NTENT="IR" />
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کلارآباد دات کام
قالب وبلاگ

سوال: رقص زن در مجالس عروسی زنان در نزد آقایان محرم چه حکمی دارد؟

امام خمینی (ره)
رقص مظنه تحریک غریزه جنسی و حرام است علی الاحوط مطلقا مگر رقص همسر برای همسر.
احکام ازدواج، ص 186
آیت الله بهجت (ره)
رقص به تمام انواع آن اشکال دارد.
استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات جامعة الزهراء(قم)
آیت الله تبریزی (دام ظلّه)
رقص زن برای مردان چه محرم باشد یا غیر محرم جایز نیست.
استفتائات جدید، ص 224 س 1067
آیت الله خامنه ای (دام ظلّه)
در رقص حرام فرقی بین مرد یا زن نیست و همچنین فرقی نمی کند که در برابر محرم باشد یا در برابر نامحرم.
سوال: رقص زن در برابر زنان دیگر و یا مردان محرم چه حکمی دارد؟
بسمه تعالی. رقص اگر مهیج شهوت یا مستلزم مفسده باشد جائز نیست.
اجویة الاستفتائات، ص 277 س 1178
استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات جامعة الزهراء(قم)
آیت الله سیستانی (دام ظلّه)
سوال: رقص زن در برابر زنان دیگر و یا مردان محرم چه حکمی دارد؟
بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات جامعة الزهراء(قم)
آیت الله صافی گلپایگانی (دام ظلّه)
فقط رقص زن برای شوهرش تنها، جایز است و بقیه اقسام حرام است.
جامع الاحکام، ج1، ص 297، س 1023
آیت الله فاضل لنکرانی (ره)
به طور کلی رقص نوعاً منشا فساد و از بین رفتن شرم و حیاء است لذا احتیاط در ترک رقص و عدم حضور در مجلس رقص است مطلقا.
استفتائات موجود در واحد پاسخ به سوالات جامعة الزهراء(قم)
آیت الله مکارم شیرازی (دام ظلّه)
تنها رقص زن برای شوهرش جایز است و بقیه اشکال دارد.
استفتائات، ج 3 ، ص 157س 465 و 456
آیت الله نوری همدانی (دام ظلّه)
اشکال دارد.
هزار و یک مساله فقهی، ج 2، ص 172، س 574

[ یکشنبه 91/2/3 ] [ 7:25 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
به گزارش رجانیوز، یک شنبه هفته گذشته نشست هم اندیشی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با حضور حضرت آیت الله خوشوقت و نمایندگان و همچنین کاندیداهای مورد حمایت جبهه پایداری در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سراسر کشور، در تهران برگزار شد. در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی استاد اخلاق و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در مذمت حب مال و ریاست دنیوی و همچنین در اهمیت رعایت تقوای الهی در پست های مملکتی محورهای قابل توجهی را بیان کرد. مشروح سخنان دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در این نشست در ادامه می آید:
بسم الله الرحمن الرحیم

خدمت همه برادران عزیز و بزرگوار سلام عرض می کنم و حضورتان را محترم می شمارم و امیدوارم ورودتان به مجلس آینده ان شاالله مبارک باشد.
  من شما را نمی دانم اما وقتی خودم را نگاه می کنم می بینم که بلاخره حدود 55 سال از عمرم گذشته و بر این احساسم که عمرم رفته و دیگه چیزی از عمرم باقی نمانده. اما از یک طرف آینده ای در پیش داریم که بی نهایت است، یعنی انسان نابود نمی شود و بعد از مرگ زندگی ادامه دارد.
  در فلسفه اسلامی بحثی هست که اثبات می کند چیزی را که خدا خلق کرد، دیگر معدوم نمی شود و هست و از بین نمی رود، بستر اینکه بعد از مرگ در چه سطحی قرار بگیریم، همین دوره دنیای ماست، تا آنجایی که می فرمایند در عالم برزخ کمال مطرح نیست، اگر هم هست باید بسترش در این دنیا تهیه شده باشد که آدم بتواند آن طرف رشد کند، وگرنه متوقف می ماند. زندگی این دنیا فرصت خیلی خوبی است که خداوند تعالی در اختیار ما گذاشته است. اینکه محیط سالم است، زمینه را شهدا و امام فراهم کردند، می شود این زمینه را به بازی گرفت، می شود هم از آن حسن استفاده را برد.
سکولارها در واقع مسلمان نیستند/ نماینده ای را می شناسم که سال دوم رفت انصراف داد

