید آن را نیز ارتش بدانیم.
به گزارش رادیو اسرائیل همچنین فرمانده نیروی هوایی اسرائیل ژنرال امیر اشل با توجه به گفته‌های رئیس ستاد کل ارتش و رئیس رکن اطلاعات در همایش امنیت ملی اسرائیل گفت: در صورتی که در جنگ جدیدی درگیر شویم باید با هزاران راکت حزب‌الله که پشت جبهه اسرائیل را تهدید می‌کنند به مقابله بپردازیم.در همین حال منابع امنیتی رژیم اسرائیل گفتند حزب‌الله لبنان 200 فروند هواپیمای پهپاد برای انجام عملیات علیه اهداف این رژیم در داخل فلسطین اشغالی در اختیار دارد.

به گزارش العالم، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از این منابع امنیتی افزود: حزب‌الله از پهپادها در لبنان استفاده و برخی از آنها را برای اجرای حمله به مواضع راهبردی اسرائیل یا هدف قرار دادن پایگاه‌های نیروی هوایی اسرائیل در هر گونه درگیری احتمالی مجهز کرده است.سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان چند ماه پیش گفت: مقاومت لبنان یک فروند هواپیمای شناسایی پیشرفته را از خاک لبنان به سمت دریا ارسال کرد و آن را صدها کیلومتر بر فراز دریا به پرواز درآورد و سپس اقدامات آهنین و پولادین دشمن را درهم شکست و به آن نفوذ کرد و از جنوب فلسطین وارد شد و بر فراز بسیاری از مراکز مهم، قبل از اینکه نیروی هوایی اسرائیل آن را شناسایی کند، پرواز کرد.

لزوم شفاف‌سازی درباره ثروت میلیاردی آقای وزیر 

«چند هفته است ثروت میلیاردی یکی از اعضای دولت باعث شده، افکار عمومی با خود این پرسش را مطرح کند که فردی که پیش و بعد از انقلاب تنها کارمند دولت بوده و به عنوان وزیر و معاون وزیر  فعالیت می‌کرده است، چگونه به چنین ثروتی دست یافته است؟».به گزارش جهان، این فرد که دارای مدرک لیسانس غیرمرتبط با حوزه فعالیتش است حتی در دوره‌ای، معلم بود و مبحث موتور و مکانیک را در دبیرستان تدریس می‌کرد. سال‌های جوانی‌اش را در کارخانه‌ای مدیر فنی بود و تا اواخر سال 1356 همین کار را ادامه داد. پس از انقلاب، به همراه جمعی 70 نفره تیمی به نام «بازرسی ویژه» را در وزارت ‌کار ایجاد کرد. این تیم تلاش می‌کرد که مسائل کارگری اوایل انقلاب را به صورت کدخدامنشی حل کند.

سپس به عنوان عضو هیئت‌مدیره ایران خودرو منصوب شد. وی پس از استعفای دولت موقت به مدت 10 ماه به عنوان وزیر کار فعالیت نمود و در دولت شهید رجایی به عنوان وزیر صنایع شروع به کار کرد. تصدی در پست وزارت صنایع تا سال 1376 ادامه داشت و او در دولت اصلاحات به عنوان معاون وزیر نفت منصوب شد. وی معاونت وزارت نفت را در کابینه احمدی‌نژاد به عهده داشت و در سال 87 از این سمت کنار گذاشته شد.با نگاهی به زندگی کاری این فرد می‌توان دریافت وی از ابتدا کارمند دولت بوده و با این که در سمت‌های مختلفی از جمله وزیر و معاون وزیر مشغول به فعالیت بوده است، اما چگونگی به دست آوردن چنین ثروتی که برخی منابع آن را 1000 میلیارد تومان تخمین زده‌اند، جای سوال دارد.

