NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ
جهانگیری از اعضای حزب مرکزی کارگزاران در حالی در برنامه های انتخاباتی حزب متبوعش شرکت می کند که بسیاری از کارشناسان نفوذ و حضور کارگزارانی ها در دولت را بیشتر از سایر احزاب اصلاح طلب می دانند ، اتفاقی که با توجه به نزدیکی کارگزاران به هاشمی و ارتباط روحانی و هاشمی بعید به نظر نمی رسد.
میدان داری مرعشی و فائزه هاشمی برای کارگزاران
به گزارش عصر امروز، "اینکه مقام ارشد دولتی بیاید و عنوان کند که مجلس کنونی با برنامه‌های دولت مخالفت می‌کند و اجازه نمی‌دهد دولت آن برنامه‌هایی را که مردم به آن رأی داده‌اند، اجرا کند و اینکه بهتر است در دوره آتی مجلسی روی کار بیاید که با برنامه‌های دولت همراهی کند، به معنای دخالت در انتخابات نیست؛ و این خواست طبیعی هر دولتی است که مجلس با او همراهی کند و حق هم دارد این خواست خود را خیلی شفاف بیان کند." این بخشی از اظهارات غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران در حمایت از سخنان معاون اول رییس جمهور در جلسات انتخابی این حزب است.


جهانگیری از اعضای حزب مرکزی کارگزاران در حالی در برنامه های انتخاباتی حزب متبوعش شرکت می کند که بسیاری از کارشناسان نفوذ و حضور کارگزارانی ها در دولت را بیشتر از سایر احزاب اصلاح طلب می دانند ، اتفاقی که با توجه به نزدیکی کارگزاران به هاشمی و ارتباط روحانی و هاشمی بعید به نظر نمی رسد.


این در حالی است حزب کارگزاران در عمر 20 ساله خود هیچگاه علاقه و شیفتگی خود را به هاشمی از دست نداده است به طوری که حسین مرعشی سخنگوی این حزب ابتدای امسال بار دیگر در حمایت از هاشمی به مهرعلیزاده، معین و کروبی حمله کرد و گفت:  در انتخابات ریاست جمهوری سال 1384 مهرعلیزاده، معین و کروبی به آقای هاشمی رفسنجانی رحم نکردند.


این اظهارات با پاسخ تند مهرعلیزاده همراه بود، به طوری که وی گفت: اگر مرعشی این حرفها را زده باشد، زمانی که این حرفها را میزده حالت عادی نداشته است؛ چراکه او به اندازه کافی از جریانات انتخابات 84 اطلاع داشت و آن زمان تا اندازه زیادی در جریان امور قرار داده شده بود، مرعشی باید دقت بیشتری در اظهارنظرهای خودش داشته باشد به ویژه اینکه او در جایگاه سخنگوی حزب کارگزاران و ظاهراً در حمایت از جریان اصلاح طلبی و آقای هاشمی رفسنجانی این حرفها را زده است که ساحت عرصه اصلاح طلبی، حزب کارگزاران و آقای هاشمی به دور از چنین اظهاراتی است.


از سوی دیگر در حالی کارگزاران همچنان از اتفاقات سال 84 دلخوری دارند که هم اکنون محسن مهرعلیزاده و معین دو تن از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 84 از حوزه های انتخابیه تبریر و شیرازی کاندیدای حضور در بهارستان هستند.


نکته دیگر ائتلاف مشروط کارگزاران با عارف و شروط 3 گانه براین ائتلاف است به طوری که این حزب در شروط خود آورده است که عارف درباره نواب رئیس اول و دوم مجلس آینده با حزب کارگزاران تفاهم داشته باشد، دوم این که آقای عارف ستاد مستقل نداشته باشد. بدین معنا که شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان در هیچ جای کشور ستاد تشکیل ندهند و صرفا در ستادهایی که حزب کارگزاران تشکیل می‌دهد شرکت کنند، شرط سوم این حزب برای سرلیستی عارف این بوده است که در صورت برنده شدن در انتخابات، یک شورایی بیرون از مجلس شکل بگیرد و تصمیمات اصلی برای مجلس آینده در آن شورای بیرونی گرفته شود.


حال در چنین شرایطی کاندیداهای اصلاح طلبان مانند معین و مهرعلیزاده آیا حاضر می شوند باتوهین های اخیر و با شروطی که کارگزاران در نظر گرفته تحت لوای این جریان باشند؟


از سوی دیگر هر چند که کارگزاران در هدف گذاری خود قصد دارند بهارستان را نیز به مانند هیئت دولت تحت تاثیر قرار دهند و نفوذ خود را بیشتر کنند اما بعید به نظر می رسد با مواضع تند و حاشیه سازی هایی که اعضای این حزب دارد بتواند به اهداف خود دست یابند، آن هم زمانی که دیگر محمد هاشمی یکی از سرشناس ترین اعضای حزب کناره گیری خود را به دلیل ورود تازه وارد ها و سیاست زده ها اعلام کرده است.


علاوه بر این حضور افرادی مانند فائزه هاشمی که علنا و به صراحت به جایگاه ولی فقیه خرده می گیرد یا افرادی مانند مرعشی که در یک سال اخیر به نظر می آید میدان را برای خود بازتر می بیند و هر از چند گاهی با اظهارات حاشیه ای خود جنجال به پا می کند، نمی توان دورنمای روشنی برای این حزب در قاموس سیاسی کشور پیش بینی کرد.
مرجع : افکار

[ یکشنبه 94/10/20 ] [ 2:33 عصر ] [ م.ص ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 7600
بازدید دیروز: 1809
کل بازدیدها: 4942266