NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: اینکه 73 میلیون نفر از جمعیت کشور معادل 97 درصد مردم ایران، اعلام می‌کنند یارانه می‌خواهند، به معنای این نیست که نیازمندند بلکه باور ندارند دولت این پول‌ها را بهتر هزینه کند.
به گزارش جهان به نقل از فارس، حسین کمالی دبیرکل حزب اسلامی کار عصر پنجشنبه در ششمین مجمع عمومی سازمان دانشجویی حزب متبوعش در مرکز همایش‌های رایزن تهران، اظهار داشت: همزمانی این مجمع عمومی با روز جهانی کارگر شاید برای حزب اسلامی کار نویدبخش این است که آینده پیش رو با همت شما به آینده بهتر و سازنده‌تر تبدیل شود.

وی افزود: همانگونه که در عالم سیاست مبنای قدرت از نظامی‌گری به دانش و اقتصاد تغییر شکل داده می‌شود در گفت‌وگوی سرمایه‌داری با جامعه کار نیز تحول صورت گرفته است.

دبیرکل حزب اسلامی کار از اخلاق در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی انتقاد کرد و گفت: اخلاق در این حوزه‌ها آهسته آهسته صحنه را ترک و خشونت در بخش‌های مختلف بیشتر نمایان می‌شود چرا که جامعه‌پذیری در بین مردم به حداقل و خودپسندی در حال رشد است.

وی ادامه داد: شاید چند دهه پیش هرگز شاهد قتلی در خیابان و جان دادن انسانی در دید انزار عمومی نبودیم که انسان‌ها از کنار آن عبور کنند اما امروز به وضوح مشاهده می‌شود؛ شاید در گذشته روحیه ما لطیف‌تر و نگاه ما انسانی‌تر بود اما امروز خشن‌تر شده‌ایم یعنی روابط ماشینی ما را تبدیل به ماشین کرده است و باید گریزی به جایگاه انسانی خود بزنیم.

دبیرکل حزب اسلامی کار درباره واژه اصلاح‌طلبی نیز گفت: امروز در خصوص کلمه اصلاح و اصلاح‌طلبی واکنش‌های بسیار تند و اهانت‌آمیزی شاهد هستیم. مگر اصلاح‌طلبان چه می‌خواهند؟ ما اگر مبانی کار خود را قدرت قرار دهیم به جریان محافظه‌کار شبیه می‌شویم اما اصلاحات به آینده بهتر و زندگی بهتری نگاه می‌کند.

کمالی با طرح این پرسش که آیا زندگی بهتر و بهتر بودن از نگاه اصلاح‌طلبی جرم است، خاطرنشان کرد: آیا ما حق داریم در یک جامعه مدنی مخالفان فکری خود را گرفتار کنیم. یکی از علائم مدنیت این است که ما انسان‌ها جدا از تفکرات فکری و علایق به انسانیت افراد احترام بگذاریم.

وی ادامه داد: آیا جریان دانشجویی اگر خواست نشستی برگزار کند باید به معنای تهدید تلقی شود؟ چرا ما تهدیدات را تبدیل به فرصت نکنیم. ما باید بیاموزیم که مهربان‌تر با هم صحبت کنیم و کوچکترین مسائل را تبدیل به مسائل امنیتی نکنیم چراکه این اتفاق نتیجه بی‌سیاستی است.

دبیرکل حزب اسلامی کار تصریح کرد: ما امروز کوچکترین مسائل سیاسی و اجتماعی را به جای شکافتن آن تبدیل به خطر و تهدید می‌کنیم. گفت‌وگوی اجتماعی را یا یاد نگرفته‌ایم و یا بلد نیستیم با هم حرف بزنیم.

کمالی در ادامه سخنان خود به انتقاد از دولت محمود احمدی‌نژاد پرداخت و اظهار کرد: ما در دولت قبل نزدیک به 800میلیارد تومان درآمد نفتی داشتیم یعنی با این درآمد می‌شد کشوری را از نو ساخت اما ما امروز به جای شکوفایی در حوزه‌های صنعت و تولید با مشکل روبرو هستیم و تورم نیز در جامعه موج می‌زند.

وی ادامه داد: در هدفمندسازی حامل‌های انرژی قرار بود 50درصد از درآمد آن را در بخش اقتصاد هزینه کنیم اما این قانون طور دیگری اعمال و 135هزار میلیارد تومان آن در بین مردم توزیع شد.

دبیرکل حزب اسلامی کار با بیان اینکه دولت هنوز بدهی‌های خود را به پیمانکاران نداده است، اظهار کرد:‌ دولت 500هزار میلیارد تومان به پیمانکاران بدهکار است و هنوز این بدهی خود را نداده است؛ با 135هزار میلیارد تومانی که در بین مردم توزیع شد می‌توانستیم 135هزار کارگاه یک میلیارد تومانی با تداوم پایدار و برخوردار از مزیت‌های اقتصادی ایجاد کنیم.

کمالی ادامه داد: فرزندان ما امروز در خانه‌هایمان بیکار هستند. با 50هزار تومان مشکل ما حل نمی‌شود چرا ما یاد نگرفته‌ایم در مورد کارها با یکدگیر گفت‌وگو کنیم؟

وی به چرایی عدم انصراف مردم از یارانه نقدی پرداخت و تصریح کرد: علت اینکه 73 میلیون نفر از جمعیت کشور اعلام می‌کنند که خواستار دریافت یارانه هستند نیازمندی نیست بلکه باور ندارند این پول در جای بهتری هزینه شود. بنابراین اگر دولت این باور را در مردم ایجاد کند که این پول‌ها را به مصرف بهتری می‌رسانند بسیاری از مردم در خصوص دریافت یارانه نقدی تغییر عقیده خواهند داد.

دبیرکل حزب اسلامی کار در ادامه به انتقاد از صدا و سیما پرداخت و تصریح کرد: گفت‌وگوی اجتماعی‌ای که صدا و سیما در خصوص انصراف از یارانه نقدی راه انداخت نمایشی بود. ابتدا ظاهرش این بود که با دولت همراهی می‌کند اما عکس دیگری داشت تا عدم انصراف از گرفتن یارانه توسط مردم را اعتماد جامعه به دولت معنا کند.

کمالی با طرح این پرسش که آیا زمان آن نرسیده که ما یک گفت‌وگوی نویی در همه بخش‌‌ها با هم داشته باشیم، گفت: بسیاری از کارشناسان اجتماعی معتقدند که امنیت در سایه گفت‌وگوی خاموش قابل تأمین نیست. اما در کشورهای توسعه‌ نیافته عکس این نظریه عمل می‌شود.

وی در پایان اظهار داشت: اگر خطری کشور را تهدید کند همین جامه کارگری که امروز به آنان اجازه راهپیمایی داده نشد برای دفاع از مرز و بوم پیشقدم خواهند شد. راهپیمایی جامعه کارگری معتقد به انقلاب مثل راهپیمایی 22 بهمن بود و باید به آن اجازه داده می‌شد.

[ پنج شنبه 93/2/11 ] [ 11:3 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 23393
بازدید دیروز: 1639
کل بازدیدها: 5002347