با یک حساب ساده مشخص می‌شود که این فرد اگر از روز تولد خود روزانه 40 میلیون تومان درآمد داشت می‌توانست در حال حاضر به چنین ثروتی دست پیدا کند. میزان ثروت این عضو کابینه دولت تدبیر و امید جای پرسش نیست؛ بلکه سوال این است که وقتی فردی در چند دهه گذشته دایم به عنوان یک کارمند دولت کار می‌کرده است، چگونه به چنین ثروت افسانه‌ای دست یافته است؟جهان‌نیوز می‌نویسد: ثروتمند بودن به نوبه خود هیچ اشکالی ندارد. اما چگونگی کسب این ثروت و خرج آن می‌تواند در حکومت اسلامی یکی از اصلی‌ترین مباحثی باشد که باید بر روی آن بحث و نظر صورت بگیرد. در حکومت اسلامی هیچ‌کس فراتر از قانون نیست و اتفاقا هر که مسئولیت بیشتری دارد، باید بیشتر از  همه پاسخگو باشد و بیشتر از همه باید بر او نظارت کرد.

عضو کارگزاران چگونه این مدعیان اقتصادی را هماهنگ می‌کند؟

علت و نحوه کناره‌گیری معاون رئیس‌جمهور و رئیس کارگزارانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به معمایی با ابعاد مختلف تبدیل شده است.در حالی که طی 20 روز گذشته زمزمه کناره‌گیری محمدعلی نجفی و تغییر رئیس سازمان میراث فرهنگی مطرح بود، این موضوع برای آخرین بار در روز سه‌شنبه جدی و شایعه استعفای نجفی در رسانه‌ها منتشر شد.رئیس جمهور روز پنجشنبه با انتشار نامه‌ای با استعفای نجفی موافقت کرد اما در بین این پنجشنبه و آن سه‌شنبه، موضع‌گیری شخص نجفی قابل تأمل بود. او شامگاه چهارشنبه در مصاحبه با «خانه ملت»، شایعه استعفا را تکذیب کرد و گفت: قصد استعفا از سمت خود را ندارم و این اخبار کذب محض است.

معاون رئیس‌جمهوری در عین حال در پاسخ به سؤالی درباره استعفایش به خاطر بیماری تصریح کرد: چنین موضوعی مطرح نیست و آقای رئیس‌جمهوری درباره حضور من در این سازمان تصمیم‌گیری می‌کند.این در حالی است که در حکم رئیس‌جمهور و اخبار بعدی، بیماری نجفی به عنوان توجیه‌ پذیرش استعفای وی مطرح شده است.موضوع قابل تأمل دیگر کناره‌گیری نجفی از سازمان میراث فرهنگی و انتصاب همزمان وی به‌عنوان دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت است. در حقیقت اگر بنا باشد دولت نگاه جدی به ستاد مذکور و پست جدید نجفی داشته باشد، می‌توان گفت پست جدید فشار به مراتب بیشتری را وارد می‌کند و با مسئله بیماری نجفی اصلاً سازگار نیست. مگر این که احتمال داده شود پست جدید تشریفاتی است.

با این حال خود عنوان «دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت» عنوان پرطمطراق و مسئولیت‌برانگیزی به نظر می‌رسد که اگر با نگاه جدی مورد توجه قرار گیرد به مفهوم ایجاد هماهنگی میان نگاه‌های متفاوت «وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، و همچنین وزرایی مانند صنعت، نفت، جهاد کشاورزی و...» است، ضمن اینکه نسبت چنین دبیری با معاون اول و رئیس دفتر رئیس جمهور (جهانگیری و نهاوندیان) نیز که هر دو اصالتاً چهره‌های اقتصادی می‌باشند، معلوم نیست.در عین حال آنچه نگاه جدی و برنامه‌ریزی شده به پست جدید نجفی از سوی دولت را موردتردید قرار می‌دهد این است که اگر چنین برنامه‌ریزی محتملی واقعیت داشت چرا انکار و کتمان شده و به جای اینکه خبر مثلا «رونق بخشیدن به دبیری هماهنگی‌های اقتصادی دولت» منتشر شود، موضوع استعفا یا ابقای نجفی از سازمان میراث فرهنگی از سه هفته پیش و آخرین بار سه‌شنبه گذشته مطرح بود.