  ما در این دنیا اگر توانستیم کاری بکنیم که لحظه لحظه ما عبادت باشد به مقصد می رسد. اگر نه، به مقصد نمی رسد. خُلق خداوند [از به جایی نرسیدن ما] تنگ نمی شود، خداوند کم هم نمی آورد، خیلی از اینها [ما انسان ها] داشته و دارد و خواهد داشت و چهارتا مثل ما اگر خراب در آمدند و خراب شدند، خوب شدند که شدند. قرآن هم همین را می فرماید که اگر شما نیامدید، طوری نیست، شما را می بریم و یک عده دیگر را می آوریم تا آن چیزی که می خواهیم بشود؛ اما باید این شدن به اختیار باشد، یعنی من و شما باید انتخاب کنیم. اگر انتخاب نکنیم نمی شود.
یک وقتی در کشور ما عده ای فکر می کردند که سیاست را به دیانت کاری نیست، اقتصاد را به دیانت کاری نیست، اخلاق ربطی به دین ندارد، اینها بود، بحث های آن را هم انجام دادند، دوستانی که در این فاز بودند به خوبی به یاد دارند، آن را عملیاتی هم کردند، دستگاه های طاغوتی آمدند حاکمیت داشتند و رفتند، اما مردان بزرگی مانند امام[ره] و علامه طباطبایی[ره] بزرگوار آمدند گفتند این طور نیست، اسلام یک دین جامع و کامل است، در سیاست حرف برای گفتن دارد، در اقتصاد حرف برای زدن دارد.
افرادی که می گویند دین از سیاست جداست سکولارهستند، بدانید آنهایی که دین را جدا می دانند، سیاست را هم جدا می دانند، اخلاق را جدا می بینند، اقتصاد را جدا می بینند یا می خواهند جدا کنند، آنها مشکل دارند، آنها در واقع مسلمان نیستند، اگر بر حسب ظاهر هم آنها را مسلمان می دانیم، توجه داشته باشید که آنها از مسلمانی چیزی نمی دانند.
  اسلام یک دین کامل است، در سیاست ما حرف دارد، در اقتصاد ما حرف دارد. سکولارها فکر می کنند از نظر تئوریک آمده اند و مسئله را حل کرده اند، اما این کافی نیست، زیرا در عمل باید بیاید و کار آمد باشد، آن خود من هستم که وقتی که کاندیدا می شوم، وقتی که وارد بازار می شوم، وقتی در کارهای اقتصادی وارد می شوم، دیانتم را چقدر دخالت می دهم، یا دخالت نمی دهم.
مجلس است دیگر، آن یکی داد می زند، آن یکی هم داد می زند، بقیه را نمی دانم. او هم داد می زند، واقعا کدام یک درست عمل می کنند؟ آنکه رضای خدا را در نظر می گیرد. حالا هر کسی که هست، آن کسی که درست عمل می کند، این می شود که موفق می شود وگر نه هیچ سودی نخواهد داشت و زیان خواهد رساند. باور کنید ضرر می کنید.

نماینده ای را می شناسم در مجلس شورای اسلامی آمده و سال دوم رفته پیش رئیس مجلس و انصراف داده است، به او گفته بودند که چرا انصراف می دهی؟ گفته بود من در این ساختمان خدا را نمی بینم، با انصرافش موافقت می کنند.

