NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
در هفته گذشته عباس صفایی سخنگوی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات در گفتگو با یکی از رسانه های جمعی اعلام کرد که در در نشست شورای این انجمن، فانزه هاشمی به‌عنوان رئیس، بدرالسادات مفیدی به‌عنوان نایب رئیس و عباس صفایی‌فر به‌عنوان دبیر و سخنگوی این انجمن انتخاب شدند.
به گزارش جهان به نقل از خط خبر، انتخابی که این سوال را در ذهن ایجاد می کند که چرا فائزه هاشمی بعنوان ریاست این انجمن انتخاب شده است. همانگونه که صفایی فر در مصاحبه اش به دیدار اعضای این انجمن با هاشمی رفسنجانی در روزهای گذشته اشاره می کند، تا حد زیادی علامت های سوال را از بین می برد و به نظر می رسد که این دیدار با انتخاب فرزند هاشمی رفسنجانی به عنوان ریاست این انجمن نباید بی ارتباط باشد.

اما نکته حائز اهمیت آن است که اعضای این انجمن در حالی که در دولت اصلاحات با عناد خاصی خاصی به هاشمی هتاکی می کردند اما به یکباره و بعد از فتنه سال 88 به دیدار با رفسنجانی علاقه خاصی نشان می دهند تا جایی که حتی فرزند او را نیز بعنوان ریاست انجمن برمی گزینند. نگارش کتاب عالیجناب سرخپوش و اهانت های روزنامه زنجیره ای نشاط، توس و صبح امروز یادآور حملات اصلاح طلبان به هاشمی رفسنجانی در سالهای میانی دهه 70 است.

بسیاری از اعضای همین تیم که در مطبوعات کشور و در دولت اصلاحات قلم می زنند، ضمن پناهنده شدن به کشورهای بیگانه به استخدام رسانه های معاند اروپایی و آمریکایی در آمده و عملا به دشمنی با ملت ایران پرداختند.

هرچند این افراد خود را به عنوان دلسوز مردم معرفی می کردند و نظام را به سانسور رسانه ای متهم می نمودند اما دیری نپایید که نگاه ها و اختلافات سیاسی این افراد به اهانت به مقدسات رسید و زمینه ساز آشوب های فتنه و عاشورای 88 شدند.

در ادامه این گزارش به بررسی رفتارهای سیاسی و اخلاقی برخی چهره های اصلی فعال در انجمن دفاع از حقوق مطبوعات در گذشته می پردازیم:

فریبا داوودی مهاجر

وی یکی از فعال ترین اعضای این انجمن بود که پس از فتنه 88 از کشور گریخت و در یکی از برنامه های تلویزیونی در صدای آمریکا رسما کشف حجاب کرد. به گفته علیرضا نوری‌زاده که ارتباطات نزدیکی با دستگاه‌های اطلاعاتی عربی دارد، داودی مهاجر حاضر شده در ازای تامین خانه و زندگی کشف حجاب کند.

نوری‌زاده، عامل سرویس‌های جاسوسی انگلیس و عربستان، در آن زمان خطاب به داودی مهاجر گفته بود:شما کی هستید که از من منابع مالی می‌خواهید؟ شما وقتی آمدید آمریکا با روسری! منابع مالی‌تان کی بود؟ کی به شما آپارتمان داد که روسری‌تان را برداشتید؟ هزینه کنفرانس‌ها بسیار کمتر از مبلغی است که به عنوان بورسیه در آمریکا به شما پرداخت شده است بنابراین وقتی حساب کتاب باز می‌کنید بدانید با کی طرف هستید. خود را نخود هر آش نکنید و در جاهایی که از حد و حدود شما بالاتر است دخالت نکنید این را به بانوی محترم (داودی مهاجر) می‌گویم و به بقیه که در این مورد اظهارنظر می‌کنند.

فریبا داوودی مهاجر، این بار در مصاحبه با شبکه صدای آمریکا نقابی دیگر از چهره خود برداشت و صراحتا اعلام کرد مذهب را کنار گذاشته است. وی در پاسخ به مجری برنامه مبنی بر کنار گذاشتن مذهب خود گفت: بله من مذهب را به طور عملی کنار گذاشته‌ام، یعنی حجاب و آداب مذهبی را کنار گذاشتم.

داوودی مهاجر امروز در بسیاری از سایت‌های ضد انقلاب مانند روز، گویانیوز و گذار وابسته به سازمان سیا مطلب می‌نویسد و به گفته خودش برای نوشتن مقالات ضد ایرانی در این سایت‌ها مبالغی دریافت می‌کند. علی افشاری (داماد داودی مهاجر) که خود در دریافت مواجب علنی از سازمان‌های ضد ایرانی آمریکا گوی سبقت از همقطاران ربوده، می‌گوید زندگی مادرزنش در آمریکا از دستمزد زحمات و کار بدون استراحت در بنیادهای غیردولتی آمریکا تامین می‌شود.