در همین حال سایت عصر ایران که مواضع نزدیکی به دولت دارد، در تحلیلی نوشت: کمتر از 24 ساعت پس از تکذیب استعفای محمدعلی نجفی از ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خبر موافقت رئیس جمهور با کناره‌گیری ایشان و انتصابش به‌عنوان دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی منتشر شد... متاسفانه روندی که به اعلام پذیرش استعفا انجامید به شیوه رایج در دولت قبل شباهت دارد. به یاد آورید وقتی زمزمه استعفای وزیر بهداشت دولت احمدی‌نژاد پیچید معاون اول وقت تکذیب کرد و به او امتیاز 20 دادند ولی نهایتاً برکنار شد.
عصر ایران با بیان اینکه درباره آقای نجفی سه روایت شنیده شده، نوشت، اول این که کسالت قلبی دارد و پزشک معالج توصیه کرده از حجم فعالیت خود بکاهد. روایت دوم این که با زمزمه احیای سازمان مدیریت ترجیح می‌دهد همچون دولت خاتمی ریاست این سازمان را بر عهده گیرد و انتصاب او به ریاست ستاد هماهنگی اقتصادی این ظن را تقویت می‌کند ولو محمدباقر نوبخت گزینه جدی‌تری باشد. روایت سوم هم این است که چون ابتدا برای وزارت آموزش و پرورش معرفی شده بود و بعدتر به خاطر رای عدم اعتماد مجلس برای ریاست سازمان میراث در نظر گرفته شد احساس می‌کرد حضور او تحت‌الشعاع مدیرانی چون مهدی حجت و محمد بهشتی است و انگار رئیسان واقعی این دو هستند و او جنبه نمادین دارد.

عصر ایران افزود: این گفتار اما می‌خواهد از منظر دیگری این موضوع را بکاود. چرا که نکته مهم در این استعفا این است که آقای نجفی در شامگاه 8 بهمن نه تنها استعفای خود که «قصد استعفا» را هم تکذیب می‌کند ولی روز بعد نه تنها این استعفا محقق می‌شود که رئیس‌جمهور از «تقاضاهای مکرر» او برای کناره‌گیری خبر می‌دهد و موافقت می‌کند. غرض، یادآوری قسم‌نامه اعضای دولت در آغاز کار «دولت راست‌گویان» است. البته که استعفا حق طبیعی هر مسئولی است اما وقتی خبری را تکذیب می‌کنید در واقع به نشر دهنده آن خبر نسبت ارتکاب عمل کذب داده‌اید حال آن که این خبر در فاصله زمانی کوتاهی تایید می‌شود.

این رسانه یادآور شد: شکل ساده قضیه این است که سازمان میراث فرهنگی جذابیت‌های اولیه را برای آقای نجفی از دست داده بود و بیماری احتمالی هم مزید بر علت شد و منصبی اقتصادی را ترجیح می‌داده است. بسیار خوب، مگر همین ها را نمی‌توانستند بگویند؟ آیا چنین انتظاری از کسی که در اندازه گزینه کاندیداتوری ریاست جمهوری در میان طیف‌های مختلف اصلاح‌طلبان نیز مطرح بوده گزاف است؟... درباره ستاد هماهنگی اقتصادی این بیم وجود دارد که خود زمینه‌ساز ناهماهنگی در آینده شود.یادآور می‌شود نجفی عضو کمیته مشورتی اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست جمهوری امسال بود که از ماه‌ها پیش از انتخابات با خاتمی کار می‌کرد. او در مصاحبه‌ای تصریح کرده که حسن روحانی جزو چند نامزد اصلاح‌طلبان نبود و اصلاح طلبان در روزهای آخر از وی حمایت کردند.