داستان قتیل الحمار مصداق پیدا می کند/ نترسید از اینکه خراب‌تان کنند

دوستان، خیلی راحت می شود برنامه ای بریزید که نماز بخوانید ولی آن عبادت نباشد. شمشیر بزنید ولی جهاد نباشد.

  داستان قتیل الحمار را حتما شنیده اید، در جنگ خدمت پیامبر اکرم بودند، آن جنگ بهترین جنگ است، بهترین غزوه است، تحت فرماندهی پیغمبر است، به فرمان مستقیم ایشان است، از این بهتر چه خواهد بود؟ فردی در جنگ کشته شده بود، خدمت پیامبر گفتند خوشا به حال او که شهید شده است و خوشا به سعادتش. پیغمبر فرمودند چه کسی را می گویید؟ گفتند فلانی، فرمودند آقا قتیل الحمار شده است یعنی کشته شده در راه خر! گفتند اما او که در رکاب شما علیه کفر می جنگید. فرمودند دیدید چه کسی او را کشت؟ گفتند بله. فرمودند دیدید که بر الاغی سوار بود؟ گفتند بله. فرمودند او هوس کرد آن مرد را بکشد و الاغ او را سوار شود و بیاید. رفت جلو تا او را بکشد ولی خودش کشته شد.
  شما فکر می کنید در مجلس ما اینگونه نمی شود؟ در دولت ما این اتفاق نمی افتد؟ در بازار ما این اتفاقات نیست؟ در ادارات ما این بازی ها نیست؟ خدا بهتر می داند که هست، سخت و محکم هم هست، بهترین فرصت ها و امکانات هست اما بستگی دارد چه‌کارش می کنند. روی این فرصت ها فکر کنید.
دوستان ممکن است بخواهند ما را خراب کنند، شما نترسید از اینکه خراب‌تان کنند، لج نکنید، شما تند نشوید، واقعا تند نشوید تا بتوانید با درایت برخورد کنید، حساب شده برخورد کنید، به شما تهمت می زنند خراب می کنند، شما نزنید.
ادامه مطلب...

[ یکشنبه 91/2/3 ] [ 7:23 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]

هکر حساب‌های بانکی در سال گذشته با ارسال اطلاعات بانکی 1000 مشتری به مدیران عامل وقت چند بانک نسبت به ناامن بودن زیرساخت‌های مربوطه هشدار داده بود که این امر با بی‌توجهی روبرو شد.

به گزارش بی باک به نقل از افکارنیوز، بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده از هکری که اقدام به هک اطلاعات حدود 3 میلیون مشتری بانک‌ها کرده،، dدر تیرماه سال گذشته اقدام به ارسال اطلاعات کامل 1000 کارت بانکی برای مدیران عامل آن بانک‌ها کرده و موضوع ناامن بودن بستر تبادل اطلاعات، نرم افزار و سخت‌افزار مربوطه را به آنان گوشزد کرده بود.
در‌‌ همان سال، این فرد از یک مقام بانکی تقاضای 500 میلیون تومان حق السکوت برای عدم افشای این اطلاعات کرده که در نوع خود زنگ خطر بزرگی برای سیستم بانکی به حساب می‌آمده است.
به گزارش 24 آنلاین،شنیده‌ها حاکی است این مقام بانکی که با وجود این تهدید، تجدید نظری در نحوه نظارت بر شرکت‌های طرف قرارداد انجام نداده، محمودرضا خاوری مدیر عامل سابق بانک ملی بوده است.

[ یکشنبه 91/2/3 ] [ 7:19 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]

یک عضو حزب مشارکت بخشی از مصیبت اصلاح طلبان در سه سال گذشته را، «ناشی از توجه اشتباه به مینیاتورهای سیاسی دنیای مجازی» دانست و خواستار بازگشت به فضای انتخابات شد.

