NTENT="IR" />
کلارآباد دات کام |
بازگشت به مدیریت جهادی چندیاست که به عنوان راهکاری برای عبور از مشکلات پیش رو مطرح شده است. مقام معظم رهبری هم در پیام نوروزی خود مسئولان را به «مدیریت جهادی» در کشور توصیه کردند.
شیــــرازه - سرویس سیاسی: مدیریت جهادی مقولهای است همزاد انقلاب اسلامی که آثار مبارک آن در فرازهایی از دوران دفاع مقدس و خصوصاً نهاد جهاد سازندگی ظهور و بروز پیدا کرده است؛ فرآیندی که از ویژگیهای برجستهی آن، ادای تکلیف در جهت تشکیل، حفظ و تحکیم پایههای حکومتی برآمده از اسلام ناب محمدی (ص) بوده است. به تعبیر بهتر میتوان گفت، مدیریت جهادی، یادگاری است گرانسنگ از دوران دفاع و حماسه که در آن، تهیه و تجهیز سرمایههای انسانی و مادی و برنامهریزی فعالیتها و انجام اقدامات، همه در فضایی برگرفته از آموزههای اصیل دینی صورت میگرفته است و مهمترین ویژگی آن، ذوب ارادهی انسان در ارادهی الهی بوده و صد البته نماد این ممزوج شدن عاشقانه، فرمانبری آگاهانه از ولی امر یا ولی فقیه زمان است.
این سبک مدیریت، در واقع سبکی برخاسته از تفکر بومی و متناسب با مقتضیات فرهنگی و اجتماعی ماست که شاید در مکاتب دیگر، کمتر یافت شود و اگر مشابهی دیده میشود، قطعا در شیوه و روش و مدل کار تفاوتهای زیادی با هم دارند، در فرهنگ ما، روح حاکم بر این تکنیکها، نسخهی بومی ایرانی-اسلامی است که در مقام مقایسه به عنوان یک نکته مهم باید به آن توجه ویژهای داشت.
اکنون بنا به مقتضیات زمان و شرایط ویژه کشور، بازگشت به مدیریت جهادی چندیاست که به عنوان راهکاری برای عبور از مشکلات پیش رو مطرح شده است. مقام معظم رهبری هم در پیام نوروزی خود مسئولان را به «مدیریت جهادی» در کشور توصیه کردند. قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا وابسته به سپاه فجر فارس در اقدامی شایسته، برای اولین بار در کشور اقدام به تهیه اینفوگرافی مدیریت جهادی در 16 شاخصه کرده است که علاوه بر مدیران ارشد، عموم مردم نیز میتوانند با بهرهگیری از این شاخصهها آن را در رفتار کاری و زندگی خود نهادینه کنند.
[ یکشنبه 93/2/7 ] [ 10:8 عصر ] [ م.ص ]
[ نظر ]
|
|