*خراسان 

مجوز دولت به پورمحمدی برای مذاکره قضایی با 2 عضو شورای امنیت سازمان ملل

بر اساس مجوزهای اخیر هیئت دولت به مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری ،این وزارتخانه می تواند در اجرای ماده 2 آیین نامه چگونگی تنظیم و انعقاد توافق های بین المللی مصوب 1371 نسبت به انجام مذاکره و امضای موقت موافقتنامه معاضدت قضایی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین و همچنین انجام مذاکره و امضای موافقتنامه انتقال محکومین به حبس بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدراتیو روسیه اقدام کند.

 

دستور پرداخت مطالبات ارزی 50 میلیارد ریالی شرکت تولیدکننده در و پنجره

بر اساس بررسی های یک نهاد نظارتی، در حالی که معمولا هزینه های پیش بینی نشده در قوانین بودجه هر سال، صرف موارد خاص و مشکلاتی که به صورت ناگهانی برای دستگاه ها و مناطقی از کشور رخ می دهد، اختصاص می یابد، یک مقام ارشد اجرایی با صدور ابلاغیه ای، مجوز پرداخت 50 میلیارد ریال بابت پرداخت باقیمانده مطالبات ارزی یک شرکت تولید کننده قطعات در و پنجره از محل این اعتبار را داده است که این دستور در نوع خود کم نظیر است.

*ایران 

حمله به سبد کالایی دولت

  خبر اول این که در آستانه توزیع سبد کالایی که دولت برای اقشار فرودست اقتصادی جامعه تدارک دیده است، هجمه به این اقدام دولت شدت گرفت. یک رسانه اینترنتی با استناد به تلفن چند شهروند که ظاهراً به سامانه اعلام شده(5000499) پیامک زده اند، این سیاست دولت را مخدوش و ضد عدالت نشان داده و در عین حال از سیاست های دولت قبل ستایش کرده است

بازتاب های  استعفای نجفی

  خبر دیگر این که استعفای محمد علی نجفی از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بازتاب های زیادی در فضای مجازی یافته است. برخی از سایت ها با توجه به بحث هایی که در این باره از قبل گمانه زنی می شد اما با تکذیب مسئولان سازمان مواجه می شد، نوشته اند که انتظار می رفت روند بهتری در این زمینه طی می شد.

از جمله یک سایت خبری در انتقاد از حواشی این اتفاق نوشته است که بهتر بود درباره این ماجرا متناسب با واقعیت اطلاع رسانی می شد، تا اینگونه نشود که 24 ساعت بعد از تکذیبیه متن استعفا به جریان بیفتد و رئیس جمهوری هم به آن پاسخ مثبت بدهد.

توقیف بخشی از اموال بابک زنجانی

  شنیدیم که حجت‌الاسلام رئیسی درباره پرونده بابک زنجانی اظهار داشت: این پرونده در دادسرای تهران در حال رسیدگی است و بخشی از اموال متهم شناسایی و توقیف شده و در اختیار دادستان قرار دارد و مطلعان و مرتبطان با پرونده احضار و بازجویی می‌شوند. به گزارش ایسنا، معاون اول قوه قضائیه گفت: موضوع بدهی متهم به وزارت نفت و پس گرفتن حقوق بیت‌المال که مبلغ بسیار زیادی است، در اولویت قرار داشته و گام اول خواهد بود اما پرونده ابعاد دیگری هم دارد که به آن‌ها هم رسیدگی خواهد شد و مسئولان درخصوص این پرونده اطلاع‌رسانی انجام داده و خواهند داد.

استقبال حقیقت‌پور از کمیته بازگشت ایرانیان خارج از کشور

  با خبر شدیم که منصور حقیقت‌پور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با استقبال از تشکیل کمیته بازگشت ایرانیان خارج از کشور در وزارت اطلاعات گفته: نمی‌شود ایرانیان را به صرف امضای یک بیانیه و اظهار نظر سیاسی از رفت و آمد به کشورشان محروم کرد. حقیقت‌پور در گفت‌وگو با فرارو گفته: دستگاه‌های اجرایی و وزارت اطلاعات بالغ و عاقل هستند و اقدامات آن‌ها مورد تأیید مجلس هم هست.
در این مسیر هم اگر آن‌ها نیازمند تصویب قانون باشند مجلس آماده همکاری است. با این حال در حال حاضر ملاک برای ما قوانین موجود است و افرادی که مطابق این قوانین جرمی را مرتکب نشده‌اند و قانون را زیر پا نگذاشته‌اند باید امکان بازگشت به کشور را داشته باشند.