به گزارش کیهان، طیف تندرو اصلاح طلبان با محوریت جریان هایی نظیر حزب مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب) که عملاً در مقابل گروهک نهضت آزادی و گروهک های مشابه منفعل شده بودند، با ادعای تقلب در انتخابات سال 88، اقدام به برپایی آشوب خیابانی کردند. همین طیف در انتخابات اسفندماه گذشته مجلس، به تحریم انتخابات متوسل شدند که سومین شکست راهبردی را برای آنها در پی داشت و حتی در نیمروز 12 اسفند با شوک شرکت خاتمی در انتخابات ( در حوزه دماوند) مواجه شدند. اکنون یک عضو این حزب ضمن تخطئه اقدامات کور سه سال گذشته، خواستار نگرش واقعی به عرصه و بازگشت به انتخابات شده است. ادامه مطلب...

[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:43 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]

از سروش تا گوگوش؛ از مسعود رجوی تا فائزه هاشمی

برکتش این است که «لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُساطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتّى یَعُودَ اَسْفَلُکُمْ اَعْلاکُمْ وَ اَعْلاکُمْ اَسْفَلَکُمْ»: گنده‌های‌تان زمین خوردند و سقوط کردند، به دلیل نداشتن بصیرت و نبود شناخت و به دلیل نداشتن ولایت‌پذیری محض، خودشان برای خودشان مفاتیح دارند، آیت‌الله هستند، دفتر دارند، کتاب دارند، دکترند، سردارند، ته‌دارند، برای خودشان کسی هستند، خودشان را بالا می‌دانند، جزو طبقه خاص و طبقه اشراف هستند؛ اما مسیر انقلاب را اشتباه گرفته‌اند. این از برکات و فضل خداست که اینها بنا به دلایلی در این قصه، مردود شدند. ای کاش همه این چیزها بودند، اما مسیر را درست می‌رفتند، اما این اتفاق بزرگ افتاد و دیدید که همه‌شان با همدیگر شدند یک خاکریز، از سروش تا گوگوش و ریگی، از مسعود رجوی تا فائزه هاشمی، از موسوی نخست‌وزیر امام، از سردار تا ته‌دار، همه یک‌دفعه پشت یک خاکریز رفتند... 
 می‏خواهند تو که جوان هستی کلافه بشوی و نفهمی کی به کی است!
 شاید دست خودشان هم نبود، به دلیل این‌که آقا می‌گوید مواضع‌تان باید روشن و شفاف باشد و باید بدانید دارید کجا شمشیر می‌زنید و لذا همه با همدیگر رفتند پشت یک خاکریز. خاکریز که دو طرف، بیشتر ندارد. نگاه نکن که الحمدلله الان ده تا، سیزده تا، نمی‌دانم چند تا جبهه درست شده. [خنده حضار] یارو گفت آقا! جنگ کی تمام می‌شود یک جبهه‌ای هم برویم؟ [خنده حضار]. الان الحمدلله 13، 14 جبهه درست شده. یک علتش هم این است که تو که جوان هستی کلافه بشوی و نفهمی کی به کی و چی به چی است و هی بپرسی: آقا! می‌خواهیم برویم جبهه. کجا برویم؟ با چه کسی برویم؟ اینها کی هستند؟ فرماندهی و قرارگاهش کجاست؟ خط و خاکریزشان کجاست؟ عقبه‌شان به چه کسی وصل است؟ چه کسانی از نظر اینها دوست هستند؟ چه کسانی از نظر اینها دشمن هستند؟ الان بچه می‌خواهد تصمیم بگیرد.
ریشه اینها کنده نشده
این از برکات فتنه بود که همه آنهایی که زباله خورده بودند، بالا آوردند. به تعبیر حضرت آقا اگرچه به‌ظاهر، تهوع‌آور و بدبو و استفراغِ کف خیابان بود، ولی جامعه باید پالایش می‌شد. اگر چه همه شماها پشت‌بند این اتفاق به صحنه آمدید و دست و بازوی همه شما بوسیدنی است، ولی به دلیل این‌ که مراکز قدرت و ثروت دست شماها نیست، نتوانستید ریشه‌های فتنه را بزنید. به دلیل فشل بودن سیستم قضائی شما، به دلیل کند عمل کردن سیستم اطلاعاتی شما،  و به دلیل این که اینها در عمق سیستم اجرایی شما نفوذ کرده‌اند، هنوز که هنوز است حضور دارند و با ما زندگی می‌کنند. از کمترین‌شان، یعنی استاد دانشگاه بچه من که در فتنه، نوار سبز می‌بست و به بچه‌ها می‌گفت کلاس تعطیل است، بروید بیرون و کار نظام را تمام کنید و برگردید. تا الان هم چرت و پرت می‌گوید و سر ماه هم می‌رود و حقوقش را هم می‌گیرد - هیچ نظامی در دنیا این شکلی نیست - تا الی‌ماشاءالله، پست‌های کلانی که اینها دارند و لذا این بچه حق دارد که امروز در اینجا به این سن بچسبد و بپرسد: آقا! بالاخره تکلیف من چیست؟ برای این‌که دیده ریشه اینها کنده نشده.
جای ماستمالی کردن و این حرف‏ها نیست!
 به‌رغم این‌که دشمن می‌شنود، باید این حرف‌ها را شفاف بزنیم و جای ماستمالی کردن و این حرف‌ها نیست. باید تکلیف این بچه را که با عشق به اینجا آمده، خیلی شفاف روشن کرد. البته تکلیفش که مشخص است و اگر به اینجا آمده، فقط برای گرما‌بخشی به این قصه است، والا خوب می‌فهمد که باید در این عرصه حضور داشته باشد. برای شهادت هم آمده. ادامه مطلب...
[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:42 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
دیشب زنگ زدند گفتند توی اینها رفتی، فکر برگشتت هم باش!/ چرا با جبهه پایداری بیش از همه عناد دارند؟