محسن کدیور

وی یکی دیگر از فعالین این انجمن بود که به حکم دادگاه انقلاب خلع لباس گردید و سابقه عناد او با مردم و نظام و آموزه‌های دینی امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) بر کسی پوشیده نیست. محسن کدیور در مخالفت خود با جمهوری اسلامی تا بدانجا پیش رفت که بنا بر اسناد معتبر حتی حاضر به سفر به اسرائیل و دیدار با مقامان رژیم صهیونیستی و دریافت دستورات لازم از آنان شد.

«بازخوانی منابع اعتقادی» موضوع سخنرانی وی در شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان در سال 85 بود. او که بنا به گفته خودش مهم ترین رویکردهای سالانه خود را در این مناسبت عرضه می کند، در آن مراسم به بازخوانی یکی از منابع اعتقادی شیعه پرداخته و کتاب « اصول کافی» را که از اساسی ترین منابع اعتقادی شیعه است، از پای‌بست ویران نشان داد. وی همچنین در روزهای میانی اسفند ماه سال 84 در مراسمی نیمه خصوصی، زیارت جامعه کبیره را هم از نظر سند و هم از دیدگاه دلالت فاقد هر گونه اعتبار معرفی کرد.

تشکیک او در آموزه‌های دینی، ضدیت با جمهوری اسلامی و همراهی با دشمنان ایران تا بدانجا پیش رفت که حتی حکم امام خمینی(ره) درباره ارتداد سلمان رشدی را نیز زیر سوال برد و در ادعایی مضحک، آن را «ترور» توصیف کرد. او در نامه?ای به حجت?الاسلام محمد جواد فاضل لنکرانی، حمایت مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی از مجازات یک ملحد و هتاک به پیامبر اسلام که اهل جمهوری آذربایجان است را مردود دانست.

بنابر آخرین اخبار واصله محسن کدیور در حال حاضر در امریکا به سرمی برد و در دانشگاه دوکای کارولینای شمالی تدریس می کند.

حسن یوسفی اشکوری

وی نیز یکی دیگر از فعالین این انجمن به حساب می آمد. نکته جالب در خصوص حسن یوسفی اشکوری، انطباق کامل افکار و نظریات وی در نفی احکام دینی با عملکرد شخصی او در ابعاد مختلف است. به عنوان نمونه، اشکوری در هشتم اردیبهشت ماه سال 90، با انتشار مقاله‌ای در سایت “کمیته گزارشگران حقوق بشر”، تقریبا تمامی احکام اسلامی در موضوع خانواده و زنان را به چالش کشیده و آن را متعلق به شرایط اجتماعی و خانوادگی زمان بعثت و موقعیت حجاز می‌داند. وی در این مقاله آورده است: «اگر قبول کنیم در قلمرو زندگی آدمی یعنی امور روزمره، اصل بر تصمیم‌گیری آزاد و مختارانه و مصلحت اندیشانه هر انسانی ولو مومن در هر زمان و مکانی است و دین و شرع مسئولیتی در این زمینه ندارد، حداقل آن است که به تعبیر فقهی میدان مباحات بسیار فراخ خواهد شد و شمار قابل توجهی از احکام شرعی کنونی در این حوزه (حوزه خانواده) بلاموضوع خواهند بود!»

وی اضافه می‌کند “برای تنظیم خانواده سالم و انسانی نیز رعایت عدالت شرط اساسی و گریزناپذیر است. رعایت عدالت نیز برابری زن و مرد به عنوان دو رکن خانواده در استفاده برابر از تمامی امکانات و امتیازات و حقوق انسانی است… نظام خانواده کهن موضوعیت خود را از دست داده و در حال از دست دادن است و مسلمانان نیز دیر یا زود به این امر تن خواهند داد و بدان اعتراف خواهند کرد”.

از دیگر اعضای این انجمن، مرتضی کاظمیان و علی‌اکبر موسوی‌خوئینی هستند که مدتهاست به خارج گریخته، و به عنوان یک پناهنده به فعالیت های سیاسی خاص خود مشغول هستند. برخی دیگر از اعضای این انجمن که در ایران هستند به جرم فعالیت گسترده در فتنه 88 مدتها زندانی بودند.

بدون تردید یکی از اصلی ترین سوالاتی که افکار عمومی با آن روبرو خواهند بود این است که اولا دیدار هاشمی رفسنجانی با اعضای چنین انجمنی چه معنایی دارد و حضور فرزند ایشان یعنی فائزه هاشمی رفسنجانی بعنوان رییس این انجمن چه اهدافی را در پی خواهد داشت.

البته با نگاهی گذرا به کارنامه سیاسی فائزه هاشمی ریاست وی بر این انجمن چندان بعید به نظر نمی رسد اما به نظر می رسد این انتخاب و آنهم پس از دیدار با هاشمی رفسنجانی، هدفی جز پنهان شدن در پشت نام ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام و به نوعی موجه کردن فعالیت های انجمن ندارد.

[ شنبه 92/11/26 ] [ 6:21 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 26865
بازدید دیروز: 1506
کل بازدیدها: 5133154