نظر اژه‌ای درباره چگونگی برخورد با ماهواره

  خبر رسیده که سخنگوی دستگاه قضا در همایش ملی پلیس، مدیریت کیفیت و تعالی سازمانی، گفت: در برخورد با ماهواره باید تدبیر، مدیریت و برنامه‌ریزی انجام شود. به گزارش ایسنا، محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قانون، استفاده از ماهواره را ممنوع کرده است، گفت: نیروی انتظامی براساس وظیفه با ماهواره برخورد می‌کند و اقدام به جمع‌آوری دیش ماهواره‌ها می‌کند. باید دید چگونه می‌توان این وضعیت را مدیریت کرد در حالی که مردمی که می‌خواهند استفاده صحیح از این فناوری داشته باشند ناراضی و محروم نشوند.

تقاضای عارف برای روزنامه

  دست آخر این که محمد رضا عارف از تلاش برای راه‌اندازی روزنامه خبر داد. به گزارش مهر، وی درپاسخ به این سؤال که آیا برنامه‌ای برای راه‌اندازی یک روزنامه دارید؟ گفت: در حال حاضر تقاضای راه‌اندازی یک روزنامه را مطرح کرده‌ایم.

*تهران امروز

تشکیل حزبم هنوز قطعی نیست 

محمدرضا عارف رئیس بنیاد ایرانیان در حاشیه برگزاری کنگره حزب مردمسالاری درخصوص تشکیل حزب خود گفت: تشکیل این حزب هنوز به جایی نرسیده اما در حال بررسی مجوز حزب هستیم، لذا هنوز تشکیل آن قطعی نیست. محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که شایعه شده شما در انتخابات مجلس از یزد کاندیدا می‌شوید، گفت: خودتان می‌گویید شایعه است! عارف در پاسخ به این سوال که شکایت شما درباره دزدی از محل دفترتان به کجا رسید؟ پاسخ داد: این شکایت در حال بررسی است. عضو مجمع تشخیص درباره چشم‌انداز مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: ما به این مذاکرات خوشبین هستیم و ان‌شاءالله به منافع ملی توجه شود و به نتایج خوبی برسیم؛ تا به حال اقدامات در عرصه دیپلماسی خارجی خوب بوده است. وی درخصوص تشکیل حزب خود گفت: تشکیل این حزب هنوز به جایی نرسیده اما در حال بررسی مجوز حزب هستیم، لذا هنوز تشکیل آن قطعی نیست. 

یارانه یک میلیاردی رسانه نزدیک به دولت 

بیژن نوباوه نماینده مجلس با اشاره به اعطای نادرست یارانه به رسانه‌ها، گفت:‌ پیگیر این مسئله هستم اما تاکنون آقای جنتی وزیر ارشاد توجهی به این موضوع نکرده است. وی با بیان اینکه در حال حاضر یارانه مطبوعاتی بسیار ناعادلانه و غیرتخصصی توزیع می‌شود، اظهار داشت: می‌گویند یارانه بر اساس تیراژ توزیع می‌شود اما باید پرسید چه روزنامه‌ای تیراژ دارد،‌ روزنامه‌ای که پول زیادی دارد و طی آن درآمد میلیاردی از آگهی کسب می‌کند. وی با بیان اینکه توزیع یارانه‌ها به شکل فعلی قابل توجیه نیست، گفت: معاون مطبوعاتی عضو بخشی از یک رسانه‌ است، البته استعفای صوری داده است اما رسانه‌هایی که در چرخه کاری وی هستند نزدیک به یک میلیارد تومان یارانه گرفتند که چنین مسئله‌ای در کجای دنیا سابقه‌ دارد! نوباوه با بیان اینکه اکنون بدتر از آنچه در دولت قبلی اتفاق می‌افتاد در حال رخ دادن است، اظهار داشت: آگهی که می‌تواند منبع درآمدی برای روزنامه‌ها باشد و روزنامه احیا شود، 90 درصد آگهی‌ها به 4 ، 5 روزنامه مشهور داده می‌شود و در چنین شرایطی روزنامه‌های دیگر باید چه کنند؟ 