چند روز به انتخابات مجلس نهم باقی مانده بود که پرشورترین همایش انتخاباتی در سالن سیدالشهدای تهران برگزار شد. حاج سعید قاسمی به همراه حجت الاسلام و المسلمین روح الله حسینیان و حسن عباسی از سخنرانان این همایش بودند. گرچه در همان زمان بخش هایی از سخنرانی حاج سعید قاسمی منتشر شد اما شنیدن مشروح سخنان این سردار لطف دیگری دارد.

 اعوذ بالله من الشیطان اللعین الرجیم، بسم الله الرحمن الرحیم، صلی‌الله علیک یا اباعبدالله. السلام علیک یا روح‌الله، ایها العبد الصالح، المطیع لله و رسوله، السلام علیک لجمیع شهدائک، الَّذِینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ(ع) وَ لَئِنْ أَصَابَکُمْ فَضْلٌ مِّنَ الله لَیَقُولَنَّ کَأَن لَّمْ تَکُن بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَهُ مَوَدَّهٌ یَا لَیتَنِی کُنتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً.

 ای کاش قسمت این گونه بود که با شما می‌بودیم و در صحنه‌های بسیار سختی که شما امتحان پس دادید، ما هم مثل شما قبول می‌شدیم، لکن چون منی، تجدیدی این میدان...؛ شاید خدا عنایتی کند و در صف و میدان و جبهه دیگری، گناهان ما بخشیده شود و به صف شما متصل بشویم.

