NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
در خصوص تعداد مخالفان و نیز نحوه رای اعتماد روایت های دیگری نیز عنوان شده اما حسن روحانی نیز یکی از نمایندگانی بود که بعد از جمله معروف امام(ره) درباره لزوم انتخاب مجدد موسوی به دلیل شرایط کشور، با او مخالفت کرد
"خیبرآنلاین" - حملات متعدد توپخانه رسانه ای دولت تدبیر و امید علیه فیلم مستند "من روحانی هستم" در روزهای اخیر علاوه بر اهداف اصلی پنهان مانده پشت آن، عملا خاطرات هاشمی رفسنجانی را زیر سوال برده است.

به گزارش صراط، نوک پیکان حملات رسانه های همسو با دولت به مستند مذکور، موضوع نقش حسن روحانی در ماجرای مک فارلین و نیز ماجرای موسوم به 99 نفر است که هر دو موضوع به ویژه ماجرای مک فارلین در خاطرات هاشمی رفسنجانی به صراحت تایید شده است.

اما ماجرای 99 نفر، مجالی برای مقایسه مواضع روحانی در خصوص میرحسین موسوی در گذر زمان به شمار می رود. روحانی در سال 64 در صف 99 نفری قرار گرفت که به موسوی رای عدم اعتماد دادند. امام(ره) انتخاب موسوی را در شرایط آن روزهای کشور به صلاح دانسته بودند. این در شرایطی است که  24 سال بعد، پس از ماجرای فتنه 88، روحانی در صف حامیان موسوی قرار گرفت.

ماجرای 99 نفر در جریان رای اعتماد مجلس دوم به ریاست هاشمی رفسنجانی به میرحسین موسوی شکل گرفت. بر این اساس، در شرایطی که بعد از انتخاب مجدد آیت الله خامنه ای به عنوان رییس جمهور، بحث درباره معرفی مجدد موسوی به عنوان نخست وزیر تشدید شده بود، امام خمینی (ره) بنا به شرایط آن زمان کشور ، انتخاب مجدد او را توصیه کردند.

علت تمایل امام (ره) به انتخاب مجدد موسوی، درگیری کشور در جنگ تحمیلی بوده چرا که ایشان در ابتدا در پاسخ به نامه تعدادی از نمایندگان مجلس حق انتخاب را با رئیس‌جمهور و مجلس شوراى اسلامى دانسته بودند. با این وجود به روایت ناطق نوری، "چند روزی که گذشت، نظر امام عوض شد. علتش این بود که گویا آقای "محسن رضایی" به عنوان فرمانده سپاه خدمت امام رسیده و گفته بود که موقعیت آقای موسوی در جنگ و بین جوان‌ها به‌گونه‌ای است که اگر ایشان نخست‌وزیر نشوند، جنگ لطمه می‌خورد. طبیعی است که برای امام در آن روزها هیچ چیز حیاتی‌تر از مسئله‌ی جنگ نبود، لذا بعد از گزارش محسن رضایی، لحن امام عوض شد... کم‌کم به حاج احمد آقا و دیگران فرمودند که آقای مهندس موسوی معرفی شود."

به این ترتیب، به نوشته ناطق نوری، در جلسه ای که با حضور خود او و حضرات آیات مهدوی کنی، جنتی و یزدی با امام (ره) برگزار شد، امام(ره) تصریح کردند که: "من حکم نمی‌کنم، اما من به عنوان یک شهروند حق دارم نظر خودم را بدهم یا خیر؟ من به عنوان یک شهروند، اعلام می‌کنم که انتخاب غیر از ایشان، خیانت به اسلام است."

با این وجود در جلسه رای اعتماد، 21 مهر 64 موسوی با وجود مخالفت 99 نفر از نمایندگان دوباره نخست وزیر شد. البته در خصوص تعداد مخالفان و نیز نحوه رای اعتماد روایت های دیگری نیز عنوان شده اما حسن روحانی نیز یکی از نمایندگانی بود که بعد از جمله معروف امام(ره) درباره لزوم انتخاب مجدد موسوی به دلیل شرایط کشور، با او مخالفت کرد.

با این وجود، 24 سال بعد، به دنبال ماجرای فتنه 88 بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم، نام حسن روحانی همواره به عنوان یکی از حامیان میرحسین موسوی که به صراحت در مقابل نظام و رهبری ایستاده، مطرح شده است.

[ دوشنبه 93/2/8 ] [ 11:11 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 22987
بازدید دیروز: 1506
کل بازدیدها: 5129276