مرتضوی حق ندارد از کسی شکایت کند 

نماینده تهران در مجلس اظهار کرد: سعید مرتضوی نمی‌تواند از من به عنوان مجری قانون در موضوع تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی شکایت کند؛ چرا که ما به وظیفه قانونی خود عمل کرده‌ایم. علیرضا محجوب اظهار کرد: ما در مجلس به عنوان یک نماینده وظایف قانونی خود را انجام می‌دهیم و دنباله‌روی از وظایف قانونی قابل شکایت نیست و مجلس نیز پاسخ شکایت سعید مرتضوی از من را داده است. وی افزود: وقتی کسی متن قانون را می‌خواند نمی‌توان از او شکایت کرد، متن تحقیق و تفحص مثل قانون است؛ بنابراین مرتضوی نمی‌تواند از من به خاطر قرائت این متن شکایت کند. اما آنچه که اهمیت دارد این است که در صورت اهمیت این موضوعات دستگاه قضایی آن را پیگیری می‌کند همانطور که اصل موضوع تحقیق و تفحص در این دستگاه در حال پیگیری است. 

*جمهوری اسلامی

* اخیراً اداره رفاه نهاد ریاست جمهوری کارت بلیت‌هائی میان کارکنان توزیع کرده که بهانه آن ارائه کمک رفاهی بوده است. درحالی که هزینه‌های چاپ، سلفون و... هر کارت بلیت که ارزش 2000 تومانی دارد بیش از 500 تومان است و تنها در برخی فروشگاه‌های محدود و البته خاص قابل پذیرش می‌باشند.تعدادی از کارکنان نهاد ریاست جمهوری در تماس با ستون جهت اطلاع پرسیده‌اند اینگونه هزینه کردن از بیت المال درحالی که روش‌های جدید کارت بانکی وجود دارد، با کدام پشتوانه عقلانی صورت گرفته و سود آن به جیب چه کسانی می‌رود؟ سؤال دیگر اینکه کارمندان دولت که اتفاقاً از نیازمندترین اقشار می‌باشند و عده زیادی از آنان در تأمین بخش عمده‌ای از نیازهای روزمره خود و خانواده‌شان دچار مشکل می‌باشند، چرا باید اینگونه کمک‌های محدود را خرج سالن‌های بولینگ، شهربازی سرزمین عجایب، رستوران‌های بوف و... نمایند؟ آیا اینگونه حرکات مشکوک که نتیجه‌ای جز تحقیر کارکنان دولت و البته پر کردن جیب برخی افراد خاص در پی ندارد، نباید از سوی مسئولان مربوطه پیگیری شود؟

* تبعیض و برخوردهای جناحی، به پژوهش‌های حوزوی هم سرایت کرده است! در پانزدهمین همایش کتاب سال حوزه که پنجشنبه دهم دیماه در قم برگزار شد، دو کتاب تحقیقی از آثار آقایان سید ضیاء مرتضوی و داود فیرحی با اینکه در فهرست آثار برگزیده و ممتاز این همایش بودند، به صحن همایش راه داده نشدند. به گزارش خبرنگار صفحه حوزه روزنامه جمهوری اسلامی، حجت الاسلام بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه باید پاسخگوی این تبعیض و برخورد جناحی باشد.