 تا به حال این جمعیت را این جور، بالای سن ندیده‌ بودم!
من تا به حال بیش از ده بار که به خاطر پاسداشت شهدا- از حاج همت گرفته تا عماد مغنیه- در سالن سیدالشهدا مراسم بوده و شرکت کرده‌ام، هیچ وقت این جمعیت را این جور، بالای سن ندیده‌ام! این اولین بار است که این اتفاق می‌افتد. هیچ اتفاقی هم که نیفتد و فقط این تصویر مخابره شود، برای دشمن گریه دارد که این همه دو مرتبه جمع شده‌اند و انگار می‌خواهند اوضاع را به هم بریزند! مثل این که قرار است دوباره اتفاقی بیفتد. ادامه مطلب...
[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:41 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
مدیر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه ضمن بیان داستان «جزیره خضرا» و نقد برخی ادعاها درباره وجود آن در دریای سفید یا مثلث برمودا، به بررسی سندی و محتوایی آن پرداخت. آیا خضرا در مثلث برمودا قرار دارد؟!
به گزارش بی باک به نقل از فارس، در ادامه‌ سلسله مباحث «مهدویت و انتظار» گفت‌وگوی مشروحی با حجت‌الاسلام والمسلمین «مجتبی کلباسی» استاد مرکز تخصصی مهدویت و بنیاد فرهنگی مهدی موعود و مؤلف کتاب پژوهشی درباره‌ جزیره‌ خضرا انجام دادیم که بخش نخست آن تقدیم خوانندگان گرامی می‌شود.
چرا باید درباره جزیره خضرا تحقیق کرد؟
حجت‌الاسلام کلباسی در ابتدای این گفت‌وگو بیان داشت: تاریخ جهان اسلام و عقاید که در بستر آن ظهور و بروز کرده، اقیانوسی متلاطم و بی‌کران است. حرکت در امواج متلاطم و گاه ظلمانی این اقیانوس، نیازمند وسیله‌ای مطمئن و راهنمایی دریا دیده است و در غیر این صورت نمی‌توان راهی به ساحل نجات یافت.
وی گفت: عقاید، اخبار و احادیثی که در بستر این فرهنگ، نیازمند بررسی و نقد هستند، کم نیستند. فقهای اسلام، از عصر غیبت تاکنون سعی بر حراست اخبار و احادیث از نفوذ خطاها، تحریف‌ها و انحرافات داشته‌اند، اگر زحمات آن بزرگواران نبود، سرنوشت اسلام و تشیع دست‌خوش مخاطرات عظیم فکری می‌شد و راه کشف حقیقت بر همگان مسدود می‌شد.
حجت‌الاسلام کلباسی گفت: از داستان‌هایی که تحت تأثیر حوادث زمان خود، پدید آمده و پس از مقداری تحریف، تطبیقی بی‌جا درباره‌ آن صورت گرفته، و در برخی کتب روایی شیعه نفوذ کرده است، داستانی است به نام «جزیره‌ خضرا». از آن‌جا که در دو دهه‌ گذشته با قلم‌فرسایی برخی افراد بی‌اطلاع از تاریخ، این داستان منتشر شده و به علاوه در تکلفی ناشیانه، آن را بر مثلث برمودا تطبیق کرده‌اند لازم است درباره‌ این واقعه، کنکاش بیش‌تری صورت گیرد تا ذهن ارادتمندان به حضرت ولیّ عصر (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) از این گونه خطاها پیراسته شود.
داستان اول در مورد جزیره‌ خضرا
استاد مرکز تخصصی حوزه‌ علمیه‌ قم گفت: در مورد جزیره‌ خضرا دو داستان نقل شده که ما هر دو را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
وی ادامه داد: علامه مجلسى‏ در بحارالانوار (جلد 52، صفحه 159) مى‏نویسند: رساله‏اى یافتم مشهور به داستان جزیره‏ خضرا و چون آن را در کتاب‏هاى روایى ندیدم، عین آن را در فصل جداگانه‏اى آوردم. ادامه مطلب...
[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:29 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
رئیس اداره بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت هشدار داد: لامپهای کم مصرف فلورسنت فشرده (CFL) که اکنون به گستردگی در کشور مصرف می‌شوند، به علت نشت اشعه ماورا بنفش بیماری پوستی و چشمی به وجود می‌آورند و بخار جیوه آن نیز در صورت شکستن موجب بروز بیماریهای عصبی می‌شود.