* تلویزیون العربیه که متعلق به خاندان آل سعود است، مدتی است علیه مفتیان سلفی برنامه پخش می‌کند. یک پژوهشگر مرکز نظرسنجی عمومی "ساس" در مدینه در مصاحبه با العربیه گفت: "این واعظان سفرای اخوانی‌ها علیه کشورهای خود شده، آموزش را نابود ساخته، بازار کار را بی‌رونق کرده و لذت بردن از زندگی را بر مردم سخت کرده‌اند." محمد صنیان در همین مصاحبه افزود: "آموزش در نظر اینها،تنها حیض و نفاس و یا بول و غائط است. آنها این مساله را در نظر نمی‌گیرند که کشور به تازگی زخم‌هایی را که از عراق و افغانستان بر تن دارد التیام بخشیده است. آنها این بار جوانان را به سوی خودکشی در سوریه وکاشتن تخم تروریسم در سرزمین امن سعودی سوق می‌دهند." محمد العمر، روزنامه نگار سعودی، در گفت و گو با همین تلویزیون العربیه خود را به عنوان یکی از قربانیان این واعظان معرفی کرد و افزود از نسلی هستم که تحت تاثیر این واعظان قرار داشتم. آنان به طرف مقابل فرصت اندیشیدن را نمی‌دهند. بسیاری از اولیا بدون آنکه اطلاعی از مسائل سیاسی داشته باشند، فرزندان خود را تنها به منظور حفظ قرآن نزد این واعظان می‌فرستند بی‌آنکه شناختی از آنان و یا سابقه فکری آنها داشته باشند. این روزنامه‌نگار معتقد است آنچه درحال وقوع است، "تسویه حساب این واعظان با دولت و نیز تسویه حساب میان نمادهای دینی براساس انگیزه‌های فرقه‌گرایانه است." 

*جام جم 

موافقت روحانی با درخواست لاریجانی

به‌دنبال موافقت حسن روحانی با درخواست علی لاریجانی در رابطه با بازگشت رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی، علاءالدین بروجردی گفت: دوباره به این کمیته باز خواهم گشت. او در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران توضیح داد: این موضوع از قبل وجود داشته چرا که بنده از طرف مجلس در کمیته هسته‌ای شورای عالی امنیت ملی حضور داشتم اما در دولت یازدهم نمی‌دانیم این جلسه برگزار می‌شود یا خیر که قرار شد از بنده برای حضور در این جلسات دعوت شود.

توضیح احمدی‌مقدم درباره فروش نفت

فرمانده نیروی انتظامی(ناجا) در حاشیه اولین همایش علمی پلیس، مدیریت کیفیت و تعالی سازمانی در جمع خبرنگاران درباره برخی اخبار مبنی بر فروش نفت از سوی این نهاد در دوره‌ احمدی‌نژاد توضیح داد که دلیل این کار در دولت قبل، درخواست احمدی‌نژاد برای جبران 11درصد کسری اعتبار بوده است. سردار اسماعیل احمدی‌مقدم با اشاره به  بدهی 185میلیون دلاری نیروی انتظامی به وزارت نفت، گفت که امسال نامه‌ای به دولت نوشته شد که کسری از این محل تسویه حساب شود.

موسویان: پیشنهاد وزارت خارجه را نپذیرفتم

حسین موسویان دیپلماتی که سابقه حضور در تیم مذاکره‌کننده روحانی را دارد، دیروز به آمریکا بازگشت، اما پیش از خروج از کشور با خبرگزاری‌های تسنیم و ایسنا به‌گفت‌وگو نشست. او به تسنیم گفت: اولین کسی که آقای احمدی‌نژاد برای [پست] وزیر خارجه دعوت کرد من بودم... ما دو ساعت، دوستانه و خیلی صمیمی صحبت کردیم و دیدم که ما اختلاف نظر فوق‌العاده عمیقی در سیاست خارجی با همدیگر داریم. او همچنین به سایت انتخاب هم‌گفت که هیچ گونه تمایلی برای تصدی پست یا همکاری با دولت ندارد. وی به ایسنا هم گفت: توافق ژنو می‌تواند سه‌تا‌پنج سال اجرا شود.

*قدس 

خودداری آمریکا از پاسخ به یک ابهام

تسنیم: خبرگزاری رویترز با اشاره به ابهام موجود در مورد استفاده از لغو تحریم بیمه ای ایران پس از پایان دوره 6 ماهه توافق ژنو اعلام کرد که وزارت خزانه داری آمریکا از رفع این ابهام خودداری کرده و پاسخی در این زمینه نداده است.

بنابراین گروهی از شرکتهای بیمه به کشتی داران هشدار داده‌اند، هنگام امضای قرارداد برای حمل نفت ایران احتیاط کنند، زیرا آمریکا دقیقاً این مسأله را مشخص نکرده است.

جنجال چفیه برادر ناتنی اوباما

فارس: انتشار تصویر«مالک اوباما» برادر بزرگتر رئیس جمهور آمریکا که چفیه‌ای فلسطینی با عبارت «قدس از آن ماست و ما باز می‌گردیم» را به گردن انداخته، خشم رسانه‌های آمریکایی را بر انگیخت.

پادرمیانی مسجدجامعی برای بازگشت حجت

ایسنا: احمد مسجدجامعی رئیس شورای شهر تهران قول داد که برای بازگشت مهدی حجت، معاون میراث فرهنگی و قائم‌مقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به این سازمان پادرمیانی کند.

جهانگیری: استعفا نمی‌دهم

فرارو: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه سفر یک روزه خود به قم، در جمع خبرنگاران در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر استعفایش گفت: هیچ وقت استعفا نمی‌دهم.

لغو کنسرت مازیار فلاحی در اصفهان

ایسنا: هفته پیش قرار بود کنسرت مازیار فلاحی در اصفهان به مدت دور روز برگزار شود. اما چند ساعت قبل از اولین اجرا، علیرغم فروش تعداد زیادی بلیت، کنسرت این خواننده پاپ لغو شد.

سخنان احمد شهید کذب است

مهر: حجت الاسلام ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضاییه گفت: متأسفانه شخص گزارشگر حقوق بشر دروغهای متعددی در گزارش اخیر خود ارایه کرده که بخشی از این دروغها در خصوص استقلال قوه قضاییه و قضات است. وی افزود: سخنان گزارشگر حقوق بشر کذب و قابل تعقیب است.

بیعت نوادگان شمر با سرکردگان داعش

ابنا: با شدت گرفتن درگیری میان سران گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش، سران این گروهک از عشایر الوهب ـ قبیله شمر ـ در شهر الرقه بیعت گرفتند.

بیماری جدید رئیس جمهور آرژانتین

تسنیم: مقامهای آرژانتینی اعلام کرده اند که کریستینا فرناندز رئیس جمهور این کشور از بیماری جدیدی رنج می برد.

 شاهنامه فردوسی در قبال «جومونگ»!

قدس آنلاین: سفیر کره جنوبی در ایران با اشاره به موفقیت سریالهای کره‌ای مثل «افسانه جومونگ» و «جواهری در قصر» در ایران، اعلام کرد که ما هم در عوض تلاش کرده‌ایم که محصولات فرهنگی ایران را به کره معرفی کنیم، برای نمونه سفارت کره در سال 2014 به دنبال این است که شاهنامه به زبان کره‌ای ترجمه شود.

به سازمان نمی روم

مهدی حجت قائم مقام و معاون میراث فرهنگی در پی پذیرش استعفای محمدعلی نجفی از سوی رئیس‌جمهور و تغییر رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اعلام کرد: تصمیم دارم که از امروز دیگر به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نروم.

تکذیب مذاکره ایران با مخالفان سوریه

ایرنا: حسین امیر عبداللهیان معاون وزیرخارجه اخبار برخی رسانه های خارجی مبنی بر انجام مذاکرات مخفیانه با حضور نمایندگانی از ایران ، دولت سوریه و گروه مخالفان را تکذیب کرد.

شبکه خبری الجزیره دو روز قبل در خبری اعلام کرده بود که یکسری گفت و گوهای مخفیانه و سری میان ایران و گروههای سوری در برن پایتخت سوئیس در جریان است.

[ شنبه 92/11/12 ] [ 10:55 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 12603
بازدید دیروز: 94155
کل بازدیدها: 5085732