فارس: علی گورانی افزود: مکانیزم تولید نور در لامپهای فلورسنت فشرده یا CFL که در بین مردم به لامپهای کم مصرف معروف شده‌اند تحریک الکتریکی بخار جیوه است.
وی گفت: بخار یا اتم جیوه در صورت تحریک الکتریکی اشعه ماورا بنفش تولید می‌کند و این اشعه بعد از برخورد با فلورسنت که به صورت یک لایه پودر روی لامپ قرار دارد به نور مرئی تبدیل می‌شود.
این متخصص بهداشت محیط اضافه کرد: در این فرآیند تولید نور دو خطر مهم وجود دارد اول اینکه به هر علت از جمله کیفیت پایین لامپ، اندود نشدن کامل سطح لامپ با پودر فلورسنت یا هر دلیل دیگری اشعه ماورا بنفش از لامپ نشت کند که بسیار خطرناک است و بیماری‌های پوستی و چشمی را برای افراد به دنبال دارد.
گورانی گفت: به همین علت توصیه می‌شود تا جای ممکن از لامپهای فلورسنت فشرده که شبیه لامپهای مهتابی قدیمی اما فشرده شده هستند، کمتر استفاده شود و در صورتی که استفاده می‌شود نیز فاصله فرد تا لامپ همواره بیشتر از 30 سانتی متر باشد و هرگز برای مطالعه نباید از این لامپ‌ها استفاده کرد. ادامه مطلب...

[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:27 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]

مشرق: قرار است هیئت رزمندگان مسجد ارک با نام "جبهه نوسازی معنوی" در دور دوم انتخابات مجلس نهم در حوزه انتخابیه تهران فهرست انتخاباتی ارائه دهد. این فهرست انتخاباتی که از سوی  حاج حسین الله کرم و حاج منصور ارضی و تعدادی از مداحان مشهور تهیه شده، در برگیرنده 25 کاندیدا از دو جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری است.


[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:26 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
می دانید که در دولت من کار درستی صورت گرفت و برای انجام وظیفه مهمی که ریاست جمهوری بر عهده دارد یعنی اجرای قانون اساسی هیات نظارتی تشکیل شد که منشا خدماتی هم بود. متاسفانه برای مدت ها این امر تعطیل شد و مورد بی مهری قرار گرفت، حال با هر انگیزه یی وقتی دوباره احیا می شود خیلی ها آن را بر نمی تابند! چرا؟ آیا اعمال نظارت بر اجرای قانون اساسی خلاف قانون اساسی است؟
رییس بنیاد باران با تاکید مجدد بر حفظ جنبه اسلامی انقلاب و نظام، خواستار اهتمام برای اجرای ظرفیت های معطل مانده قانون اساسی، به ویژه در تامین حقوق و آزادی های مصرح شهروندی شد.
به گزارش جهان به نقل از ایلنا، حجت الاسلام سید محمد خاتمی که در پنجاه و چهارمین نشست ماهانه بنیاد باران سخن می گفت، افزود: جمهوری اسلامی حاصل انقلابی بزرگ و فراگیر بود. مردم به صحنه آمدند، خون دادند، سختی کشیدند و فریاد استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی برآوردند، ولی به این حضور شکوهمند اکتفا نشد، بلکه استقرار جمهوری اسلامی به همه پرسی گذاشته شد و دوازدهم فروردین آغاز مرحله تازه زندگی اجتماعی، سیاسی و تاریخی ملت ایران است. آنچه رخ داد اینکه نظامی وابسته و ضدمردم و مصالح آنان رفت و نظام جانشین جمهوری اسلامی بود. یعنی نظامی برآمده از رای و اراده مردم که در آن قدرت متکی به مردم و پاسخگو در برابر ملت است. یعنی نظام ملت مدار و مردم محور به جای جباریت و استبداد حاکم محور. و این جمهوری، اسلامی است، یعنی به اقتضای هویت و خواست اکثریت مردم باید احکام و ارزش های اسلامی بر آن حاکم باشد. ادامه مطلب...
[ شنبه 91/2/2 ] [ 10:23 صبح ] [ م.ص ] [ نظر ]
<   <<   11   12   13   14      >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
لینک دوستان
لینک های مفید
امکانات وب
عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما 		AmmarName.ir

بازدید امروز: 6066
بازدید دیروز: 1506
کل بازدیدها: 5112355